Zrobiłam film z dedykacją dla Aniołków o Edwardzie... Mój pierwszy wiec zobacze czy sie opłaca dalej robić.
Dla NotyT http://pl.youtube.com/watch?v=mWg-vlHhRcM z mojego blogu genialna piosenka:) A Twoja fajna przeróbka....... Ty nie możesz być moja kuzynką Ty musisz vyc moja siostrą:)
nie nie zrobiłam ale dzis w nocy nad tym popracuje :) cos wymysle :) ładuje mi sie link :) tak... musimy byc bliska rodzina :)
Dobry wieczór dziewczęta;) Ech, widzę, że się dużo działo w trakcie mej krótkiej nieobecności;P Szczególnie podobała mi się rozmowa z naszą drogą Anastazją;D
Peace;)
jak to zawsze mówie oryginał zawsze lepszy :) frankie goes to hollywood. a słyszałas relax dont do it? to jest dopiero kawałak!
http://pl.youtube.com/watch?v=u2TLAxTY9Xs
Jeżeli dołączyłaś do rodzinki to też musisz mieć mena, kochanka albo co tam chcesz :P
A moze ten z Avka?
o tak ten z Avka to jak najbardziej mój kochanek, uwielbiam Bad Boyów:) Tylko wiecie ja sie w tych sprawach nie ograniczam do jednego hehe;)
No, chyba nie...Ja mogę się jeszcze podzielić Hugh Grantem, Joshem Hollowayem, Colinem Firthem, Viggo Mortensenem, Marcinem Bosakiem...No i Johnnym oczywiście;D
Peace;)
Aha- mam dla was ankietę - bo kiedy się pogubiliśmy i stworzyłam ją:
Imię:
Nazwisko:
Matka:
Dziecko:
Mąż:
Chłopak:
Kochankowie:
Nowo poznani:
Przyjaciele:
Ta ankieta stanowczo dla mnie jest za trudna, chyba sobie nie poradzę z tym wyzwaniem... nie ma mojej mamy a ona wie kto jest moim tatą...
"oryginał zawsze lepszy" jak dla mnie lepsze jest to co pierwsze usłyszysz/zobaczysz. Moja koleżanka miała piosenkę ale przerobioną i ją słyszałam pierwsza. Ja potem miałam jej oryginalna wersję i juz mi się mniej podobała.
Ma film :))
hej!o czym gadacie?;) ja chyba nie w temacie jestem,ale czytałam tak pobieżnie coś o filmikach (na youtube),piosenkach i ... urodzinach Ciary!-wszystkiego najlepszego :* :)
Okej okej, ale któras z was juz dodawała? Bo ja za abrdzo nie wiem jak sie to robi ;p
Ulcia- ty kanalio!
ja nawet nie wiem jak sie tworzy ;( może ktoś inny wie? LUDZIE- JAK SIĘ DODAJE FILMY NA YOUTUBE!!!???
A ten film to do jakiego gatunku należy?? Bo ja sie muszę przygotować emocjonalnie... skoro tu mowa o chusteczkach:)