W poprzednich odcinkach-
wiersze o Johnnym i naszej podróży do niego
wspólna impra :)
gadki o wszystkim i o Johnnym ;)
mała kłótnia (zażegnana ;))
paru intruzów (a sio! ;))
Jesteśmy lepsze niż Moda na sukces XD
Ciara napisałaś ostatniego posta- że 997 odpowiedzi-a ni! bo 100 :P xDD
oczywiście, że jesteśmy lepsze- naszych postów już ponad 4 tysiące ^^ do Wielkanocy może dobijemy do pięciu! xD
Ja prawie rok sie platalam po filmwebie, az tu kiedys patrze, nowy temat (7 odpowiedzi xD) trzeba zajrzec, zobaczyc o co kaman - nic ciekawego... Patrze za jakis czas, a tam takie fajne dziouchy xD Nie wyrabialam ze smiechu z tym czajeniem sie pod supermarketem xD No i zostalam :)
Wolę kase xD Niech nam dadzą po 2 tysiące i z głowy ;) Albo 3... ;) Bo 2 to się na samą wycieczkę wyda, a do domu też coś trzeba zostawić :P
Nie, wrzuce sobie kolejną fotke Johnnussia jakby nikt nie wiedział jak on wygląda, podjaram się samym patrzeniem na nią i wyobraże co by było gdybym go zobaczyła na ulicy.
Co jest niby w moim avatarze ośmieszającego? To, że Ty zamiast swojej buzi wolisz wystawić Johnny-ego to już Twoj biznes, ale wiedz, że to jest bardziej niż osmieszające niż nie-wstydzenie sie siebie. dorośnij, poucz do egzaminu gimnazjalnego bo jest już niebawem. See ya, nie kompromituj się już bo i tak nie wygrasz ;***
Nie rozumiesz? Przetłumaczyć z polskiego na polski? W wolnym tłumaczeniu- daj sobie spokój dziecinko. ;*
http://www.filmweb.pl/topic/806919/%22Fanki+Johnnego+Deppa+si%C4%99+rzuci%C5%82y %22.html
o!
Tak *Winonka* mnie natchnęła, że napisałm wierszyk swój.
O tym, jakby to było, gdyby Johnny był mój. :D
Mieszkalibśmy pod Paryżem,
Na weselu sypałybyście po nas ryżem, xD
Do każdego z Aniołków wpadalibyśmy na herbatkę (albo na coś mocniejszego),
Zależy ile wytrzymać może głowa Johnny'ego,
Zabralibyśmy Was na Karaiby,
W dzień łowilibyśmy tam ryby,
A wieczorem my (i Johnny w kostiumie Sparrowa),
Biegalibyśmy po plaży dookoła
(A my ciesząc się jak wariatki),
że mamy Johnny'ego blisko siebie ,
Czułybyśmy się jak w niebie. xD
Tylko się nie śmiejcie.
P.S. Szkoda mi trochę Vanessy. Mogłaby być jego siostrą.
Fajny wierszyk ;) P.S. mnie rozwaliło ;)
Co do Anastazji-
http://www.filmweb.pl/topic/799031/Badajcie+to++D.html
O tak, to jest temat na poziomie :/
Chyba zapomniałaś że Johnny gra różne postacie a każda z nas wybrała sobie jedną :P Ale wierszyk super! :D
Też pewnie jestem tu intruzem,ale nie mam zamiaru krytykować.Lubię czytać wasze cudne wierszyki(szkoda, że nie umiem takich pisać!).Będę dalej je czytała nawet jak będzie ich tyle co odcinków Mody na sukces!Podziwiam pozdrawiam i piszcie jak najwięcej,bo bez Was to nuda na FW! <:
W 100% zgadzam się z DEPPutowaną(fajny nick;))Wasze tematy i wpisy(nawet kłótnie)są duuuuuuuuuuużo ciekawsze niż Moda na sukces:)piszcie dalej.pozdrawiam;)
mnie byście mogli zaadoptować! xDD naprawdę! mimo 16-stu lat jestem niska-moge uchodzić za wyrośniętą jedenastkę! xD
A ja, a ja:) ja też nie jestem za wysoka:) wręcz przeciwnie jestem malutka:) Zaadoptujcie wszystkie Aniołki:)
Osmieszanie sie to jest ten temat co podala Winona i wstawianie swojego zdjecia jako avatar. Nawiasem mowiac nie ma sie czym chwalic.
DEPPutowana nie jestes intruzem jak juz (i jesli chcesz :D) to Aniolkiem ^^
Oczywiście, że jest się czym chwalić- jestem piękna, każdy mi to mówi a zdanie niedojrzałych nastek nie wzrusza mnie ;*
"...mnie nie wzrusza" jak już. żeby "nastkom" zaimponować, nie można zmieniać szyku w zdaniach.
resztę przemilczę.
Kochanie, w liceum nauczysz sie o czymś takim jak inwersja- wtedy porozmawiamy. Nie pouczaj mnie- nigdy Ci to nie wyjdzie.