Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

.. ale Johnny to taki facet z którym byłoby ciekawie i zabawnie nawet mieszkając pod mostem xD To mój ideał i obawiam się, że nie znajdzie się jego GoDnY następca. To właśnie facet z którym można spędzić każdą, złą czy dobrą chwilę aż do śmierci. Vanessa to ma naprawdę za co dziękować..

BK_201

Już za późno ;) Pewnie ktoś przeczytał.
<za krótki>

BK_201

fajan scena była jak ich wyżynał dobrze, że tego nie pokazali bo Teda to niezle wyrznoł, a tej żonie to na poczatek jej śrubokret wbił w noge <brr mi od tej sceny az ciarki przeszły po plecach> pózniej wołała o pomoc akurat w sama pore przyjechał Ted no i Mort fajnie mu przywalił łopatą <LoL> ogóle nie zła scena, a film zarabisty ;))

BK_201

aha i przepraszam tych ludzi co nie oglądali, a przeczytali to bardzo przepraszam myślałam, ze tu wiekszośc już oglądała jeszcze raz przepraszam :/

BK_201

Zgadzam się z Molly. Film zarąbisty i rzeczywiście scena gdy Mort wbija Amy srubokret w łydkę też niezła. Albo jak potem do niej mowi i ma całe zeby we krwi. Jak nie Johnny he he:D

Karolcia_28

Ja dość dawno ten film oglądałam więc nie jestem pewna- czy to tam było coś takiego, że Johnny zajrzał do jakiegoś samochodu i tam siedział martwy policjant? Jeśli to nie z tego to sorki ;) ale wiem, że ta scena była strrraszna ;( ;)

Lady_From_Burton_World

Wracając do Oskarów: ja nie mam E! tragedia <zalana łzami ;p> zawsze mam takiego pecha ;/ szkoda, bo na Youtube to nie to samo-dzwiek i obraz sa o wiele gorsze a to wielka strata, jesli chodzi o Johnnego, naprawde wielka.

BK_201

Co do roznych strasznych sytuacji podczas filmow, to ja nawet nie potrzebuje dodatkowych efektow xD Raz jak bylam sama w domu, chyba byly jeszcze wakacje i kolo 1 w nocy zamanilo mi sie obejrzec "Dziewiate Wrota". Moze ktos pamieta scene, gdy bylo jakies spotkanie tej sekty i jakis facet (przepraszam za takie opowiesci "jakis facet" itp, ale dawno ogladalam i mam skleroze, trzeba sobie odswiezyc pamiec xD) wtargnal na scene, zasztyletowal jakas babe ( skleroza xD) i nastapila na sali grobowa cisza... Siedze wtulona w fotel, przed komputerem, patrze co dalej... cisza... cisza... a on nagle... "BUUUU!!!" Tak podskoczylam ze strachu w krzesle, ze az mi sie oparcie przechylilo i gwaltownie polecialam do tylu xD Mialam sluchawki w uszach i odbylo sie to strasznie glosno myslalam, ze zawalu dostane xD

domi888

z tego-policjant i staruszek
fajny film, podobał mnie sie :) tylko właśnie nie byłam pewna co do ich śmierci... :)

domi888

no niby tak-ale może uda się znaleźć całą transmisje, albo w lepszej jakości niż na youtube :)
tymczasem trzymajmy kciuki, żeby docenili Johnny'ego ;))

eM_Barrie

Jasne że docenią :D

TODDka

Muszą docenić, bo w innym wypadku wpadną w nasze ręcę i marny ich los :D

TODDka

No właśnie, jak Johnny, Sweeney Todd i Tim nie dostana Oscarów to nie ma po co oglądać ;) ;( a jak wiemy Johnny był dotąd pokrzywdzony jeśli chodzi o Oscary, więc jeśli i tym razem nie dostanie...to chyba tam pojadę i się z nimi pokłócę ;) znając moje nerwy to jeszcze może wszystko cofną i Johnny dostanie Oscara ;) oj, dostałoby się im ode mnie ;))

domi888

haha, no nie wątpię xD xD
to jest idiotyczne, że przez swoją przeszłość nie dostał oscara... miał przez to mniejsze szanse, o tak. co to ma do rzeczy? ważne żeby był dobry w tym co robi!
Oscar mu się należy i już. :]

eM_Barrie

jego przeszłość nie powinna mieć wpływu na to czy dostanie oscara czy nie, poza tym już od dawna nie zażywa narkotyków i szanowna komisja mogłaby to docenić, choć tak naprawdę w ogóle nie należy dawać nagród filmowych patrząc na życie osobiste człowieka, tylko jego talent aktorski. Dziękuję za uwagę :)

eM_Barrie

Jakos mi sie tak dziwnie post wstrzelil miedzy Wasze :) Jak Johnny nie dostanie Oscara to pojedziemy tam i ich sterroryzujemy. Tylko nas zobacza i zprawa zalatwiona. "O nieeee! <krzyk> Aniolki Johnnego! Szybko dawajcie temu Deppowi Oscara, bo bedzie po nas!" xD

Astartte

I przepraszam, ze produkuje sie raz kolo razu, ale musze jeszcze dodac, ze w miesieczniku "Kino" sa 4 strony o filmie "Sweeney Todd" + kadr z filmu na okladce :) Wlasnie zabieram sie do czytania :D Za 7.50 w Empiku zakupilam :>

Astartte

oooo, to jest co najmniej cenna informacja, trzeba kupić

domi888

O kurczę, nie było mnie tu parę dni i mam spore zaległości...

Bardzo mi się podoba nazwa EKAJ, świetna po prostu. ;P

Jeźdźca ani Sekretnego okna jeszcze nie widziałam i bardzo ubolewam nad tym. Dodatkowo przeczytałam oczywiście jak się skończy ten drugi film, gdyż nie zauważyłam ostrzeżenia w poście Moly. ;P

Co do Oscarów, to nie dopuszczam w ogóle takiej opcji, że Johnny mógłby nie dostać statuetki... Akademia Filmowa jest pewnie świadoma tego , że w takim wypadku Kodak Theatre zostałby oblężony przez stadko zdesperowanych fanek Deppa przebranych za Edwarda Nożycorękiego, Sweeney Todda, Jacka Sparrowa i spółkę zaopatrzonych w karabiny maszynowe, składane siekierki i gaz łzawiący...

Jeśli zaś chodzi o transmisję Oscarów, to dla mnie jest jakąś paranoją to co wykombinowała stacja TVP. Na tysiąc odcinków "Klanu" i "Plebanii" mają fundusze, a na Oscary to już nie... Porażka. ;/

Szara - dzięki za informację o tej gazecie, jutro biegnę do kiosku. ;P

Uff, trochę się rozpisałam, hehe. ;D

blumenkohl

Szara, a jest jakiś film dodany do gazety?

Gin

Nie, bez zadnego filmu. Byly jeszcze jakies "Kino Akcji" bla bla "Kino Grozy" (?) i one byly z filmami, wiec sie nie pomylcie ^^

domi888

O NIE! a ja teraz kasy sztuk zero maaam... :( buu! ;(
nic tylko się pociąć

składane siekiery-dobre xD

eM_Barrie

nie martw się Gosia - jak coś to się porobi skany i też będzie dobrze :)

Gin

Hi hi nie ma to jak Aniołki ...zawsze chętne do pomocy:):)

domi888

ooooch, dzięki Gin!!! :*:*:* :)
tia, Aniołki rulezz ;))
zaraz po Johnnym :)

eM_Barrie

hahaha oblężenie Kodak Theatre-świetne. zamawiam strój Sama z Benny i Joon ;P
pozdrawiam;*

eM_Barrie

żaden problem, niech no dorwę tylko tę gazetę... a co do oblężenia to ja mogę być alter ego oscara w kategorii najlepszy aktor i sama się wręczę Johnnemu, jak sępy mu nie przyznają nagrody, ale miejmy nadzieję, że moja fatyga nie będzie potrzebna =)

Gin

Sama się wręczysz Johnnemu? Nie ma tak łatwo ;). Myślisz, że ty jedna chciałabyś stać na jego półce ;))

Lady_From_Burton_World

hihi, no w sumie mogę was zabrać ze sobą. Tylko wczesniej Johnnemu będzie trzeba jakąś wygodną półkę znaleźć na te wszystkie oscary:)

Gin

Ooo gazetka trzeba zakupić, a dla tych co nie wiedza jak wygląda okładka podaje link http://katalog.czasopism.pl/index.php/Kino_2/2008 biegiem do sklepu i kupywać, ja też musze zakupić ;)

BK_201

Weszłam na ten link, który podała Molly i znalazłam tam coś takiego:

"O filmowych portretach Draculi pisze Alicja Helman"

To znaczy, że w tej gazecie będzie też coś o np. Beli Lugosi? ;-)

blumenkohl

hej aniolki:D dzieki za info o gazecie:))) oczywiscie zaraz pojde do sklepu i ja zakupie :P a Johnny musi dostac oskcara, nie ma innego wyjscia:) a jak nie to komisja bedzie miala doczynienia z nami:)) czego z calego serca im nie zycze

Miss_from_the_Neverland

Buuu! U mnie nie ma Empika i nie mam gdzie kupić <beczy>, myślicie że jutro jeszcze będzie ta gazeta?

A Johnny Oskara musi dostać bo jak nie dostanie to wpadnie i taką rozróbę im zrobimy że mu odrazu dwa dadzą :D A Johnny z wdzięćzności zaprosi nas na pizze;)

Mrs__Lovett

sorki, miało być "wpadniemy"

domi888

Właśnie kupiłam gazetę! W Empiku nie było to szybko pobiegłam do jakiegoś kiosku i wykupiłam ostatni egzemplarz. ;P I tak jak się spodziewałam w artykule o Draculi jest też coś o (nie wiem jak to się odmienia) Beli Lugosi, wiecie o tym z "Ed Wooda". Za chwilę przygotuję sobie jakieś żarełko i zabieram się do czytania. ;-)

blumenkohl

ja zaraz biegnę po to gazetę, mam nadzieję, że jakieś się zachowały..a i czy w tym artykule o Draculi będą zdradzone szczegól© dotyczące filmy Ed Wood? Bo ja niestety nie oglądałam, a nie chce dowiedzieć się o zakończeniu :)

Gin

poprawka: "szczegóły dotyczące fabuły filmu Ed Wood"

Gin

A ja dzisiaj nie miałam okazji,żeby kupić:( Jak przeczytacie ten artykuł kochane o Sweeney to napiszcie co nieco co tam pisali...:P

Karolcia_28

Właśnie, właśnie, ja też nie mam tej gazety. Jak już przeczytacie to napiszcie co tam było ciekawego :). Dobra, idę słuchać soundtracku ze Sweeney Todda (choć już go znam niemal na pamięć ;)).
P.S. Słyszałyście piosenkę "Little priest Sweeney" ? Świetna jest ;))

Lady_From_Burton_World

też nie mam gazetki, jakbyśc ie mogły aniołki to napiszcie co tam ciekawego było
no jasne, że słyszałam to moja ulubiona piosenka :D a zaraz potem jest Epiphany :D no i oczywiście już praktycznie znam na pamięc cały soundtrack, a nie wiecie czy będą powtarzać "Odważnego"? wczoraj był na ale kino! ale dopiero o 23:25 i nie miałam jak obejrzeć

domi888

heloł! :D
tez miałam odważnego ogladać-zasnęłam o 22:30 i sie przebudziłam punkt 23:25 jak sie film zaczynał :D ale nie oglądałam, bo padnięta byłam maksymalnie...
mogliby puścić o jakiejś wcześniejszej godzinie rzeczywiście...
ale mam nadzieje że będzie powtórka, bo 'Czekolada' ostatnio była z 5 razy chyba... :)

eM_Barrie

Czekolada już byłą wszędzie tyle razy że aż do przesady...mogliby ją zastąpić np Jeźdzcem bez głowy, którego musze :P obejrzeć..:))

domi888

no no no no nooooooo! :D
jehh, siewietny film, naprawde musisz obejrzeć Dayah :)
i mogliby puścić-też bym obejrzała :D a co! ;))

domi888

aa-słyszałyście, że scenarzyści zakończyli strajk? :) czyli Johnny będzie na oscarach ;))

eM_Barrie

tylko by spróbował nie przyjść! wyobrażacie sobie cos takiego: TVP emituje oscary (gdzies ktos pisal, ze moze jednak puszczą w publicznej), a tu Johnnego nie ma..masakra XD

Gin

To by była porażka...będzie na pewno:) I miejmy miło by było, gdyby nie musiał znów wychodzić z pustymi rękoma...:D

Karolcia_28

ojej ale się ten temat rozrósł! Ile tu fanek Johnnego! Pozdrawiam Was, jak Wam miejsca zabraknie to mogę Wam założyć nowe forum xD Muszę Wam powiedzieć, że macie niesamoite pomysły i bujną wyobraźnię.
Aniołki Johnnego xD

użytkownik usunięty
domi888

mieszkając pod mostem byłoby zabawnie i ciekawie nawet bez Johnnego...
no, przynajmniej ciekawie

Hej, co jest z tym tematem??? Myślałam, że w czołówce będzie a tu- pustki. Nie ma już żadnych Aniołków Johnnego na tym forum oprócz mnie??? ;(

Lady_From_Burton_World

Jeszcze ja jestem;) No Aniołki coś byście wymyśliły, to kiedy jedziemy na poszukiwania Johnny'ego? Mamy już mniej więcej adres więc miasteczko przeszukać to nie problem

Mrs__Lovett

hej aniolki:))
troszke mnie tu nie bylo, a wracajc do oscraow to tez slyszlam, scenarzysci zakonczyli strajk i gala ma sie odbyc, a prezes TVP powiedzila , ze w tym roku nie wykupili praw do transmisji...niestety

a ale kino nie mam wiec niestety nie moglam ogladac odwaznego:( bardzo zaluje bo nie ogladalm jeszcze...

pozdro dla aniolkow:D