ja zawsze chciałam różę otoczona kolcami... albo nietoperza właśnie, no ewentualnie jakiś abstrakt;P
"Mam 13 tatuaży: napis 'Wino Forever' i inne wzory: głowa Indianina, imię mojej mamy Betty Sue oraz imiona dzieci Lily-Rose i Jack. Poza tym wytatułowałem sobie: 3 prostokąty, trójkąt na palcu, hasło 'The Brave', trupią czachę, cyfrę trzy, jaskółkę, motyw orientalny... i jeszcze jeden tajemniczy tatułaż!" - przyznał kiedyś Depp.
mozemy dalej zgadywać ;))
ja miałam w wakacje z henny <moja mama sama mi zaproponowała!!! O.o> i chciałabym sobie zrobic tatuaż taki na rok-nie chce takiego na stałe bo wiecie... będe staruszką pomarszczoną i będe miała atuaż xDD łe.
Shauni-super fotohistoria :)
,,będe staruszką pomarszczoną i będe miała atuaż xDD łe."
Nie martw się, może umżesz młodo ;D (żart)
Hehe nom...
Rozmawiamy o 13 ,,tajemniczym'' tatuazu Johnnego ;D A Ty jak sądzisz co on mógł wytatuować i gdzie :D
mmm tatuaże fajniusio mieć tez bym chciała, ale nie taki na zawsze. Heh jak tajemniczy to.....na pewno gdzieś gdzie nie widać:)
Ależ nie ma za co ;)
Właśnie mnie to zastanawiało, że jak był z Winoną to sobie wytatułował ,,Winona Forever", a z Vanessą już jest z 10 lat a jeszcze nic sobie nie zafundował.
To tak jak z tym ślubem. Może gdyby wzięli ślub albo by sobie coś wytatuował z Vanessą mogliby się rozstać. A tak to są razem bez ślubu i jest im dobrze. :)
może mieć go np. na biodrze. albo na stopie <pod spodem ^^>. albo za uchem.
przepraszam, już zaczynam bredzić xDD
pamiętajcie, żeby go o to zapytać, jak już będziemy we Francji ;))
Hehe oo może pod stopą haha :D :P albo na biodrze ej ja już zrobie nowy temat ale jeszcze piszmy na tym oki zaraz Wam podam linka
http://www.filmweb.pl/topic/811962/TEMAT+nr.+5-+KONTYNUACJA+nr.4.html tutaj nowy temat ale piszmy jeszcze na tym...
Mnie też ciekawość zżera zaraz wisąde w autobus pojade do niego i się spytam haha ;) żart...
szukałam wszędziel ale nigdzie nie ma! Chciaż gdyby było wiadomo gdzie on jest ;D (ten tatuaż)
jeszcze pół godziny i będę miała Sweeneya na komputerze ^^ jupi! mam nadzieje, że po angielsku a nie po hiszpańsku O.o ale raczej GB :)
O Boże, nie było mnie tu chwilę a wy pędzicie jak szalone w tym temacie ;) widzę, że sprawa tatuażu nierozwiązana ;) no trudno- trzeba będzie go spytać wprost:
Drogi Johnny, jeśli teraz to czytasz (a na tym świecie wszystko jest możliwe ;)) napisz nam proszę gdzie i co masz wytatuowane ;), bo zaprząta nam to głowę, ewentualnie dołącz fotkę (żeby nie było oszustwa ;)). Hehe, chyba mi się już w głowie miesza od tej nauki ;) XD
ja stawiam na że jedno z tych miejsc.
chodźcie napiszemy do niego, gdzie robił sobie tatuaże i wtedy do tych zakładów napiszemy że jesteśmy z MKTSPZPZMNCWNZNPTOWS czyli Międzynarodowej Konfederacji Tatuaży Sprawdzającej Popularność Zakładów Mającej Na Celu Wybranie Najlepszych Z Najlepszych Pośród Tej Oto Właśnie Sztuki i chcemy się dowiedziec jakie tatuaże robiły sobie u nich gwiazdy np. Johnny Depp i Brad Pitt <czy ktośtam inny>...
świetny pomysł, nie? xDD
cho*lera, dziewczyny koniec tematu bo tak mnie nakręciłyście na tatuaż, ze już przejrzałam oferty wrocławskich salonów... ale nie ma nic zachwycającego:/
No więc czy ktoś umi angielski a raczej pisać po angielsku:D hehe;p
I jeżeli taka osoba jest to niech napisze do Johnnego o tym tatuażu gdzie go ma i o Aniołkach i naszej opowieści wierszykowanej...(hahaha ja już też bredze) takk Winona to chyba przez nauke!! Też tak sądze...
no nawet gdyby byli nieprzychylnie nastawieni to powiedziałabym to tak szybko że by nie wiedzieli o co chodzi i odpowiedzieliby mi przez to, że byliby tak skołowani xDD
Winona, nie głupi Twój pomysł-jak masz konto na myspace.com to pisz! :) ja niestety nie mam ale jakbym miała to bym pisała od razu! :)
ja juro zaboire sie do pisanie maila to wspomne o was :) zawsze chciałam miec tatuaż i chyba sobie sprwie niedługo :) ale mama to mnie chyba wydziedziczy ;)
macie konta na myspace? ja dostałam od kogos podobno oryginalna stronke Johnnego i ostatnio mnie dodał ciekawe czy to prawdziwa stronka ? :)
ja to akurat z rodzicami problemu teraz bym nie miała. ale pamiętam, że jak jakieś 4 lata temu wyskoczyłam z pomysłem tatuaży na karku to mama zachwycona nie była:/
Troszke odejdę od tematu tatuaży.
tak właśnie szukam na nacie tego tatuażu i natknęłam sie na to
http://jcdepp.blog.onet.pl/2,ID258039273,index.html
szczerze...nie wiedziałam o tym, myślałam, że to jego rączki:)
moja mama zawsze mnie straszy tak jak eM Barrie że będę pomarszczona i z tatuażem ;) a sama to sie boje zakażeń widział kilka na necie bleeee
Dear Johnny,
I hope You're reading it cause it's very important.
Me and my virtual friens are Your fans. We very like films with You and we are talking about You every day. We are planning a travel to You, so You shouldn't be surprised when You'll see abot twenty girls in front of Your home in France. But don't be afraid-We are really polite girls. And we called "Johnny's Angels".
But I write to You cause I really want to know what's Your thirteen secret tatoo ande where is it? You can be sure, that only I and my virtual friends will know about that.
XXX
i podpis.
ładnie nie? xDD chociaż nie wiem czy dobrze jest wspominac mu o podróży... i nie jestem pewna czy dobrze cała gramatyka :) także sprawdźcie xDD
malutkie poprawki, ale niech ktoś to jeszcze sprawdzi:
Dear Johnny,
I hope You're reading it cause it's very important.
Me and my virtual friends are Your fans. We like films with You a lot and we talks about You every day. We plan a travel to You, so You shouldn't be surprised when You'll see about twenty girls in the front of Your home in France. But don't be afraid-We are really polite girls. And we called "Johnny's Angels".
But I have written to You cause I really want to know what's Your thirteen secret tatoo and where is it? You can be sure, that only I and my virtual friends will know about that.
XXX
kurcze ja juz lece, bo sie musze nauczyc na sprawdzian z chemii, papa (niech ktos bardziej doswiadczony to jeszcze spr^^)
no to bez tego trzeba wysłac :] ale najsampierw musze założyć konto na myspace ;]
hura-mam Sweeneya! wieczorem obejrze ^^
teraz lece, bo mama niedługo wróci :) bywajcie! :) :*
Idealnie! Ja myślę że zostaw tą podróż najwyżej się z nas pośmieje ale myslę żo to najlepsza część. Ja czytałam na deppimpact.com że Johnny nie ma strony na MySpace
Tez juz prawie mam film. Wyślij tego maila, bądź list. Watpię że odpisze ale co tam;) Tylko żeby nie uciekł do Ameryki bo francja to jeszcze ale do USA trzeba miec wizy:/:D
Super ten tekst!!! O podróży najlepsze, za żadne skarby świata tego nie kasuj ;)) Johnny ma poczucie humoru ;) tak jak my więc raczej weźmie to za żart ;))