hej!!:) jestem tu pierwszy raz, ze tak powiem, ale tak czytam czytam te wasze wypowiedzi, i muszę przyznać, ze bardzo tu sympatycznie:) no, to tyle chciałam powiedzieć;) ^^'
A my chcemy powiedzieć...
Dziękujemy i Witamy :)) Czuj się jak w domu ;) (u Dżonego)
No proszę, nie było mnie raptem parę godzin, a Wy zdążyłyście założyć dalszą kontynuację, przygarnąć dwa nowe Aniołki i pokłócić się z Anastazją. Swoją drogą śmieszą mnie ludzie jej pokroju, którym się wydaje, że są tacy strasznie dorośli. xD
A co do NOJ to jestem jak najbardziej za! Ma ktoś może telefon do ministra edukacji? xD
laski, w 2 godziny napisałysmy 4 strony <brawo> ale ja już spadam. Bye Bye!
ps. Jeżeli wszystko o Dżonym wiemy, to po co nam te lekcje ;) Nie lepiej byłoby zarabiać na dawaniu informacji albo wyprodukowaniu gazety o nim? Miałybyśmy na wyjazd :D
A ja mam jutro rekolekcje!
Na 11.30 do kościoła.
A ten kościół jest dwie ulice od mjego domu!
Heh!
Mam farta!
No to mamy Aniołki, Archaniołka i Diabełka- ciekawie się zaczyna ten temat ;)) Ojcze Polaku- jak tam dziecko twoje i Szarej? ;)))
No tak0 nie wszyscy wiedzą. Otóż nasz Ojciec (ale nie Depp- Polak) miał urodzić dziecko dla Szarej bo odciął sobie...coś tam sobie odciął po pijaku i teraz jest i mężczyzną i kobietą :) proste, jasne, łatwe :)
noo-to już wiem czemu Szarej nie ma xD
no byłabym "pani profesor Gosia Barrie" xDD
Ojcze drogi-Ty już i tak byłeś diabełkiem :P xP
A ja czytałam ostatnio, ze Sir Grzeczny Ojciec Polak doszyl sobie to coś Napoleona, co swoje sobie odciął...
Ja też to czytałam, teraz sobie przypominam, ale chyba Szara stwierdziła że Napoleon jest taki malutki...
Oj jak wy Aniołki pędzicie:) Wybaczcie ale nie chce mi się czytać zaległych stron:)o jakiego diabełka chodzi cio?
Heh widzę, że Aniołki Johnnego stają się coraz bardziej popularne:) coraz więcej osób do nas dołącza:)
Właśnie, Ojcze Polaku, mam pytanko. Jak mogłeś? Edłord był takim ładnym kozłem no i szykowała mu się spora kariera...
ZEŻARŁEŚ WŁASNE DZIECKO! jak mogłeś...! nie wykręcisz się... to było okrutne... i zero skruchy tylko od razu z Liv do łóżka...
Ojciec Polak miał dziecko - synka Edłorda, kózkę - z Depp'em, a teraz wejdź na jego bloga...
Ja też właśnie nie wiem :P wogóle jak zwykle jestem nie w temacie ale z tą LIV to wiem o co chodiz ;) ojcze polaku świetna ta historyjka ty to masz pomyśły :D