widzisz takie cos jak "prześlij film"? tak, tak to żółte z prawej ( na stronie głównej nie w twoim profilu) wypelniasz duperele, i bierzesz przeslij film szukasz filmu który Cie interesi i dodajesz co zajmnie co ok 20 minut!
i ja sie jeszcze raz reklamuję bo może nie wszyscy widzieli a to gift dla was :*
http://pl.youtube.com/watch?v=yP4CwOwDy8k
oh :) dziękuje ale musze sie jeszcze podszkolic to troche trudne :( chyba ze 2 godziny robiłam te 3 minuty!!
jestem wzruszona :)))))))))))) takie dobre oceny za pierwszy film i to od takich surowych krytyków, a Johnnego zjechali za The Brave :) kto by pomyślał :)
nie da rady. chciałabym już nie chodzić do szkoły, być sama w domu od9.00 do 23.00 <wtedy kiedy nie spie>, móc sobie w spokoju ogarniac dom, ogladac filmy, pisac, hasac w piżamie, ogladac debilne amerykańskie programy na E!, jeść i oglądac filmy.
nie martwić się z*nym spr z histy, ocenami, testami, praca domową, przymusem wyprasowania bluzki i tym podobnymi pierdołami.
o Boże, przytyje.
dobra Ciara, dawaj ten film bo zaraz wszystko zjem...
Ajć. Widzę, że jakaś mała chandra Cię złapała...Wiesz co? Pewnie masz w dupie to co napiszę, ale będzie dobrze;*;)o
Peace;)
nie, nie mam tego w dupie:)
mam po prostu brak chęci do życia.
chociaz pod wpływem czekolady mój stan się polepsza^.^
No wiadomo, przecież czekolada jest favourite;D A z tym brakiem chęci do życia...Kurcze! Czasami świat jest naprawdę posrany!
Peace;)
Hahahahahahaha;D Umarłam;D
Jak tylko dopadnie mnie zły humor, wejdę na forum - od razu się poprawi;D
Peace;)
"no i stało się...
wypiłam sok. "
hahaha, teraz się smieję aż mnie brzuch rozbolał. To było mocne Panno Barrie żono Jamesa.
to wcale nie jest śmieszne...!
mam 3 niemieckie czekolady pod ręka, żelki, toffifee, koszyk cukierków i 6 m do ciasta, a nic do picia nie mam...!
"PLEASE BE PATIENT—THIS MAY TAKE SEVERAL MINUTES.
ONCE COMPLETED, YOU WILL SEE A CONFIRMATION MESSAGE."
A już mi sie ładuje 10 minut...
To Edward Nożycoręki więc dramat. Chusteczki kupujcie.
I co teraz?
Nona - to może zostaniemy reżyserkami-aktorkami i bedziemy grać w filmach naszych xD razem z rodzinką. tzw kino familijne :P
jestem za ! :) ja będę reżyserem a Ty aktorka bo ja nieśmiała :( no i oczywiście reszta mojej popapranej rodzinki!
Ale ja chce grac scene miłosną tata, wujkiem, mietkiem, jamesem,edwardem i innymi :)
tak, i Johnny z nami, biedak osiwieje na planie. ja bym sie śmiała zapewne po każdym zdaniu albo zaczęłabym dawac wykład na temat dlaczego zawsze warto miec przy sobie słoik ogórków kiszonych albo czy kury są z kosmosu.
ide Madagaskar oglądać ^^
bywajcie!:**
A ja bede nie odstepowac Johnnego na krok! Wezmę kropelkę i sie przykleje do niego ;)
o słoik ogókków kiszonych moja mam zawsze mi mówi że nic nie jadłam do 5 roku zycia ale któregos dnia odkryłam ogórki kiszone i jadłam je nawet z czekolada :P
Ja powiedziałam ostatnio do koleżanki:
podniecasz sie jak ja na widok Johnnego xD
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lmoL6XzjsQE"> </param> <embed src="http://www.youtube.com/v/lmoL6XzjsQE" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object>
Takie coś mam. I jak dalej Nona?
he he ja dostałąm ostatnio na 18 album ze swoimi zdjeciami i jedna strona jest zatytułowana "poprawa humoru na 100%" zgadnijcie kto był na tej stronie ;)
i wejdz w opcje tego filmiku :) i napisz mi co tam jest i zmień sobie witryne na POLSKI BEDZI CI ŁATWIEJ!
Hmmmm...Kurcze...Jakoś nie mam pomysłu...Ooo, czekaj, czekaj...Chyba wiem! Czyżby to był Johnny Depp?;D
Peace;)