Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
Ulcia_6

widzisz takie cos jak "prześlij film"? tak, tak to żółte z prawej ( na stronie głównej nie w twoim profilu) wypelniasz duperele, i bierzesz przeslij film szukasz filmu który Cie interesi i dodajesz co zajmnie co ok 20 minut!

nooooooooooooo

a ja mam sok, chusteczki, cukierki i brak entuzjazmu.
może być?

eM_Barrie

No tak, tyle, że ten brak entuzjazmu trzeba w dupę kopnąć;D

Peace;)

rozczochrany_leb

ja mam jeszcze sałatke mam nadzije że jej nie zaślinie jak bede sie w monitor gapić :)

NonaT

i ja sie jeszcze raz reklamuję bo może nie wszyscy widzieli a to gift dla was :*
http://pl.youtube.com/watch?v=yP4CwOwDy8k

NonaT

Hehe właśnie nona film twój w skali 1/10 u mnie zajmuje 1000000000000000000/10 :) hehehe xD

Ulcia_6

oh :) dziękuje ale musze sie jeszcze podszkolic to troche trudne :( chyba ze 2 godziny robiłam te 3 minuty!!

Ulcia_6

ten filmik wykroczył ponad moją skalę oceny!!!

Madame

jestem wzruszona :)))))))))))) takie dobre oceny za pierwszy film i to od takich surowych krytyków, a Johnnego zjechali za The Brave :) kto by pomyślał :)

użytkownik usunięty
NonaT

Dała mu 5 gwiazdek i jedną dorobiłam sama :)

NonaT

Fajne,właśnie drugi raz obejrzałam.Czekam z niecierpliwością na filmik Ciary...

NonaT

Nona, reklamuj się wszędzie gdzie się da;D Bo to jest amejzing;D

Peace;)

nooooooooooooo

nie da rady. chciałabym już nie chodzić do szkoły, być sama w domu od9.00 do 23.00 <wtedy kiedy nie spie>, móc sobie w spokoju ogarniac dom, ogladac filmy, pisac, hasac w piżamie, ogladac debilne amerykańskie programy na E!, jeść i oglądac filmy.
nie martwić się z*nym spr z histy, ocenami, testami, praca domową, przymusem wyprasowania bluzki i tym podobnymi pierdołami.
o Boże, przytyje.

dobra Ciara, dawaj ten film bo zaraz wszystko zjem...

eM_Barrie

Ajć. Widzę, że jakaś mała chandra Cię złapała...Wiesz co? Pewnie masz w dupie to co napiszę, ale będzie dobrze;*;)o
Peace;)

rozczochrany_leb

nie, nie mam tego w dupie:)
mam po prostu brak chęci do życia.
chociaz pod wpływem czekolady mój stan się polepsza^.^

eM_Barrie

No wiadomo, przecież czekolada jest favourite;D A z tym brakiem chęci do życia...Kurcze! Czasami świat jest naprawdę posrany!

Peace;)

rozczochrany_leb

Trzeba go wtedy podetrzeć srajtaśmą i już jest znowu dobrze :D

Madame

Hahahahahahaha;D Umarłam;D
Jak tylko dopadnie mnie zły humor, wejdę na forum - od razu się poprawi;D

Peace;)

rozczochrany_leb

Ja się śmieję do tego komputera jak głupi do sera!! Dziwnie na mnie patrzy rodzina....

nooooooooooooo

no i stało się...
wypiłam sok.
uschnę z pragnienia.

eM_Barrie

nie jest tak źle ja prawie ducha wyzionełam dziś poszłam spać o 6 rano ;)
I'm so tired, help!

użytkownik usunięty
eM_Barrie

"no i stało się...
wypiłam sok. "

hahaha, teraz się smieję aż mnie brzuch rozbolał. To było mocne Panno Barrie żono Jamesa.

to wcale nie jest śmieszne...!
mam 3 niemieckie czekolady pod ręka, żelki, toffifee, koszyk cukierków i 6 m do ciasta, a nic do picia nie mam...!

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

"PLEASE BE PATIENT—THIS MAY TAKE SEVERAL MINUTES.
ONCE COMPLETED, YOU WILL SEE A CONFIRMATION MESSAGE."

A już mi sie ładuje 10 minut...

To Edward Nożycoręki więc dramat. Chusteczki kupujcie.
I co teraz?

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

Nona - to może zostaniemy reżyserkami-aktorkami i bedziemy grać w filmach naszych xD razem z rodzinką. tzw kino familijne :P

Kino familijne no aż sie oplułam!!! Dobre!!!:)

Madame

staring girl jak przecztałam Twój komentarz to wyplułam sałatke na klawiaturę ze śmiechu :)

jestem za ! :) ja będę reżyserem a Ty aktorka bo ja nieśmiała :( no i oczywiście reszta mojej popapranej rodzinki!

użytkownik usunięty
NonaT

Ale ja chce grac scene miłosną tata, wujkiem, mietkiem, jamesem,edwardem i innymi :)

tak, i Johnny z nami, biedak osiwieje na planie. ja bym sie śmiała zapewne po każdym zdaniu albo zaczęłabym dawac wykład na temat dlaczego zawsze warto miec przy sobie słoik ogórków kiszonych albo czy kury są z kosmosu.

ide Madagaskar oglądać ^^
bywajcie!:**

eM_Barrie

Bywaj, bywaj;* I wiesz...Kopnij tę chandrę tak mocno w dupę, żeby odleciała w kosmos!;D

Peace;)

użytkownik usunięty
eM_Barrie

A ja bede nie odstepowac Johnnego na krok! Wezmę kropelkę i sie przykleje do niego ;)

eM_Barrie

o słoik ogókków kiszonych moja mam zawsze mi mówi że nic nie jadłam do 5 roku zycia ale któregos dnia odkryłam ogórki kiszone i jadłam je nawet z czekolada :P

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

Nona a tobie długo się ten film wgrywał?

nom ze 20 min :(

użytkownik usunięty
NonaT

Mi tak samo... :(

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

Ja powiedziałam ostatnio do koleżanki:
podniecasz sie jak ja na widok Johnnego xD

użytkownik usunięty

<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lmoL6XzjsQE"> </param> <embed src="http://www.youtube.com/v/lmoL6XzjsQE" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object>

Takie coś mam. I jak dalej Nona?

he he ja dostałąm ostatnio na 18 album ze swoimi zdjeciami i jedna strona jest zatytułowana "poprawa humoru na 100%" zgadnijcie kto był na tej stronie ;)

użytkownik usunięty
NonaT

ja?

NonaT

eeeee nie pamietam a jakie masz opcje? chyba juz dodałaś filmik! sprawdze twój profil wait.

NonaT

juz masz ten film ale musisz go chyba udostepnic bo nie masz udostepnionego :)

użytkownik usunięty
NonaT

dobra dobra jak sie to robi?

użytkownik usunięty

"This video is unavailable." ...

nie wiem a jakie masz opcje wejdz na swój profil na youtube
mi powiedz

NonaT

i wejdz w opcje tego filmiku :) i napisz mi co tam jest i zmień sobie witryne na POLSKI BEDZI CI ŁATWIEJ!

użytkownik usunięty
NonaT

O wlaśnie,jak sie zmienia?

po prawej stronie na samej górze :)

NonaT

Hmmmm...Kurcze...Jakoś nie mam pomysłu...Ooo, czekaj, czekaj...Chyba wiem! Czyżby to był Johnny Depp?;D

Peace;)

rozczochrany_leb

yyyyyyy zgadłaś ... jak to możliwe ;)