Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
rozczochrany_leb

ja tam filozofuje bez przerwy :) ale ja sie nie nadaję na żaden przedmiot! nic mi sie nie chce :(

NonaT

Ech...Mi ostatnio też się nic nie chce...Chociaż, jak sie głębiej zastanowić, to mi sie nigdy nic nie chce;D Leniwa jestem, że hoho;P
A co do nauki...Mam szczęście, bo jakoś nigdy nie było mi się trudno uczyć;)

Peace;)

rozczochrany_leb

moja przyjaciółka jest obecnie na 5-tym roku filozofii i jest zachwycona;P ale skoro po olonistyce pracy nei ma to co mówić o filozofii;P
NonaT a jeśli chcesz kilka prezentacji na maturę ustną z polskiego, to moge Tobie kilka wysłaś, bo tak się składa, że dorabiam sobie pisząc matury i kilka mam jeszcze na kompie. swojej nie polecam, bo pisałam na temat: "Język prasy młodzieżowej - dokonaj oceny jego poprawności" a zeobilam go w oparciu o prasę młodziezową niezależną:/
wczoraj skończyłam własnie dla siostry pisać temat "Mroczna strona natury ludzkiej" (moja siostrzyczka kochana w tym roku zdaje maturę)

cathi

o super to jak możecie to mi powysyłasjcie kto ma musże cos zacząc myslec to juz za rok a ja sie cholernie boje :(

NonaT

staring girl jakos nie moge otworzyc Twojej prezentacji moze ja cos schrzaniłam pisze ze mam nieodpowiedni program wszystko ładnie pieknie wypakowałam a tu taki klops :((((

NonaT

Hmm prezentacje robiłam w PowerPoint ten program jest razem z Microsoft Office

Madame

A właśnie prezentacji multimedialnej czy ogólnie wszystkiego:)?

Madame

a z multimedialnej mam tylko obraz "sztalugi" kurcze cos powaliłam :(

NonaT

no tak bo ona tam był osobno:)
Ja to wyślę jeszcze raz ale nie zapakowane tylko osobno pliki.. może to coś da:) ale reszta Ci sie otwiera? bibliografia, plan?

Madame

on*

Madame

też nie... :(

Madame

kurcze moj glupi brat to skasował musze zciagnac :)

NonaT

ściagam powerpointa :) musze leciec Aniolki bede wieczorem i obczaje znowu czy wszystko działa DZIĘKUJĘ wam naprawde mi pomagacie. kocham was!

NonaT

to podaj mi swój adres e-mail (możesz mi go na gg wysłać, albo tutaj podać)

cathi

doleczek9@o2.pl :) z góry dzieki! :)

NonaT

NonaT, właśnie wyslałam kilka prezentacji na Twoja pocztę. sprawdź czy doszły.

cathi

cathi doszły dziekuje bardzo! :)

cathi

A masz może coś z wizji Tatr? :P
a tak w ogóle to co można robić po filozofii?

cathi

Nie, no pewnie jest, ale ja poprostu nie widzę siebie w żadnym zawodzie;P A z tą Twoją filologią, to trudno było się dostać? W liceum chodziałś na humana? i Wogóle od zawsze lubiłaś polski? Sory, że tak wypytuję;P

Peace;)

rozczochrany_leb

Już na zapas zrobiłam kontynuacje! Bo marzyłam że wreszcie MI się uda! może nie piszę z wami bardzo często ale za to jestem od samego początku!!!

rozczochrany_leb

w liceum byłam na humanistyce, na filozofię z tego co wiem nie było aż tak trudno się dostac, ale dokładnie to nie wiem. a co do polskiego - tak jak powiedziałam jestem fanatyczką... ale od jakichś 5 lat dopiero. kiedyś wolałam przedmioty ścisłe.

cathi

Aha;) Ja od zawsze wolę przedmioty humanistyczne, no to pewnie będzie dobrze. A tak nawiasem mwiąc, to jaka ciekawa rozmowa się nam wywiązała;) I nikt nam nie zarzuci, że my tu o perdołach gadamy;D

Peace;)

rozczochrany_leb

Wy to się rozpisujecie xD

rose_18

no! oni tak zawsze <rotfl>

Majus_5

eh Aniolki zobaczcie to :)
http://pl.youtube.com/watch?v=B4hLq9GIZrY

NonaT

Boże, ludzie dobijacie mnie :( ;). Czy tylko ja nie siedzę 24h na dobe na tym forum????????????????????????? Zresztą, nie ważne. Nawet nie mam zamiaru Was czytac XD Chciałam:
a) spytać czy ktos jest na konferencji (jeżeli w ogóle jest?)
b) ktos mógłby napisac jakiś komentarz na http://finding-my-neverland.blog.onet.pl/

nawet byle co, aby ich było dużo XD

No, to ide na kolacje ;)

Lady_From_Burton_World

ja jestem chora i mi sie nudzi.... :)

NonaT

NonaT wyślę Ci to zaraz jeszcze raz ale przed tym powiedz mi jakiego masz Worda 2007?

Madame

zciągnęłam "power pointa view"(?) czy ten może być?

NonaT

właśnie w takich chwilach żałuję, że nie chodziłam do końca na profil informatyczny... nie wiem spróbuj może pójdzie...

Madame

ok :)

NonaT

a ja jestem w pracy i mi się nudzi;P

cathi

zazdroszczę, tez bym się chciała ponudzić ;)

Lady_From_Burton_World

zawsze możesz do nas dołączyć;P

Jenks

ja jestem w domu i mi się nie nudzi :D
napisałam na białej kartce markerem JOHNNY DEPP i dookoła jakies napisy ołówkiem i zrobiłam zdjęcie pod kątem-wczoraj mnie nawiedził taki pomysł:) i teraz mam na tapecie komówrki napisy, z których wyraźny jest granatowy JOHNNY DEPP :)

eM_Barrie

A ja idę stworzyć jakiś filmik z Deppciem;) jeszcze nigdy nie robiłam, jak skończę (za kilka dni pewnie) to Wam pokarzę:)

Madame

Ok już nie moge sie doczekać!c :)

Madame

oszzz wlaśnie wróciłam z angola i powpisywałam was na moją listę na gg;) teraz widzę wszędzie "z fw któraśzwas". jak miłoxD
podam jeszcze raz mój nr jak któraś nie ma 7912648^^

użytkownik usunięty
Jenks

A ja widzę ze zasady prawie nie działają.

jakie zasady?;))

użytkownik usunięty
kamilakamila

No jak to jakie? Szara je napisała.

Ludzie tworząc zasady muszą się pogodzić z tym, że pewnego dnia pojawi się taki ktoś, kto nie będzie ich przestrzegał.

Ok, ja spadam. Będę na gg w razie czego. Pa!

a sądziłaś, że jakiekolwiek zasady przejdą w tym temacie? Aniołków nie da się kontrolować ani ograniczać;P

użytkownik usunięty
cathi

Ale my naprawdę trochę przesadzamy.

Jenks

end kip liwing it, dżast kip liwing it, rili liwing it!
xDD znowu mnie nawiedziła ta piosenka... :)
mam już 21 aniołków na gg:)

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Ja mam 23 kogoś Ci brakuje ;)

Jaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jenks

zasady sa po to żeby je łamac.
ja nie czytam wszystkiego co piszecie kiedy mnie nie ma bo mi się nie chce, reszcie tez to polecam, co najwyżej pytajcie:)
takie moje zdanie...:)

eM_Barrie

Ja pierdole przepraszam!! Ale moje gg mnie dobija ;(!!

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Widzimy opis. A Johnny na avku taki spokojny aż nie pasuje... :P