O nie! co za szmata(sory ale nie moge sie powstrzymać). mam na gadu opis "Epiphany^^", a ta laska co mnie w trąbe zrobiła i sama do kina pojechała właśnie mi pisze "to najlepszy song z ST nie?:))". jeszcze ma czelność pisać do mnie. mniejsza z tym,że ja tą piosenką żyję od dwóch miesięcy, a ona w sobote pierwszy raz usłyszała i sie zachwyca ;/ ludzie mnie załamują.
Tak to jest. Znam takie laski, co się podniecają że znają jakąś piosenkę, o której ja rok już słyszałam.
Dayah, spokojnie moja droga! A swoją drogą, to mnie akutar się bardziej podobały inne utwory:) ale o tym porozmawiamy jak obejrzysz Sweeney Todda:)
Ale fajnie Nona xD
ja jeszcze musze poczekać rok i 89 dni ^^
no i na 18 wybieram sie do Francji ^^ miałam w tym roku, ale w tym roku odwiedzam polskie morze xDD
Dayah - fajny masz tekst na blogu. Można wiedzieć skąd?
Nom, a żebyście wiedziały, że ja tak sama w domu siedze i wypatruje, bo Buka może przyjść...
Okej, Tylko nie wystaw mnie tak jak Allan :P
W takich sytuacjach przydał by się Dżony.
Wiecie może czego on się boi albo bał? Bo ja wiem tylko, że lubi bawić się lalkami Barbie xD
Jezu ależ wy pędzicie wchodze a tam już koniec tematu, wchodze na kontynuacje a tu już 9 stron!! Też się ciesze, że mamy marzenia i napewno w końcu pojedziemy do Johnny'ego,a na Anastazje nie ma co zwracać uwagi, dobra lece czytać bo jeszcze oczywiscie nie zdazylam przeczytac tych 9 stron
P.S. Mój jest Don Juan! Nie oddam:P
przestańcie bo zaczynam sie bać..
chociaż nie mieszkam w dolinie muminków, to jednak kto wie kto może stanąć przed drzwiami.
A wiesz, (u mnie na blogu pisze)że Bukę przyciąga światło i ciepło więc ja pod kocem siedze, żeby nie zmarznąć i światła pogasiłam...
On sie boi wody. Jak sluchalam komentarzy do Pzk 1 to ktos mowil, ze w scenach na wodzie zawsze wszystkich opieprzal, czy dbaja o bezpieczenstwo, bo bal sie o ekipe. No i raz przeczytalam, ze sie boi krwi, ale cos mi sie nie chce wierzyc jak przeczytam cos takiego w gazecie telewizyjnej xD
Ja też clownów nie lubię i lalek porcelanowych. Zawsze mi się wydawało że w dzień są takie miłe i cute a w nocy zabijają i męczą dzieci wzrokiem... brrr
no. clowny są okropne, choć w młodości nie pamiętam żebym sie ich bała.
natomiast laleczki porcelanowe kojarzą mi sie jednoznacznie z laleczką chucky xDDDDD
A więc to o niej opowiadała mi koleżanka... Mówił mi że taka laleczka zabijała ludzi, ale nie mówił jak się nazywa. No to już wiem...
właśnie zajrzalam sobie na Twoje oceny filmow i dodaję Ciebie do ulubionych:)(to do krwistego pasztecika)
strasznie sie jej bałam kiedyś.
jak reklamowali ten film na tvp a ja akurat przechodziłam zawiesiłam wzrok a potem nie mogłam spać.
ja zawsze myślałam że lalki Barbie ożywają w nocy i robią sobie imprezy xDDD
Ja się też bałam 'Nie do wiary- strefa 11'
Pamietam że nawet ta muzyczka robiła coś takiego, że przeszywał mnie dreszcz br...
Hej aniolki:)
jak wy pedzicie;) juz 9 strona 3 kontunuacji:)
co do buki to tez strasnie sie go balam:D lubie Muminki ale chyba zawsze bardziej ciagnelo mnie od ogladania Kubusia Puchatka :P Ret Hot nie slucham ale nie mam nic przeciwko ich muzyce
Witam nowe aniolki:) Izulka, Shauni i Krwisty Psztecik dodaje do ulu
Nona wszystkiego naj:*
PS tez slyszalam, ze johnny boi sie clownow ale za to zbiera obrazy malowane przez seryjnych mordercow xD
Ciara a o który tekst ci chodzi? jeśli o ten dialog, to rozmowa Axela z wujem pod koniec Arizona Dream;D wlasnie załatwiłam sobie Sweeney Todd na płytę;) ale jeśli mam przynieśćdwie płyty, to jak myślicie, będzie na dvd czy tylko na komputer? bo osobiście zdecydowanie wolałabym dvd...
Sama nie wiem czy na dvd czy komputer, ja w tych sprawach to noga ;)
Tak, tak o ten tekst na górze. Dzięki, jest świetny :)
http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=6878
wiem, strona denna, ale zobaczcie, jaka córeczka jest piękna ;))
Ja się boję jednej rzeczy. Pszczół (os i bąków, i całej tej pszczołopochodnej rodzinki). Po prostu nie mogę. Pszczoła (ani nic takiego) zasadniczo mnie nigdy nie urządliła, ale słyszalam o tym już tyle historii...
No i kiedyś miałam stracha przed moją dentystką. Jak do niej szam... boże! Najstraszniejszy horror wysiada! ;D Ale teraz jestem starsza i już mi przeszło.
Ale pszczoły, osy, bąki, szerszenie... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Jego coreczka jest sliczna:) ale co sie dziwic jak ma sie takich rodzicow:)
ja najbradziej boje sie pajakow:D jak jakiego zobacze to od razu jest wielka afera, pisk i wrzask w calym domu:)
i jeszcze nie lubie nietoperzy xD kiedys stalam pod drzewem i odwrocilam sie a tam siedzialo takie niemile cos bleeeee
hatifnaty z muminków, to te białe co z ziemi wychodziły i pradem kopały.
ich sie boje bardziej niż buki.
racja córeczke ma piękna x3
No nawet :D Ten sam nosek :P
A niedawno taka mała była... http://img2.timeinc.net/people/i/2006/gallery/jdepp/johnny_depp7.jpg
http://images.google.pl/images?hl=pl&q=lily+rose&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
no. podobna bardziej do mamy ;p
aha jeszcze sie bałam Mr. Smith'a z Matrixa. bleee jakoś mnie przerażał.
Hm...a ja oprócz buki? Chwilka zapytam sie rodzinki..........heh mówią, że nie miałam takich lęków i tak oprócz buki to chyba niczego więcej sie nie bałam:/