Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
cathi

Dobre jesteście z tą Buką.SUPER LINKI.Też uwielbiam Muminki:D

_LadyGirl_

O nie! co za szmata(sory ale nie moge sie powstrzymać). mam na gadu opis "Epiphany^^", a ta laska co mnie w trąbe zrobiła i sama do kina pojechała właśnie mi pisze "to najlepszy song z ST nie?:))". jeszcze ma czelność pisać do mnie. mniejsza z tym,że ja tą piosenką żyję od dwóch miesięcy, a ona w sobote pierwszy raz usłyszała i sie zachwyca ;/ ludzie mnie załamują.

użytkownik usunięty
kamilakamila

Tak to jest. Znam takie laski, co się podniecają że znają jakąś piosenkę, o której ja rok już słyszałam.

ja też dodaję do ulubionych;)

No niektóre laski tak maja, wiadomo są ludzie i parapety...

Dayah, spokojnie moja droga! A swoją drogą, to mnie akutar się bardziej podobały inne utwory:) ale o tym porozmawiamy jak obejrzysz Sweeney Todda:)

Lady_From_Burton_World

Ale fajnie Nona xD
ja jeszcze musze poczekać rok i 89 dni ^^

no i na 18 wybieram sie do Francji ^^ miałam w tym roku, ale w tym roku odwiedzam polskie morze xDD

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Zrobiłam na blogu notkę o Buce, tak się przejęłam xD

Ciesze sie, ze dalas moje zdjecie czuje sie zaszczycona ^^ I Nona tez ^^

użytkownik usunięty
Astartte

Jak to Twoje zdjęcie? I Nony? To Wy Buki jesteście?

ahh Szara ja też. mam nadzieje że nie masz nic przeciwko^^

kamilakamila

Jejku aż się zaczynam bać.........

_LadyGirl_

Nie mam, bierzcie xD

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Dayah - fajny masz tekst na blogu. Można wiedzieć skąd?

Nom, a żebyście wiedziały, że ja tak sama w domu siedze i wypatruje, bo Buka może przyjść...

Nie jestesmy Buki xD A ze Nona tez sobie wziela xD

To fajnie bo ja też jestem sama. Ciara może wpadniesz bo się boje:(

użytkownik usunięty
_LadyGirl_

Okej, Tylko nie wystaw mnie tak jak Allan :P
W takich sytuacjach przydał by się Dżony.
Wiecie może czego on się boi albo bał? Bo ja wiem tylko, że lubi bawić się lalkami Barbie xD

Podobno Johnny boi sie klaunów ale nie jestem pewna

Ja wiem tylko że Dżony boi się klaunów

_LadyGirl_

Jezu ależ wy pędzicie wchodze a tam już koniec tematu, wchodze na kontynuacje a tu już 9 stron!! Też się ciesze, że mamy marzenia i napewno w końcu pojedziemy do Johnny'ego,a na Anastazje nie ma co zwracać uwagi, dobra lece czytać bo jeszcze oczywiscie nie zdazylam przeczytac tych 9 stron

P.S. Mój jest Don Juan! Nie oddam:P

Lady_From_Burton_World

przestańcie bo zaczynam sie bać..
chociaż nie mieszkam w dolinie muminków, to jednak kto wie kto może stanąć przed drzwiami.

użytkownik usunięty
Kadanada_Hadness

A wiesz, (u mnie na blogu pisze)że Bukę przyciąga światło i ciepło więc ja pod kocem siedze, żeby nie zmarznąć i światła pogasiłam...

Ojejku a u mnie widno!! Niech ktoś zgasi słońce!!!! Bo ja nie umie....

Kadanada_Hadness

On sie boi wody. Jak sluchalam komentarzy do Pzk 1 to ktos mowil, ze w scenach na wodzie zawsze wszystkich opieprzal, czy dbaja o bezpieczenstwo, bo bal sie o ekipe. No i raz przeczytalam, ze sie boi krwi, ale cos mi sie nie chce wierzyc jak przeczytam cos takiego w gazecie telewizyjnej xD

Lady_From_Burton_World

Ponoć boi sie clownów. ale tak dokładniej to nie wiem.

użytkownik usunięty
Kadanada_Hadness

Ja też clownów nie lubię i lalek porcelanowych. Zawsze mi się wydawało że w dzień są takie miłe i cute a w nocy zabijają i męczą dzieci wzrokiem... brrr

Lady_From_Burton_World

no. clowny są okropne, choć w młodości nie pamiętam żebym sie ich bała.
natomiast laleczki porcelanowe kojarzą mi sie jednoznacznie z laleczką chucky xDDDDD

użytkownik usunięty
Kadanada_Hadness

A więc to o niej opowiadała mi koleżanka... Mówił mi że taka laleczka zabijała ludzi, ale nie mówił jak się nazywa. No to już wiem...

Kadanada_Hadness

właśnie zajrzalam sobie na Twoje oceny filmow i dodaję Ciebie do ulubionych:)(to do krwistego pasztecika)

Lady_From_Burton_World

strasznie sie jej bałam kiedyś.
jak reklamowali ten film na tvp a ja akurat przechodziłam zawiesiłam wzrok a potem nie mogłam spać.
ja zawsze myślałam że lalki Barbie ożywają w nocy i robią sobie imprezy xDDD

użytkownik usunięty
Kadanada_Hadness

Ja się też bałam 'Nie do wiary- strefa 11'
Pamietam że nawet ta muzyczka robiła coś takiego, że przeszywał mnie dreszcz br...

Hej aniolki:)
jak wy pedzicie;) juz 9 strona 3 kontunuacji:)
co do buki to tez strasnie sie go balam:D lubie Muminki ale chyba zawsze bardziej ciagnelo mnie od ogladania Kubusia Puchatka :P Ret Hot nie slucham ale nie mam nic przeciwko ich muzyce
Witam nowe aniolki:) Izulka, Shauni i Krwisty Psztecik dodaje do ulu
Nona wszystkiego naj:*

PS tez slyszalam, ze johnny boi sie clownow ale za to zbiera obrazy malowane przez seryjnych mordercow xD

Kadanada_Hadness

Ciara a o który tekst ci chodzi? jeśli o ten dialog, to rozmowa Axela z wujem pod koniec Arizona Dream;D wlasnie załatwiłam sobie Sweeney Todd na płytę;) ale jeśli mam przynieśćdwie płyty, to jak myślicie, będzie na dvd czy tylko na komputer? bo osobiście zdecydowanie wolałabym dvd...

użytkownik usunięty
kamilakamila

Sama nie wiem czy na dvd czy komputer, ja w tych sprawach to noga ;)

Tak, tak o ten tekst na górze. Dzięki, jest świetny :)

Lady_From_Burton_World

noo to też.
i UFo sie bałam. no ale z wiekiem wszystko przeszło. oprócz pająków i hatifnatów

użytkownik usunięty
Kadanada_Hadness

"hatifnatów" a co to jest? I skąd?

hatifnaty to białe robaki, które pojawiały sięw muminkach razem z buką... brrrrrr

Kadanada_Hadness

http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=6878
wiem, strona denna, ale zobaczcie, jaka córeczka jest piękna ;))

użytkownik usunięty
kamilakamila

Ta córeczka tak ślicznie wyszła... mmm... Tylko Van mi szkoda :(

Kadanada_Hadness

Ja się boję jednej rzeczy. Pszczół (os i bąków, i całej tej pszczołopochodnej rodzinki). Po prostu nie mogę. Pszczoła (ani nic takiego) zasadniczo mnie nigdy nie urządliła, ale słyszalam o tym już tyle historii...

No i kiedyś miałam stracha przed moją dentystką. Jak do niej szam... boże! Najstraszniejszy horror wysiada! ;D Ale teraz jestem starsza i już mi przeszło.

Ale pszczoły, osy, bąki, szerszenie... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

nooooooooooooo

Jego coreczka jest sliczna:) ale co sie dziwic jak ma sie takich rodzicow:)

ja najbradziej boje sie pajakow:D jak jakiego zobacze to od razu jest wielka afera, pisk i wrzask w calym domu:)
i jeszcze nie lubie nietoperzy xD kiedys stalam pod drzewem i odwrocilam sie a tam siedzialo takie niemile cos bleeeee

Lady_From_Burton_World

hatifnaty z muminków, to te białe co z ziemi wychodziły i pradem kopały.
ich sie boje bardziej niż buki.

racja córeczke ma piękna x3

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Ja się boję kanibali, avego Jonesa i tego że Bloom mnie zdradzi ;)

Córka podobna do mamy, nie sądzicie?

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

No nawet :D Ten sam nosek :P
A niedawno taka mała była... http://img2.timeinc.net/people/i/2006/gallery/jdepp/johnny_depp7.jpg

http://images.google.pl/images?hl=pl&q=lily+rose&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Ah jak te dzieci szybko rosną:)

Oczka ma jednak po tatusiu... A tak szczerze, Jack jest podobny do siostry mojej koleżanki.

Lady_From_Burton_World

no. podobna bardziej do mamy ;p

aha jeszcze sie bałam Mr. Smith'a z Matrixa. bleee jakoś mnie przerażał.

Kadanada_Hadness

Hm...a ja oprócz buki? Chwilka zapytam sie rodzinki..........heh mówią, że nie miałam takich lęków i tak oprócz buki to chyba niczego więcej sie nie bałam:/

_LadyGirl_

Lilly jest bardziej podobna do Van, ale juz Jack do tatusia ( I prawidlowo! :D) Przyszlym pokoleniom fanek tez sie cos nalezy ( zakladamy, ze synek bedzie rownie wszechstronnie utalentowany ^^) :D