Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

.. ale Johnny to taki facet z którym byłoby ciekawie i zabawnie nawet mieszkając pod mostem xD To mój ideał i obawiam się, że nie znajdzie się jego GoDnY następca. To właśnie facet z którym można spędzić każdą, złą czy dobrą chwilę aż do śmierci. Vanessa to ma naprawdę za co dziękować..

BK_201

i przepraszam za bledy, ale jakoś ostatnio mi sie palce placzą na tej klawiaturze <LoL22> ;)

domi888

...i 700! :D
a ja mam jeszcze "Openin Title", "Final Scene" i "Alms Alms" ... (?) :) heh :)
Boże. jak. zazdroszcze. tym. Aniołkom. które. mieszkają. w. dużych. miastach. i. pójdą. sobie. na. premiere. "Sweeney Todd"...! :(
jeszcze tydzień do premiery... :)
i do Oscarów ^^

eM_Barrie

noo tydzien to mało, ale u mnie chyba coś kino szwankuje w mieście mam 2 kina Helios i Multkino no i Helios coś szwankuje ponieważ nie chca chyba dac Sweeneyego, a Multikino boze jak nie dadzą to podpale cały szczecin ;) ale mam nadzieje, ze dadza dzisa sie dopiero przekonam :)

BK_201

hej aniolki:))
niezle sie rozpisalyscie...w zasadzie to nie bylo mnie tylko pare godzin a i tak mialm sporo do przeczytania :))) z nazwa aniolki johnny'ego wczesniej sie nie spotkalam ;))) jesli chodzi o piosenke Amy Anne to na jakims blogu widzilam tlumaczenie i od tamtaj pory mi obrzydla :) postaram sie znalezc ten blog i podam wam link :)))

Miss_from_the_Neverland

"Johnny Depp, Jesteś głęboki
Chciałabym zobaczyć Ciebie jak śpisz i wąchać koszulę, w której spałeś.
Johnny Depp jesteś elegancikiem. (?)
Chciałabym ugryźć Twoją dolną wargę i schrupać włosy Edwarda Johnny Bear. [Johnny Misiu]
Masz tatuaże, jeden mówił ,,Winona", wiem.
Ale zerwałeś z nią i teraz mówi tylko, "Wino”
Johnny Depp jesteś cool. .
Koś mój trawnik bez koszuli, Johnny Dirt. [Brudny Johnny]
John A John B John C John D John EEEEEEEEE.
Lubisz dziewczyny z obcymi akcentami, wąskie talie, nie jestem porzuconym dzieckiem/sierotą [?] ale mogłabym cię kochać bardziej niż na to zasługujesz!
Johnny Depp jesteś bombą. Jeśli mógłbyś przyjść i spotkać moją mamę, wtedy uronię jedną słoną łzę, Johnny Dear [Drogi Johnny]
John A John B John C John D John EEEEEEEEE. "

W którymś temacie na forum to było, mi tam się podoba ;) taka przesłodzona, w sam raz o "różowych" fankach Johnnego ;)) (to oczywiście nie my ;))

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Ja wcale nie mieszkam w dużym mieście, mieszkam a małej wiosce (!) a wybieram się na premiera razem z przyjaciółkami. Wsiadamy do pociągu i jedziemy 50 km do Wrocławia do Heliosa xD Dla chcącego nic trudnego, tylko sie jeszcze zastanawiam czy to wypali. Jak nie to sama pojadę :))

użytkownik usunięty

ej aniołki mam pytanie, macie może linki do jakiś najfajniejszych filmików z najlepszymi scenami z Johnnym? Albo najlepsze sceny z Piratów z Karaibów?

Raissa a gdzei mieszkasz? ja też mam jakieś 50 km do Wrocławia(Przepraszam za OFFTOP :D, wybaczycie?)

użytkownik usunięty
Mrs__Lovett

ja mieszkam w okolicach Żmigrodu, to jest na północ od Wrocławia 50 km

W jakimś temacie były linki do śmiesznych scen z Johnny'm.

TODDka

Raisa specjalnie dla Ciebie moje ulubione filmy z Jack'iem:
http://pl.youtube.com/watch?v=37zCCCP6K5k&feature=related -Jack i Barbossa LOL
http://pl.youtube.com/watch?v=XaJAsumBfBg -God must hate him xD
http://pl.youtube.com/watch?v=x9c_BYTftw8&feature=related -"what can you do with a drunken sailor" - takie kilimatyczne :)
http://www.youtube.com/watch?v=Q25ob_ezvzA&mode=related&search -LOL xD I do! xD
http://www.youtube.com/watch?v=UVYoRxOwit4 i podsumowanie "world’s greatest pirate" :D
A o samym Johnnym widzialam wiele, ale sobie nie zapisywalam... i pamietam tylko jeden, wiec jak jeszcze odszukam to tu dam.
http://pl.youtube.com/watch?v=J2cx5Z5cfMo xD

Dalam jakies takie co przypadkowo odszukalam, bo takie popularniejsze latwo jest znalesc i pewnie juz widzialas. :)

użytkownik usunięty
Astartte

łooooooooo Szara kocham Cie :******** xD
My Aniołki musimy trzymać sie razem nie?? ;p ;p
thx :*

aż wsyd powiedzieć, ale dopiero przesłuchałam piosenki ze Sweeneya. ale jestem zachwycona Epiphany (z resztą tak jak Wy):P nie myślałam, że Johnny tak fajnie śpiewa;))
a jeśli chodzi o te filmiki, to ja uwielbiam http://pl.youtube.com/watch?v=gRcj6CAhe7s i've got jar of dirt ;)))
nie wiem, czy Szara podawala, wiec sama to robie-ile razy na to patrze zawsze sie śmieje:D
pozdrawiam;))

kamilakamila

wszystkie są świetne!!!! ale najbardziej mi się podobał drunken Jack xD
wybaczcie mi teraz chwilowy offtop: ktoras z dziewczyn mowila, ze kupila Jazdzca bez glowy za 9,90 o ile mnie pamiec nie myli. I teraz pytanie: gdzie w takiej cenie mozna dostac ten film??? Na stronie empik.com pisze, ze kosztuje on ok 30 zl. Specjalnie dzis pojechalam do media markt, bo tam sa tansze filmy, zeby sprawdzic czy jest, no i chyba nie ma (wprawdzie nie sprawdzalam tych miejsc, gdzie filmy sa wymieszane, bz racji takiej ,ze nigdy bym sie nie dogrzebala, ale tam gdzie sa w alfabetycznej kolejnosci i nie znalazlam)

domi888

nie ma pojęcia, gdzie można kupić w takiej cenie :| ja szukałam na allegro, ale tam nie ma takich tanich <znalazłam za 80 zeta>...

to ja też troche zbocze z tematu:
właśnie słuchałam piosenki Amy Anne "Johnny Depp" i tam jest "I like watch U when U sleep" i tak sobie pomyślałam...
myślicie, że Johnny chrapie?
przepraszam, ale mnie to zainspirowało teraz... i musiałam się tym z kimś podzielić... :]
xD

eM_Barrie

Oby nie, słyszałam, że jak ktoś chrapie to ma problemy z sercem ;) ;/

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

nie lubie jak mężczyźni chrapią o_0 blleee

ee tam ja tam czasami lubie jak ktos chrapie można się z niego ponabijać :PP każdy z nas napewno chrapnoł raz w nocy, a my o tym nie wiem nawet <LoL>

BK_201

kazdy na 100% kiedys chrapal chocby przez krotka chwile, mi tam chrapanie nie przeszkadza chyba, ze ktos robi to bardzo glosno:)))

a swoja droga to ciekawe johnny mowi i placze przez sen?? bo mi sie to czasami zdarza xDD a wam aniolki??

Miss_from_the_Neverland

nom, ciekawe, ja też mówie czasem przez sen i ciekawe czy Johnny mówi, a jak mówi to ciekawe co takiego?

użytkownik usunięty
Mrs__Lovett

ja na pewno mówiłam przez sen ale płakać to chyba nie... jak coś to przed snem xD

kurcze... znowu przypomniałam sobie jak bardzo kocham Jacka Sparrowa xD ;p;p

domi888

ja tez mówie :D kiedyś tez lunatykowałam... płakać mi sie nie zdarzyło jeszcze... :D
a Johnny, hmm... jakieś kwestie może z filmów? ;) nie wiem, ale to ciekawe...
chciałabym z nim wywiad kiedyś przeprowadzić... zaczne sobie zapisywać pytania :]

eM_Barrie

grałam w simsy i tak mi przyszło do głowy... ciekawe w jakiej pozycji śpi i w czym? ;P

Mrs__Lovett

a ma może któraś z was piosenki Kids albo P w ktorych Johnny grał?

Mrs__Lovett

A może bez niczego ;)

domi888

Łooooł, Piratka xD ostro! xD
:D <lol2> <lol2> :D xD xD hahaha ^^
no pewnie czasem też ;))
ale tak normalnie no to nie wiem... w piżamie może? albo w slipkach i zwykłej koszulce :)

lol, Piratka, nie moge xD

eM_Barrie

Hehe przecież nic takiego nie napisałam :D :D

TODDka

hahaha kurcze jakie rozważania <lol> jesli chodzi o gadanie przez sen, to mi sie czasem zdarza...xD az sie boje pomyslec co ja tam moge mamrotać;P

ehh piratka szalejesz kochana ;))

kamilakamila

Hah chcialoby sie xD Ja majac takie fanki spalabym w majtkach z golfem, zeby sie nie narazac xD
A o tym filmie za 9.90, to ja pisalam i byl to"Odwazny", a w Media Markt ostatnio kupilam "Arizona Dream" za taka sama cene :D Nie moge sie doczekac, az obejrze :D

Astartte

ja to wam zazdroszczę takich ciekawych i dziwnych zarazem pomysłów ale gdyby się tak dało pojechać do francji w poszukiwaniu J.D. to ja sie pod tym podpisuje<sorki za błędy>

Astartte

Dzięki Szara za wyprowadzenie z błędu, bo bym sobie łamala glowe nad tym gdzie znalesc Jezdzca po takiej cenie :)
Witamy, rozi:)

domi888

jak to nic takiego nie napisałaś Piratka? xD ja mam bujna wyobraźnię, ze mną ostrożnie trzeba xD
majtki z golfem... :D hihi, tez niezłe-a jak sobie wyobrażam to jak Johnny świetnie wygląda xD
rozi-dla chcącego nic trudnego! wystarczy puścić wodze fantazji i pisać, co Ci wpadnie do głowy :D
a do Francji Cie zabierzemy- a co tam! :)
no nie, Aniołki? :)

eM_Barrie

oczywiście,że zabierzemy;)) w końcu im więcej fanatycznych fanek, tym koszty podróży podzielone na wiecej osób<hahaha> mówie wam, bedzie super xdD
Arizona Dream ehhh świetny film ;))

kamilakamila

Ja mając takie fanki spałabym w kurtce i czapce, a najpewniej bym w ogóle nie zasnęła ze strachu ;). Co do podróży do Francji to nigdy nic nie wiadomo- może się jeszcze zdarzy taka przygoda :) Johnny i jego zwariowane fanki, które stoją w kilometrowych kolejkach po autograf i uśmiech :))
Ani Odważnego ani Arizony nie widziałam, ale już sie przymierzam do kupna jakiegoś filmu ;)
Pozdr aniołki XD !

domi888

Myślałam, że już wszyscy śpią.

TODDka

Ja nie śpię ;) Zaczęłam rysować Johnnego ale coś mi nie wyszedł, chyba zeza ma ;(

Lady_From_Burton_World

Ja nie umiem rysować, już prędzej wiersz bym napisała o Johnnym.

TODDka

Ja też wolę wiersze pisać, bo mi szybciej i łatwiej idzie ;) ale chyba wzięłam przykład z Johnnego i jego obrazu i też postanowiłam być wszechstronna ;) może niedługo zacznę o nim piosenki śpiewać ;))

Lady_From_Burton_World

Albo nagracie razem płytę :D

TODDka

ja w moim "rysunkowym" talencie zatrzymałam sie na poziomie przedszkola. potrafie namalować abstrakcje<lol>jedyne wyjscie to ułożenie na pianinku piosenki hahah;))

domi888

ja bym mogła stworzyć pojechane opowiadanie z Johnnym w roli głównej :D tudzież z Aniołkami :D
rysować nie umiem :P chyba że uproszczone szkice xD to taak :D
"Arizone Dream" wczoraj oglądałam-podoba mi się, chociaż smutne troche zakończenie... :(
no ale Johnny jak zwykle świetny ;))

eM_Barrie

Gosia to spróbuj coś napisać, zrobimy z tego bestseller:D (mam nadzieje,ze dobrze napisałam:P)

Karolcia_28

To może razem coś stworzymy? ;) Ja zacznę:

"Dawno dawno temu, za siedmioma górami, za siedmioma lasami, żył sobie Johnny Depp z Vanessą i dzieciakami. :)..."

Teraz wy ;) XD

domi888

"...Wiedli żywot imponujący-oboje byli dobrze zarabiający.
Ona śpiewała, on grał w filmach, bawiąc tym samym wszystkich ludzi świata.
Na nim skupmy naszą opowieść.
Był doceniany przez krytyków, choć o Oscara musiał długo walczyć. Współpraca z Burtonem się opłaciła-za "Sweeney Todd" otrzymał statuetkę do postawienia na gzymsie marmurowego kominka.
Wieczoru owego wygłosił pamiętną mowę. Wile fanek uroniło jedną łzę ze wzruszenia.
Pisano o tym długo.
Mijały tygodnie.
Nadeszły wakacje. Z początkiem lipca z Warszawy wyruszył pociąg oflagowany, oplakatowany i ośpiewany na cześć Johnny'ego."

teraz ktoś inny :D xD xD

eM_Barrie

Teraz jakios weny do opowiadan nie mam, za to naszla mnie refleksja na temat tych majtek z golfem, lub ewentualnego ich braku... Przeciez jak beda korki na drodzie do Francji (xD) albo pociag sie nam zepsuje, a do mechanika bedzie daleko (xD) podroz sie przedluzy i zajedziemy do Francji w nocy. Jesli bedziemy mialy szczescie i tejze nocy napadniemy na jego dom to co...? Taki niewyjsciowy bedzie...? xD W lipcu powinien spac w garniaczku :D
"..Wiedli żywot imponujący-oboje byli dobrze zarabiający." z takimi rymami, to nam drugi "Pan Tadeusz" wyjdzie :D

eM_Barrie

Witam aniolki:)))
ja duzo bardziej wole rysowac niz pisac:)) duzo lepiej mi to wychodzi:D
opowiadanie zaczyna sie super ale ja raczej nic nie dodam, chociaz moge sprobowac:))) no to tak:

"....w pociągu tym fanki zwariowane
Aniołkami Johnny'ego zwane
filmy oglądają i muzyki słuchają,
bawiąc się świetnie
o Johnnym rozprawiają."

teraz piszcie dalej:D

domi888

xD w garniaku to by sie chłopakowi gorąco zrobiło xD już to widze: czarny garnitur i bordowa koszula xD i krawat jeszcze xD
to już lepsze majtki z golfem- my w strojach klaunów albo jego postaci filmowych a on w majtkach z golfem xD oryginalnie ^^ :D

eM_Barrie

Widze to oczyma wyobrazni :O xD

domi888

A ja mam dalszą część historyjki o Aniołkach.

Aż tu nagle piski, ryki,
wszystkie fanki w głośne krzyki:
"Co się stało? Nie jedziemy? Pociąg stanął!"
więc idziemy sprawdzić co się święci.
Pan konduktor smutnym wzrokiem daje znać,
że trzeba iść na piechotę.
"Dobrze!
Chociaż nie jest blisko,
dla Johnny'ego zrobimy wszystko!"

użytkownik usunięty
TODDka

Idziemy przez mroczne lasy