Ojcze Polaku, nie lepiej założyć temat:
Allan Houston vs Sir Grzeczny Ojciec Polak ?
wprost nie-ale nawet odpisałeś komuś na komentarz: "Oj tak - jagnięcina jest przepyszna..."
a jeśli nawet go nie zjadłeś, to dałeś komuś zrobić z niego potrawkę...! ;( aż się popłakałam przez Ciebie prawie...
Ja nie płakałam, ale byłam lekko zszokowana na wieść o śmierci Edłorda.
No i było mi smutno trochę...
po co, niech tak się z nim zmierzy :]
Sir Grzeczny Ojcze Polaku- stoję za Toba murem <no a przynajmniej cegłą...>!!!
Ok ja dalej nie wiem o co kaman:( o co do obgadywania taka nasza natura:) jestem ciekawa ile str pójdziecie do przodu jak jutro w szkole tu zajrzę. I znowu będą zaległości....PaPa dobranoc aniołki, diabełki, belzebuby itd. :*
Aldonka dobranoc (mi się wydaje że nowy temat będzie hyhyhy ;) tak duuuuuuuużo piszecie i ja mam ciągle zaległości!) hyhy ;p
widzę że mamy takie fajne coś na stronce aniołków że kazdy ma swój odpowiednik np winona na sweeneyego. ja tez moge mieć moge mogę mogę prosze proszę proszę?
wybacz drogi Ojcze Polaku, ale jestem troche zdruzgotana po śmierci Edłorda...
Nonat-oczywiście że możesz ;)) masz tam wypisanych wolnych panów xDD wybieraj :]
Nie uważacie, że te tematy typu -"Zagadka" są już żałosne i tylko zaśmiecają forum? Jak małe dzieci się zachowują (chodzi mi o Ojca Polaka i Allana)
nom... ja lubię pożartować ale w granicach rozsądku co za dużo to nie zdrowo. chciała bym żeby przestano nas postrzegać tak jak oni to robią. Czasem az mi glupio bo widze że wiekszość z nas naprawde nie jest głupia ale przez taką pussy czy allan ten stereotyp bedzie trwał..... az się tak głupio robi .....
Sama dziś założyłam taką ,,zagadkę". Wiem, że to głupie. Ale czasem coś uderza mi do głowy i daję się ponieść emocjom...
Racja. Ciekawe kiedy im się to znudzi. Nawet to skomentowałam, ale przez to te tematy utrzymują się w " 7 najnowszych tematów ". :(
chcesz mi zabrać Axela !? chcesz sie bić!? no dawaj na gołe klaty ;) he he wiem że nie tylko moje ale czasem wydaje mi sie że jestem najbardziej pomieszanym człowiekiem na świecie prze to co mnie spotkało ale wiem ze tak nie jest to moje odczucie :)
Anastazja jest fajna tylko bardzo zasadnicza - "FORUM TO FORUM nie pogaduchy", ale to trzeba uszanować. Ona ma rację ale ja tam lubię czasem tak O pogadać.
masz racje Winona, ale i tak stoję za Ojcem Polakiem-wkurza mnie to wyzywanie nas przez allana... :| tym bardziej, że już kiedyś to robił i powiedział, że to prowokacje bo go denerwują te fanki które lecą na niego tylko i wyłącznie za wyglad i pisza "och! jaki on sweet!" itp. więc po co znowu nas obrażać?
mam go dość :|
eM_Barrie, * Winonka*, Ciara , Szara, poDEPPtana, Jutynka, DEPPutowana, *Aldonka*, Shauni, kate...wymieniać dalej? :)
otóż nie nie jesteśmy-niby na jakiej podstawie stwierdzasz że jesteśmy?
jeden argument przynajmniej.
owszem-uważam że Johnny jest przystojny i nie zamierzam temu zaprzeczać, bo to by było okłamywanie samej siebie. ale lubie go przede wszystkim za to, jakim jest aktorem. za to, że woda sodowa nie uderzyła mu do głowy i nie sprzedaje zdjęć swoich dzieci za grubą kase. za to, że nie udaje wzorowego człowieka mówiąc o tym na lewo i prawo, jak to robią niektóre gwiazdy. za to, że ma poczucie humoru.
argument? prosisz mnie o a.r.g.u.m.e.n.t na jakiej podstawie zachowujecie sie jak napalone nastolenie fanki? litości dziewczyno!
Mogłabym się rozwodzić nad tą sprawą do rana. Nie będę tego robić z prostego powodu- nie chce mi się + mam inne rzeczy do zrobienia. Poza tym obiecałam Twoim koleżankom, że kończymy sprawę. Napiszę w związku z tym oczywistości; zdanie na Wasz temat wyrobiłam sobie tylko po tym, co wypisujecie a wypisujecie nie da się ukryć idiotyzmy, które mają służyć jedynie Waszej rozrywce (swoją drogą współczuć tego jedynego rodzaju rozrywki) i wypełnianiu czasu (winszuję pomysłu na spędzanie czasu). Nie bede pytać poraz setny co wam to da, że wymyślacie sobie bycie żona czy tam dzieckiem czy kochanka czy Bóg wie kim od Deppa, bo i tak otrzymam te samą kretyńską odpowiedź- pomarzyć zawsze można, to są żarty, hihi.
Dla mnie jest to głupota do sześcianu, gdybyście naprawdę doceniały talent i aktorstwo Deppa to ze względu na status strony, na której sie znajdujecie, powsztrzymałybyście się od tych śmieci i tak jak już pisałam- załozyly sobie forum na jakims portalu, spotkały na czacie czy wymienily nr gg. Ale nie- Wy to musicie robić tak, by każdy widział, że to robicie. Pogratulować ;*
Racja. Ja idę się coś pouczyć (wiem, świetna pora). Mam nadzieję, że do jutra znikną te wszystkie 'zagadki'.
:)
eh ja tam nie wiem... :( to nie jest głupota one go lubią :) tak jak my tu wszyscy, musimy sie z tego powodu kłócić?
a co do nauki postanowiłam sie nie uczyć na jutro mam jutro 18 i będę im wmawiać że solenizantów sie nie pyta ;) jutro na dodatek mi sie ważne lekcje urywają :( muszę iść na jakieś rekolekcje z klasą :(
Dobra Anastazja- nikt tutaj nie miał zamiaru się z Tobą kłócić, bo to nic przyjemnego. Może po prostu dajmy sobie z tym spokój? I na forum znów zapanuje spokój...do czasu
Ja zawsze piszę szczerze, chyba zdążyłyście zauważyć :) Pomyłka przypadkowa- szczerze przepraszam. :)