Dzięki :). Kurcze, właśnie weszłam na temat na forum, na którym jakaś dziewczyna napisała, że wysłała meila do tych od autografu Johnnego i dostała autograf po miesiącu :) też chyba wyślę :)
Wiem, że wyjdę na idiotkę- trudno, ale co się robi z tymi kodami na stronie? Bo ja stamtąd nie ściągałam jeszcze filmów :/
dziewczyny, najłatwiej filmy pobiera się przez program utorrent. Można go pobrać z netu. Zajmuje mało miejsca, a znalezienie filmów jest dziecinnie proste. No i ja w ten sposób mam już pełną kolekcję filmów z Deppem:)
jak już pobral się Tobie programik to go zainstaluj. to jest kwestia kilku sekund. potem nasz takie puste okienko u góry. wpisujesz w nie tytuł filmu jakiego szukasz (ttytuł oryginalny - angielski), klikasz na strzałkę, ktora jest pod lupą obok okienka i wybierasz na jakiej stronie będziesz szukać. polecam isoHunt i mininova. jak juz zaznaczysz klikasz enter i w nowym oknie otwiera sie Tobie strona z filmami. jest zazwyczaj sporo opcji do wyboru więc szukasz odpowiedniej a potem klikasz na tytule, który wybierasz. nastepnie klikasz prawą myszką na 'Download .torrent' i wybierasz opcję 'kopiuj skrót' lub 'kopiuj adres odnośnika' (zależy jakiej przeglądarki używasz). Następnie wracasz do programu i klikasz na druga ikonę na pasku (zielona kulka z +), wybierasz prawą myszką 'wklej' lub 'ctrl+v' klikasz na ok i juz się pobiera:)
Ja nie moge przez żaden taki program ściągac. Torrenta ma mój brat w krakowie i masowo ściąga filmy. Emuli też mieć nie moge. Mój tata się uparł ze nie możemy miec takich programów. Wnerwiające jak cholera...:/
Mój to samo, z tym sprawdzaniem kompów. Raz zainstlowałam i dostałam niezłą zrypke. I teraz ściagam z netu. Tam też w sumie jest wszystko. Wolniej idzie pewnie ale jest- powoli do przodu
Boże, dopiero mi prąd włączyli :| rano nie miałam bo obcinali drzewa koło mojego domu :| i zaczęło wiać-więc musze skończyć sprzątać pokój, umyć okna w moim pokoju, umyć drzwi <fanaberie sprzątania przed świętami mojej mamy :| xDD> i troche w ogrodzie posprzątać, bo mam pełno gałęzi i jemioły :/ yyh!
ja Sweeneya tez już ściągam, bo nie moge już wytrzymać! najwcześniej w moim najbliższym kinie będzie 25 marca... :( dlatego sie w.zdenerwowałam i ściągam ^^ przez Aresa :)
A ja chyba jade do kina na Sweeneya w ten PIĄTEK :))) z moja siostrą haha:) i u nas w kinie normalnie wpuszczają od 15 latek ;D a ja mam praktycznie 16 :D (rocznikowo) hehe bo jeszcze 2 miesiące do moich urodzinek :)
tylko żeby te kwiaty ładne były!! aha, jak pobierasz sweeney todda to najlepiej szukaj tak, żeby w opisie było nazwisko Deppa albo Burtona, bo w 2006 r.(o ile dobrze pamiętam) powstał film pod takim samym tytułem.
Zróżnicowanie wieku małe jest, od 13 do chyba koło 20 (studia to koło 20:D) a jak się mimo to fajne rozmawia;)
Mozolnie ściągając z internetu bez użycia szybkich programów ściągnełam prawie połowę filmy Sweeney Todd
A co szaleje:D:D:D
Ja ściągam programem ARES. Coś jak eMule ale ciśgnie szybciej. Tylko trzeba uważać, bo czasami się ściąga film po hiszpańsku, albo po francusku. xD
Ja wszystko w necie z rapidshare...
Ale jakoś idzie;)
Zanim ściągne wszystkie filmy z Johnnym bede miała pewnie 18 lat minimum, no ale poświęce się;)
Ja już mam prawie wszystkie. Właśnie mi teraz ciągnie ,,Eda Wooda". Nigdy nie oglądałam i nie moge się doczekać.
Shauni- super opowieść :)) Masz zamiar oglądać Ed Wooda? Boże, jak ja kocham ten film!!! To mój ulubiony z Deppem! Po prostu cud-miód-maliny ;)
Hura, hura, hura!!! Już mi ściągnęło 13,2 % Sweeneya. Tak dla jasności to hura było ironiczne ;) ale co tam- dla Johnnego sie warto poświęcić (choć się można nerwicy nabawić ;))
Dzięki, ale i tak twój pancernik jest THE BEST! Nie mogę przestać się z tego śmiać! ;D
Życzę powodzenia w ściąganiu ,,Sweeneya" :)
To zależy ile źródeł i z jaka szybkością, np. ,,Benny i Joon" 5 godzin. Ale nie wszystkie są z lektorem, napisy sobie ściągam z www.napisy.info .
A jest jakiś program na którym na komputarze można oglądac film z napisami. Napisy są w osobnym pliku tekstowym, ja uzywam jetaudio i tam chyba takiej funkcji nie ma. Poleciacie cos?
tu można pobrać SubEdita:
http://www.idg.pl/ftp/pc_14297/SubEdit.Player...CodecPack.Build.4060.pl.html
Izkula, miło mi, że troche mnie odmłodziłaś;P tak w rzeczywistości to rocznik 86 jestem:/ ale grudzień, więc jeszcze 21 latek;P
ale faktycznie, świetnie się rozmawia;P
To znowu ja haha:) Wiecie co zastanawiam się nad tym 13 tatuażem Johnnego ciekawe co on se wytatuował jak sądzicie??