Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
TODDka_2

Ja znowu nie w temacie ?

TODDka_2

TODDka, już jest dobrze nie zaczynajmy. Spokojnie 3 wdechy i między tym ze 3 wydechy ;) głębokie konflikt zażegnany.

NonaT

ok rozumiem :D
ale się rozpisałyście Aniołki!

TODDka_2

przyszłam z Tobą pomarzyć :)

TODDka_2

Z Anastazją zawarłyśmy pokój. Można to chyba tak określić.

Lady_From_Burton_World

no nie moge poprostu.
wiem że to niezbyt pasuje do tematu, ale wchodze tu codziennie próbuje coś dopisać, nigdy nie wiem co a pozatym mam po pare stron do czytania.
podziwiam was ;p

yeah sukces dopisałam posta xDDDD

Kadanada_Hadness

jesteś wprost genialna

Anastazja_2

aha ok ;D no to dobrze :)) Że jest już spoko i się już z nią nie kłócimy :D xD pozdrawiam xD

Kadanada_Hadness

ha ha a to jest mój pierwszy raz kiedy napisałam tu więcej niż 2 posty ;) ale nawet tamtego nie czytałam bo musze "lalkę" prusa czytac a wsze tematy chyba są dłuższe ;P

NonaT

Lalka jest świetna- przeczytałabym znowu gdybym miała czas...

NonaT

Idę spać dobranoc ;*

Ulcia_6

Dobranoc.

Ulcia_6

dobranoc!!!

NonaT

ja tam nie czytam lektur ;)

TODDka_2

chwalisz się czy żalisz? bo jak to pierwsze, to nie ma czym :)

TODDka_2

Ja też nie czytam.

nooooooooooooo

ja tez nie

Lady_From_Burton_World

to mój pierwszy raz kidy dopisałam pierwszego posta.

Kadanada_Hadness

tez mi sie podoba ale wkurzają mnie te wstawki z tej wojny. kiepsko mi sie to czyta. Ale motyw Wokulskiego i "LALKI" (wiadomo o kogo chodzi) jest bardzo hmmm... przyjemny w czytaniu ;)

NonaT

wstawki z wojny? ;> w sensie pamiętnik subiekta? też najmniej lubie te rozdziały ale reszta jest świetna :)

Lady_From_Burton_World

łu, Krwisty Pasztecik, congratulations xDD tez miałam w zeszłym tygodniu ten problem-miałam mało czasu na pobyt przy komputerze i cały ten czas musiałam poświęcić na przeczytanie Aniołkowych wypowiedzi. I wtedy juz nie miałam czasu na pisanie... :| :)

eM_Barrie

Większość osób przez to przechodziła/przechodzi.

Lady_From_Burton_World

lalka roxx.
czytałam ją bez przymusu, bo w sumie nie miałam jej jako lektury. poprostu leżała na strychu, yto wziełam i pochłonęłam 3 tomy.
aktualnie czytam 'Klub Dumasa'. I znowu wychodzi na to że książka jest lepsza niż film. jak zawsze..

Kadanada_Hadness

nom, ja to sie boje jak przez "nad Niemnem" przebrnę podobno Orzeszkowa tam normalnie idealnie wręcz fotograficznie opisuje krajobraz ludzi itp a ja tego nie lubię, ja lubię akcje w książce.

Kadanada_Hadness

krwisty pasztecik dodałam do ulubionych

Lady_From_Burton_World

najgorsze są krajobrazy, opisy pomieszczeń. dla mnie to męka i katorga. chociaż jeśli jest to dobrze napisane to pobudza moją wyobraźnie i łatwiej mi sie czyta..

Kadanada_Hadness

Czy tu są wszyscy?!

nooooooooooooo

wolę nie wiedzieć co by się działo jakby wszyscy tu byli ;)

Kadanada_Hadness

a dla mnie jak są długie, nudne dialogi

TODDka_2

A dla mnie to w tej chwili ten temat nie ma nic wspólnego z Aniołkami. Spadam więc. Powrócę kiedyś, w blasku hwały... Znaczy jak znowu będziecie gadać na temat, pa!

nooooooooooooo

jak to nie ma nic wspólnego z Aniołkami?

Kadanada_Hadness

w sumie fakt. musze juz zaczać bo to długie jest a za miesiąc przerabiam. ogólnie to szybko czytam jak mnie cos wciągnie zdarza sie tak że zapominam o obiedzie itp całymi dniami nie schodze na dól do rodziców. a jak schodze jak juz przeczytam to sie czuje tak obco i musze sie przyzwyczaić do tego że ksiązki koniec. czasem za bardzo "tam w tej książce jestem" wiecie o co chodzi? ;)

NonaT

ja wiem o co chodzi, szczególnie jak się coś dzieje i później bardzo wciąga

NonaT

a mam d was takie pytanie :) może całkowicie odchodzę od tematu ale nie mam z kim o tym porozmawiać. jest tu ktoś kto lubi The Cure? niedawno byli w Polsce, a mnie na ich koncercie nie było :(

NonaT

Shauni, jak już to ten temat powinien być związany z Johnnym a nie Aniołkami.

NonaT

ja raczej nie lubię :D
byłam w Wawie, kiedy grali koncert

TODDka_2

kurcze ja ich uwielbiam :D sporo osób nawet nie wie kim oni są zawsze to fajnie że ktoś wie ;) stary zespól, ale jak dla mnie genialny:)

NonaT

Ja też nie lubię opisów krajobrazów. Opisy pomieszczeń są jeszcze niezłe, a dialogi bardzo lubię, ale opisy krajobrazów staram się przeczytać dość szybko :)
Wiecie, tak za wyjątkiem lektur to ja właśnie czytam "Pamiętnik Narkomanki"- czytał ktoś z Was? Jestem bliżej końca niż początku i muszę powiedzieć, że im dalej tym trudniej, ale nadal tak samo ciekawo :)

Lady_From_Burton_World

* ups, ciekawie ;)

Lady_From_Burton_World

wiem o co chodzi.
kocham czytać książki, gdy są ciekawe.
niekiedy akcja rozwija sie w połowie, ale jak mnie wciągnie to na całego. wstaje o 8 i siedze w pidżamie do wieczora z książką..

Kadanada_Hadness

hmmm... "Pamiętnik Narkomanki" muszę w takim razie przeczytać, jak mówisz że ciekawe. jutro spróbuję. może kupię? lubię mieć książki na własność.

Kadanada_Hadness

Zapomniałam dodać, że jak czytałam biografię Deppa to prawie zawaliłam dwa sprawdziany, przez cały dzień praktycznie czytałam tą książkę, nawet przy obiedzie i skończyłam w trzy dni. Raz nawet, przez nieuwagę spakowałam ją do plecaka i poniosłam do szkoły ;))

Lady_From_Burton_World

Co ten Depp robi z ludźmi?

Lady_From_Burton_World

The Cure kojarze. Chyba słyszałam ich piosenki.
Ja też kiedyś ominęłam koncert mojego życia.
nie mogłam sie pozbierać przed pare tygodni..

Kadanada_Hadness

jaki? moja koleżanka płakała wręcz jak nie poszła na red hotów. cały tydzień mi ględziła aż mi jej szkoda było.

NonaT

ja też chciałam jechać na red hotów :(

Kadanada_Hadness

a co to za koncert był?

Lady_From_Burton_World

ot co

Red Hot Chili Peppers

jak ja mogłam to opuscić.
przecież mogłam uciec z domu ;(

ale jestem głupia.

Kadanada_Hadness

he he widzę że mają sporo zwolenników. podoba mi sie kilka piosenek a naj bardziej Sir psyho sexy ;)

NonaT

Czuję sie tu obco, bo szczerze mówiąc nie znam ich za dobrze <tylko nie bijcie! ;/>