Zagrajmy w grę, która polega na, tym że piszemy cytat (albo w przybliżeniu wypowiedź) z jakiegoś filmu z Johnnym, a druga osoba odgaduje co to za film i daje następny cytat.
" Wtedy poraz pierwszy zobaczyłem ją w bieliźnie i nauczyłem się jak dotyka się kobiete"
Ej, to nie twoja kolej na cytat człowieku!!! Jak chcesz grać to najpierw poznaj zasady gry! Ten kto zgadnie daje cytat, chyba że NAPISZE że nie ma pomysłu!!!!!!
damy prosty :
"znajdujac to znajdziesz sie w sytuacji znalezienia,zlokalizowania,odszukania sposobu ratowania swojej golabeczki. poczciwej..jak jej tam? KPW?"
;>
Jasne że piraci! Zapodawaj cytat!
wlasnie,ja tez jestem ciekawa,czemuz to strona schodzi psy...?? hmmm...pomyslmy....
Widzę, że nikt nie podaje kolejnego cytatu to skorzystam z okazji, tak byśmy mogli kontunouwać grę:)
"Mogę to naprawić.Szyby nie wstawię,ale można dać ładną, mocną deskę"
Banał: Czekolada
To może teraz też coś łatwego żeby rozruszać stronę:
"Fląderka"
"-... indianie nie umieją latać!
- Ależ oczywiście że umieją."
hmm to chyba nie "marzyciel"... (nie kojarze go z tym tekstem)
ale nie wiem... a może
"dead man?" :>
Marzyciel marzyciel.... w scenie zabawy z dzieciakami kiedy Peter nie chciał "polecieć" :) Zadajesz !
Ok. dead man nie pasuje, bo Nobody na pewno by nie uniósł się w powietrze:P To mój cytat:
Wow!prawdziwe wielbłądy! Skąd je wzięliście?!
... coś w tym stylu:)
Tak, Ed Wood. Wybaczcie, że tak was opuszczam i odpisuję później, ale wczora mnie po prostu zmorzyło... Zapodajesz.
Nie jestem pewna czy to juz nie bylo, wiec prosze mnie jakby cos nie atakowac"
"Bardzo dobre, ale nie ulubione"