za jaką rolę przyznalibyście mu Oscara (o ile w ogóle)? weźcie pod uwagę jaką miał
konkurencję w danym roku i jak sam wtedy wypadł oczywiście.
nie musicie wybierać tylko z tych, które wybrała sobie Akademia. weźcie pod uwagę cały
jego dorobek, tylko nie piszcie, że za wszystkie. i jak już wspomniałam, pamiętajcie o
konkurencji.
ja osobiście nie dałabym mu chyba za żadną.
1990 Edward Nożycoręki - nie widziałam wszystkich, ale sam De Niro w Przebudzeniach był
od niego lepszy, więc odpada.
2004 Piraci z Karaibów - tu mogłabym się zastanowić, bo widziałam tylko Jude'a Law z
pozostałych nominowanych, ale wolałam już Billy'ego Boba Thorntona jako Złego Mikołaja.
2005 Marzyciel - nie widziałam Foxxa, ale i tak uważam, że lepsi od niego byli: Christian
Bale (Mechanik), Sean Penn (Zabić prezydenta), Paul Giamatti (Bezdroża)
to nie taki poziom juz ale mecz mozna bylo obejrzec, liczylem na chorwacje jeszcze bardzie troche, nie kibicuje naszym ale mam nadzieje ze jutro narabia ruskom bo ich nie lubie;d
nie nie, tak nie bedzie;] moge jedynie powiedziec kogo bym wyrabal z aktualnego specjalnie dla ciebie drogi filozofie ale to jak wroce pozniej bo teraz sie spiesze;}
oczywiscie najwiecej wartym zawodnikiem na boisq wczoraj byl lewandowski a pozniej blaszczykowski ale to niespecjalnie odkrywcze
w zasadzie kazdy walczyl i cos od siebie dal. balszczu byl dobry ale jednak w 2 polowie dopiero. wasyl i perkis swietni. jak dla mnie dalej nie widze wielkiego geniuszu piszczka.
szczerze to nawet jej nie czytam. czasami kiedy kupują ją moi rodzice. po prostu wolę takie "prawdziwe" wydania, niż z gazet.
nie wiem kiedy był dodawany, bo kupiłam przez internet. i jeszcze nie oglądałam. szczerze, to nie zdążyłam jeszcze zdjąć tej folii.
to ten typek jeszcze nie dostal oskara?,a wy mu dajecie 10 co za glupie ludzie z was.
widzisz,nie tylko ja wyłapałam ten narcyzm,który morzem wylewa się z monitora :
patryk250
2 marca 14:39
Haha Dearlic ma rację jesteś dzieciaczkiem po za tym który myśli że ma ciągle rację zaraz zgłoszę na ciebie nadużycie wypierniczaj stąd i pisz coś o Paranormalu o tym gniocie.
w odpowiedzi na post: My___SecreT___EmkA
znowu tu zaczynasz, aha czyli teraz będziesz chodzic po forach tylko po to by jakies wypowiedzi moje przeczytac
wypowiedzialam sie tam na temat filmu ktory mi sie nie podobal, mam prawo do swojego zdania i tyle
doprawdy? to po co szczylu mnie wyżej zaczepiasz i piszesz : tęskniłam - wybacz ale nie tęskniłam, miałam nadzieję że jednak rzuciłaś te forum i wyrwałaś się ze swojej manii - jak widac tego nie uczyniłaś
dopiero się doczytałam,powiadomienia chodzą,jak chcą.Możesz jaśniej,bo nie wiem,czy to do mnie aluzja,czy do niej?
Żadna aluzja, po prostu stwierdzenie faktu :) Kiedyś bardzo szanowałem ten portal (może dlatego, że byłem młodszy), lecz teraz jak patrzę na większość rozmów tutaj prowadzonych to aż mi szczęka opada.
bo było spokojnie,póki prowokator się nie pojawił.I to nie jest tylko moje zdanie.od czasu jej egzystencji tu,jest wieś.A ja nie dam soba pomiatac gówniarze,Póki nie zrozumie,że źle robi,będzie bita.Juz niejedna osoba jej to powiedziała,ale laska idzie w zaparte.popatrz na jej blog na moj temat,ja to olewam,ale to nie jest zdrowa dziewczyna.
nie słuchaj tej osoby, która jest po prostu dwulicowa, łazi za mna po forach wkleja tutaj moje wypowiedzi z innych for - nie wiadomo po co, robi z tego forum jakis dziennik swojego życia, jeśli ktoś sie temu sprzeciwi - to obsmarowuje kogoś jak wyżej w bardzo prymitywny sposób. Z userami ze swojego kółka adoracji wzajemnej - robią z tego forum dosłowny "burdel" - nie wierzysz ? poczytaj jej wypowiedzi choćby w tym temacie, popatrz ile jej wypowiedzi było związanych z tym tematem, a ile wypowiedzi odnosiły się do mojej osoby w sposób bardzo szkalujący. Doszło nawet do tego, że "zaatakowała" usera z którym mam dobry kontakt i jak zwykle zaczęła się mnie czepiać w bardzo chamski sposób nawet nie odwołując sie jednym słowem do tematyki filmu, na którym umieściła swoje wypowiedzi.
I jeszcze pisze, że jest zdrowa , sama umieszcza jako pierwsza jakies opowiadanka szkalujące moją osobę, znów w prymitywny sposób , a kiedy ja się jej odwdzięczyłam opowiastkami o niej dosyć humorystycznymi - to puszy się jakby zaraz miała wyjść z siebie.
Ja też na tym forum udzielałam się o wiele wcześniej niż takie coś jak wyżej , i pamiętam że aż takich sporów nie było, możliwe dlatego,. że nikt z tego forum wtedy nie robił drugiego "inne" tematy w mniejszym bądź większym stopniu dotyczyły Deppa, tak samo jak komentarze. Teraz panuje inna tendencja : robienie z tego forum drugiego "Inne" a w komentarzach obrzucanie się błotem nawzajem przez userów.
Dobra rada: nie odpisuj tej dziewoi, bo inaczej Ciebie też będzie ścigać po forach. Wystarczy spojrzeć na końcówkę nicka - i wszystko jasne
pozdrawiam
wpis tak jak oba twe konta będą zablokowane
I nie pisz do mnie więcej prostaczko bo sobie tego nie życzę
Ty także, i chyba jesteś nienormalna skąd ja mam wiedzieć infantylna osobo skąd jesteś ( z jakiego miasta) przecież taką informacje masz ukryta ciemna maso.
Spływaj gadzie nie pisz do mnie i nie czytaj mojego bloga.
akurat największym pustakiem to ty tu jesteś i nikt inny
nie spamuj do mnie gnido
Gnidy to masz na łonie,pustaku niewyczesany.Nacieraj naftą,czy czym tam się to robi,albo wal na łyso.
Pamiętaj!Nadpobudliwość można złagodzić,tylko trzeba w końcu zrozumieć,że się ją ma!
Czy ty naprawdę jesteś taka durna, zawsze musisz dziecko z przedszkola miec ostatnie zdanie - przestań do mnie spamować wszawico umysłowa
Gnidy to ty masz zamiast mózgu...a łona nie masz bo jesteś z próbówki.
Istnieje a ty de..bilna istoto jesteś tego najlepszym dowodem...
wszawico umysłowa wypier...dalaj stad i nie spamuj do mnie ty zapyziały umysłowy nie..do..robie
nie spamuj do mnie,nie spamuj do mnie...bla,bla,bla.Nie płacz tylko,zasrańcu.
A może w końcu coś nowego?to już znamy.
Ciebie zabić to za mała kara.Powiesić za dolne wary na rzeźnickim haku i batem wbijać język polski
w..p..i..e..r..d..a..l...a..j
gnido.
A teraz żegam bo juz i tak za duzo czasu na ciebie stracilam, a i tak wiem ze mi odpiszesz..pusta pało..
ciebie nawet świnią nazwać nie można bo to byłby zbyt ładny epitet i ogromna uraza dla tego zwierzęcia.
chociaż glizda to pasuje do ciebie jak ulał