Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 126 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

za jaką rolę przyznalibyście mu Oscara (o ile w ogóle)? weźcie pod uwagę jaką miał
konkurencję w danym roku i jak sam wtedy wypadł oczywiście.

nie musicie wybierać tylko z tych, które wybrała sobie Akademia. weźcie pod uwagę cały
jego dorobek, tylko nie piszcie, że za wszystkie. i jak już wspomniałam, pamiętajcie o
konkurencji.

ja osobiście nie dałabym mu chyba za żadną.
1990 Edward Nożycoręki - nie widziałam wszystkich, ale sam De Niro w Przebudzeniach był
od niego lepszy, więc odpada.
2004 Piraci z Karaibów - tu mogłabym się zastanowić, bo widziałam tylko Jude'a Law z
pozostałych nominowanych, ale wolałam już Billy'ego Boba Thorntona jako Złego Mikołaja.
2005 Marzyciel - nie widziałam Foxxa, ale i tak uważam, że lepsi od niego byli: Christian
Bale (Mechanik), Sean Penn (Zabić prezydenta), Paul Giamatti (Bezdroża)

Deppomaniaczka

Czy ja to męska galerianko pisze do ciebie-- chyba nie tylko do niego...

więc nie śmieć do mnie powiadomieniami wszawico

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Deppomaniaczka

ciebie zutylizować śmieciu nie mogą, twoja kwalifikacja : odpad zbyt toksyczny dla środowiska

http://www.youtube.com/watch?v=9zf1t58prng

ty tu o chu..jach nie pisz wszyscy dobrze wiedza że jesteś galerianka, dałby 2 złote i bys mu zrobila te przyjemnosc

Deppomaniaczka

Obciągnęłaś dla konduktora?

Nie, to twoja Profesja :)

Deppomaniaczka

Wyjazd z Johnny'ego!

co noc po nim jeździsz w swoich marzeniach sennych, może byś sama z tym wreszcie skończyła! mała zazdrosna dziewczynko

Ps. te filmiki nie są przy twojej osobie aż tak żałosne . :) i w 100 procentach nadają sie tobie do odbioru.

Jak już coś to "na nim jeździsz",bo po nim nie mam za co.Widać,że chłopa nie miałaś,ale co się dziwić?...musiałby najpierw ostro popić,żeby narcyza wysmyrać.Jest też możliwość jak w "scary movie"-z papierową torbą na parszywej mordzie.

Deppomaniaczka

Jak już coś to "na nim jeździsz"

Wiem, ufam tobie, bo jesteś bardzo doświadczona w tych sprawach męska galerianką.

Widać,że chłopa nie miałaś,ale co się dziwić

Ty miałas swego Johnnego w swoich marzeniach sennych, tak nauczył cie paru sztuczek, które teraz wykorzystujesz w swojej Profesji :) ale chyba ci marnie płacą, bo na pustaki nikt nie leci.

wymyśl w końcu coś swojego,i przestań sie powtarzać...ile można cie prosić?Galerianka już była 1001 razy,a "Pustak" jest opatentowany i pójdziesz jeb.ać za plagiat.Zapraszam do białego na pałacyk,już ja się postaram,żeby twój jęzor nie próżnował pod celą.Zazdrościsz mi takich snów z Deppem?
W twoim pewnie dostałabyś od niego czymś ciężkim za przekręcanie jego wypowiedzi.
Ja przynajmniej,jako normalna kobieta rajcuje się facetem,nie spiną w internecie.Teraz już,jak kilka adnotacji wypłynęło,masz pewnie pod nogami jezioro.Wykorzystaj je i odpłyń.
Masz szczęście kiło,że już dziś nie mam czasu,ale nie płacz,pogadamy jeszcze.
Trzymaj się,zacytuje twoje ulubione:"infantylna kretynko"...hej ho!

Deppomaniaczka

ahahahaha a teraz zrobię ci na złość i tylko końcówkę przeczytam

... Jesteś galerianką i to jest cos co cie w 100 procentach opisuje i twoj zawód :)

aha dziecko o zaniżonej inteligencji : "infantylna kretynka" błąd logiczny, kretynka sama w sobie zawiera "infantylność,dziecinność" więc nie potrzebny jest pierwszy zwrot,

Ale fakt faktem 10/10 bo akurat kretynka i infantylizm bardzo trafnie cie określają :)

."Jesteś galerianką i to jest cos co cie w 100 procentach opisuje i twoj zawód :)"-dla mnie możesz to wstawiać do usranej śmierci,bo ja mam na to wy...ne,a ty kolejny raz pokazujesz brak pomysłu na ripostę.
"aha dziecko o zaniżonej inteligencji : "infantylna kretynka" błąd logiczny, kretynka sama w sobie zawiera "infantylność,dziecinność" więc nie potrzebny jest pierwszy zwrot,"-może być dorosły,ale zdziecinniały kretyn-tym jesteś.
Błąd logiczny popełniono w dniu twojego poczęcia,niedopchana szparo.
Niedouczony pustak będzie mnie uczył o błędach logicznych...nie rób wsi.Kajak już przygotowałaś?Bo jak podnietka wsiąknie w dywan,to będzie za późno i będziesz zapier...lać piechotą.

Deppomaniaczka

nie chce mi się czytać twoich "wypocin" i pierd..ół..bo i tak wiem, że na żadną inteligentna odpowiedź cie nie stać tylko prymitywne "bla, bla" w dodatku widzę, że próbujesz zabłysnąc ilością słów, a pisałaś do usera wyżej , że to ja "nasram na całą stronę" - a teraz sama to właśnie zrobiłaś, z tą mała różnica że większość tego co napisałas jest bez sensu

http://www.youtube.com/watch?v=ssC77hapv0g

i
http://www.youtube.com/watch?v=aBv6cH9__2c

i przestań w ciągu dnia 100 razy do mnie pisać bo sie tylko ośmieszasz

to jest bardzo z sensem,ale pustak przenośni nie rozumie.Ten sam pustak także,z braku wyobraźni wspomaga sie filmikami a ju tiup.
Pustak jest żałośnie i niekreatywnie MDŁY!...niestety.

Deppomaniaczka

Przenośni - nie używaj słów, których nie rozumiesz i nie umiesz zastosować, juz ci to kiedys pisałam

Tam wiem, że jesteś pustakiem - to nie nowość.

ach,żal k..wa,żal.Nawet nie ma z kim dyskutować,w kółko macieju i od nowa.
Zieeeeeeewwwwwww:(

Deppomaniaczka

idź spać, dziecko, juz dawno po dobranocce.

to wszystko??????
ZIEEEEWWW przez WIELKIE "Z"!!!

Deppomaniaczka

Ciebie zabić to za mała kara.Powiesić za dolne wary na rzeźnickim haku i batem wbijać język polski' o man,jaka wyobraznia..

aew4334555

:)
pisanie opowiadań ćwiczy wyobraźnię,i to jak.

Deppomaniaczka

wyobraz sobie jaka to by byla tortura dla niego mueheh (bez urazy s.p.;)

aew4334555

Jak Ci idą dzieła?Ruszyły z kopyta,czy jeszcze nie?Jestem bardzo zniecierpliwiona i już wydeptałam ścieżkę w dywanie,naokoło stołu z laptopem.Chcesz,żebym zapadła się do piwnicy?
muhehehe

Deppomaniaczka

hehe,no pracuje nad tym:D

aew4334555

no...to paczaj!bo pode mną leży węgiel,to nie będzie przyjemne lądowanie,choć polecę razem z podłogą.
ale potem będzie wiało zimnem z tej dziury:)

MoDEddie

zresztą widzisz poniżej,napomknij tylko,a zawali pół strony,znerwicowana gówniara.

MoDEddie

A wyżej masz tylko dowód na to Co Ci pisałam :)

nie masz ocenionych mojej lewej stopy , az poleje się krew i w imie ojca
proszę nadrobić zaległości

bolec_4

widziałam z DDL tylko Aż poleje się krew. nie ocenię go, bo muszę obejrzeć jeszcze raz, na spokojnie. to długi film i moja ocena mogłaby być niesprawiedliwa. mam kilka filmów, których nie oceniłam. m.in. Dwóch Ojców Chrzestnych, Taksówkarza. W imię ojca obejrzę w piątek pewnie.

DDL w az poleje sie krew -kreacja dekady

bolec_4

philip seymour hoffman - capote.

revirdixat

szanuje
zdjęli ci już limity ?

bolec_4

wzajemnie.
jeszcze nie wg faq powinny zniknac po 90 dniach od zalozenia konta czyli 19 czerwca a wiec 2 dni przed toba.

revirdixat

ile masz teraz wypowiedzi dziennie?

aew4334555

'Zgodnie z zasadami funkcjonowania forów i dodawania komentarzy na Filmwebie w okresie 30 dni od założenia konta obowiązuje dobowy limit: tworzenia nie więcej niż 3 nowych tematów na forach, dodawania 6 komentarzy na forach oraz dodawania 3 komentarzy do dowolnego typu artykułów informacyjnych. Po upływie tego okresu przez kolejne 60 dni limity te ulegają podwojeniu, a następnie zostają zdjęte.'

wychodzi 12 i chyba tak jest w rzeczywistosci.

revirdixat

to jedno z najdurniejszych(!) posuniec tepakow z administracji.

znowu wprowadzili % znajomych

aew4334555

niemniej jednak mozemy byc dumni bo to dzieki nam zostal zmieniony regulamin. mamy jakis udzial w tworzeniu fundamentu portalu hehe.

revirdixat

chciałem dodać że gdy patrzę na twój awatar ciepło mi się robi na sercu :)

bolec_4

ciesze sie.

przed:
http://www.monroegallery.com/userfiles/photos/91.jpg

i po:
http://www.monroegallery.com/userfiles/photos/81.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_brIyg5OdFyg/S88DbLB8VVI/AAAAAAAAhlQ/xpwNiP6bbic/s1600/ 6.jpg

revirdixat

umowcie sie

DonVitoCorleone

slabo wychodza ci riposty pajacu.

Hascosept

a ciebie panie kolego co znowu naszlo na 10/10 dla naczelnego pseudoaktora fw?
uwaga: w kazdej chwili moge przekroczyc przeklety limit.

revirdixat

nie wiem, zrobilo mi sie go zal po kolejnym nieudanym filmie
jego kariera jest skonczona to mu dalem na pocieszenie 10
goraczka 10/10 ps czemu limit do 12 mamy ciagle jak juz tyle czasu minelo? bez sensu

Hascosept

dla homoseksualistow (i innych zboczencow) ignorantow malpiszonow pozorantow litosci brak czyt. komora gazowa.

goraczka wzorowy film sensacyjny.

'Zgodnie z zasadami funkcjonowania forów i dodawania komentarzy na Filmwebie w okresie 30 dni od założenia konta obowiązuje dobowy limit: tworzenia nie więcej niż 3 nowych tematów na forach, dodawania 6 komentarzy na forach oraz dodawania 3 komentarzy do dowolnego typu artykułów informacyjnych. Po upływie tego okresu przez kolejne 60 dni limity te ulegają podwojeniu, a następnie zostają zdjęte.'

wg faq powinny zniknac po 90 dniach od zalozenia konta czyli ja 19 a ty 29 czerwca.

tym pajacom z administracji caly czas sie nudzi znowu pozmieniali cos w interfejsie.

ps zapraszam na blog psychofana kinematografii przedszkolnej.

revirdixat

czyli kogo haha?;d
ta widze, na dodatek cos o euro mi wrzucaja na strone o filmach, plebsik jeden

Hascosept

jesusachryslera rzecz jasna.
kazdy chce zarobic na euro.

revirdixat

'ps zapraszam na blog psychofana kinematografii przedszkolnej.'

10/10

przedszkolak tak sie przejal ze zablokowal komentarze na blogu.