*Plan-De-La-Tour (near st tropez), France.
*Los Angeles, California.
*Bath, England.
*Somerset, England/Wales.
*An Island, Bahamas
i used to live in south wales in a place called aberdare theres a pub which is opposite a graveyard and was my local one night we all went for a pint and who was sat there yes johnny depp we sat talking to him for about an hour and he told us the graveyard over the road might get used in the film sleepy hollow to this day i do not know if it was the graveyard ive watched the film a number of times and it looks like it but theres other buildings in the film maybe they added them but it was an amazing night and i got his autograph and the pub got a group photo of him at the time we spoke he told us that he had bought a house in somerset near to where they hold the festival once a year and was looking for somewhere in south wales to buy.
umie to ktos ładnie i w miare dokładnie przetłumaczyć?;)
bardzo przepraszam za 3 posty naraz;)
dziękuje wszystkim ;) czuję sie stara :( 18 wiosenek na karku ;) słucham właśnie piosenki od Winonki :) podoba mi się! :) dziękuję za szampana ;) i za to życzenie dotyczące Johnnego. Następne moje urodziny będziemy czcić razem we Francji nie? ;)
8 stroon!!!! raptem jeden dzien mnie nie bylo i tyle do nadrobienia! blagam zwolnijcie Aniolki (ale wymiatacie:)
Nie ma za co.
Byłam dziś na rekolekcjach! Boże! Normalnie żalowałam, że jestem wierząca. Ksiądz jak coś powiedział. No na przykład: Dziś drodzy (przerwa 10 min.) bracia i siostry (znów przerwa 10 min.) zabraliśmy się (przerwa 10 min.)... i tak w kółko.
U mnie w kościele, a raczej w parafii gorzej...
1) Dają karteczki ze spowiedzi i uczestnictwa (czasem myślę, że oni ta Mszę tylko dla karteczek robią)
2) Chodzi ksiądz i sprawdza czy nie gadasz itp, ja z moją koleżanką już raz stałyśmy na środku, ale nie z naszej winy, tylko taka dziewczyna zrzuciła to na nas... :(
3) Drzwi są zamknięte, żeby nie uciec przypadkiem
4) Ostatnio jak tam na rekolekcjach byłam to trwały 2 godziny! Bo godzinę to jakiś ksiądz coś piperzył (za przeproszeniem)...
Ja tam się czuję jak w więzieniu
A na końcu Mszy nie możesz wyjść bo drzwi nie otworzą, aż nie zaśpiewasz tego co ksiądz chce.
Wiem że to głupie, ale Bóg naprawdę istnieje...?
To nie głupie.
U mnie w calej mszy uczestniczyly dwie osoby. Ksiądz i... drugi ksiądz.
Dobra, idę na chwile bo mnie rodzinka męczy, żebym obiad zjadła.
Nie było mnie 12 godzin i już 3,albo 4 strony :D Przepraszam, że nie przeczytam ale same wiecie... Mógłby ktoś streścić?
"z nią się nie pogodziłam ;x " kotek,ja nawet nie zamierzam xD
I uwierz mi, mam lepsze zajęcia. Ale przypuszczam, że Ty nie znasz nic innego niż wpatrywanie się w lustro ;) Dla mnie to jesteś taki tulipanem ;)
Więc tak (nadrabiając zaleglosci):
Wszystkiego najlepszego Nona z okazji 18tki:))
Jak kocham Red Hotow, ale nie mialam pojecia, ze maja zwiazek z Johnnym (Dzieki za Aniolki co mnie oswiecily))
Co do ksiezy: nie mozna z ich powodu zalowac, ze sie jest katolikiem, bo wierzymy w Boga, a nie w kler, ktor od zarania dziejow (lubie to okreslenie) byl, jest i bedzie zepsuty, oczywiscie nie generalizujac, bo znam mase swietnych ksiezy, sa na prawde w porzadku.
dodaje nowe 3 Aniolki (Shauni,izkula i krwisty pasztecik)
Anastazja- witamy ponownie! Tak sobie myślę- czy ty aby nie chcesz zostać Aniołkiem Johnnego ;) ( i tak wiem, że nie chcesz ;)), bo tak nas lubisz i ten temat też.
Co do księży- oj, mi się dziś na rekolekcjach trafił wyjątkowo rąbnięty. Najpierw zaczął się chwalić, że zna we Francji wszystkie miast (to mnie zawieź do Deppa- pomyślałam ;)), a potem jak zwykle walnął regułkę, że internet, telewizja i reklamy tylko mącą nam w głowie :/ oszaleć z nimi można
W zasadzie to szczerze pisząc jak to w moim stylu bywa, gdy czytałam te Wasze odpowiedzi wczoraj to tak jakoś zmieniłam nastawienie i w zasadzie odpuszczam. Aniołkiem bynajmniej nie chce zostać ale udzielać się mogę:)
Lubie Was ;P
to chyba tylko ja mam takie szczescie, ze wszyscy ksieza ktorzy sa u mnie w parafii, nie sa fanatykami i potrafia przekazac to co maja do powiedzenia w taki spsob ze dotrze do wszystkich. Za to ostatnio w rekolekcjie trafil mi sie sredni ksiadz - potepial m. in. Kurta Cobaina i ogolnie cale zjawisko posiadania idolow i brania z nich przykladu. No jasne - narkotyki to nie jest dobry sposob na zycie i nasladowanie swoich idoli w ten sposob nie, ale kazdy kto ma swoj rozum wie,ze nie nalezy takich rzeczy robic, a ten kto tak robi, to od ksiezowego gadania i tak sie nie nawroci..(mam nadzieje, ze zrozumialyscie moja pogmatwana wypowiedz):)
widzę, że baardzo się spóźniłam...wasze tempo mnie po prostu zaskakuje;)kilka stron wcześniej zastanawiałyście się czy przypadkiem Depp by was nie zaadoptował.znalazłam to na jakiejś stronie.zwróććie szczególną uwagę na ostatni akapit
Johnny Depp znów ojcem?
Johnny Depp zapewnia, że jego partnerka Vanessa Paradis nie spodziewa się trzeciego dziecka.
Hollywoodzki gwiazdor i francuska piosenkarkasą parą od 1998 roku i mają dwójkę dzieci – Lily Rose oraz Jacka – zaś Depp kategorycznie dementuje pogłoski o kolejnej ciąży jego życiowej partnerki.
- Oczywiście to możliwe, ale ja uważam, że to tylko plotka. Gdybym mógł, otoczyłbym się całą gromadą dzieci, ale oczywiście moja rola w
tym zadaniu jest znacznie łatwiejsza, nieprawdaż? - wyznał aktor.
Ma rację. Jego rola jest łatwiejsza ;) to nie on chodzi z brzuchem jak balon przez 9 miesięcy ;) a w ogóle to ja uważam, że dwoje dzieci do dość. Im więcej tym gorzej
i wzajemnie. ^^
rekolekcje są okropne.
zwłaszcza w mojej parafi. nie dość że odtworzyli hip-hopową płyte pt. 'dekalog' to jeszcze ksiądz sie wydarł że połowa uczniów siedzi w kościele z przymusu, bo jest sprawdzana obecność. no i ma racje.
gdyby nie to, siedziałabym w domu.
tak sie zastanawiam czy jutro iść.
bo ani nie było ciekawie, ani nie było co robić przez te 2 godziny...
-.-*
U mnie to trwa na szczęście półtorej godziny.
Dobra, idę do dentysty.
Ciekawe ile zdążycie napisać przez ten czas ;D ...
Ciesz się, że nie trafił Ci się taki ksiądz jak mi ;) Boże, przez godzinę wysłuchiwać tej jego paplaniny o tym gdzie to on nie był i co on nie robił. Mówiłam już- szlag mnie trafił, jak powiedział, że zna wszystkie francuskie miasta. Szkoda, że się u niego nie spowiadałam, bo zapytałabym wprost, czy gdzieś Deppa nie zauważył w tej Francji ;))
zaczym napisałam odpowiedz to doszło pare postów, wiec to 'wzajemnie' było do Anastzji xD
co do kolejnego dziecka, to też taką wersję słyszałam.
dobrze, że ja już nie musze się martwić ile bedzie trwać msza rekolekcyjna;P w kościele bywam.... tak jakoś raz w roku, jak odwiedzam rodziców na Boże Narodzenie.
Mój post był do krwawego pasztecika (zaje*isty nick ;)), ale i tak nikt go nie przeczyta. Za duzo nas ;)
Anastazja, bardzo się cieszę, że nie jesteś naszym wrogiem. Szkoda by było walczyć z kimś kto potrafi docenic artyzm Tajemnicy Brokeback Mountain czy Rozpustnika :)
do koscioła chodze prawie co niedziele.
<przypomniało mi sie jak moja koleżanka powiedziała, nawiązując do pozycji klęczącej johnny'ego w Sweeney'u, że "jak Depp klęczy, to aż sie chce do kościoła chodzić xDD>
do spowiedzi natomiast chodze dwa razy do roku. na Boże Narodzenie, i Wielkanoc..
Witam Krwisty Paszteciku xD Jesteś kolejnym Aniołkiem? Bo nie jestem w temacie?
Ja chodzę może 3 albo 4 razy jak trzeba :)
dziękuję jeszcze raz! musze sie wam pochwalić jeszcze! mój tata zrobi dla mnie film na 18 ;) taki krótki ale jest boski zaczyna sie od cytatu i muzyki z Filmu Blow "niech wiatr zawsze wieje Ci w pelcy..." (znacie, prawda?) i w pewnym momencie sa pokazani moi kumple jako przyjaciele i zarz potem nagłówek "I.....ON" i zaczczyna sie piosenka "Love kills" zespoły Queen :D i własnie jada na poczte odebrać moja książke Johnny Depp wspólczesny buntownik" jestem szczesliwa, a rzadko mi sie to zdarza :) :)
DEPPortowana wystarczy, że będziesz z nami gadać ;)już dodaję do ulu
Nona- ciesze się twoim szczęściem XD
No to tak:
Witam nowe Aniolki. Nie wiem dlaczego wszyscy jacys tacy niesmiali "Dziendobry jestem intruzem..." xD To nie jest nasz zamkniety temat, witamy nowych jak swoich :P
Red Hoci to moj ulubiony zespol :D Widze, ze duzo osob ich lubi ^^ Ja jednak jakos nie jezdze na koncerty chyba, ze nie wymaga to wyjezdzania z miasta :P Moja kolezanka od tygodnia mi powtarza, ze ona ma w ten piatek Come, ze na ich poprzednim koncercie pakala itd xD A ja mam Sweeneya tez w piatek o! (chyba)
Tez nienawidze pajakow, ale tez oglolnie wszelkiego robactwa, a zeby bylo to zwiazane z Johnnym powiem, ze nie zachowuje sie na widok pajaka tak jak on w "Jezdzcu..." :D
A do wszystkich, ktorzy w dziecinstwie bali sie Buki (ja :D), lub nadal sie jej boja xD Mam to:
http://www.odra1300.org/uploaded_images/buka-795143.jpg
I dementuje wszelkie plotki jakoby mnie nie bylo przez dziecko z Ojcem Polakiem, Gosiu xD On jest hermafrodyta i za mnie ma rodzic i doszyl sobie Napoleona, wiec teraz w sumie nie wiem jakaby miala byc tam moja rola ;P
hah! no wreszcie ktoś odważył się powiedziec Buce to , co ja chce powiedziec od zawsze^^. to największy koszmar mojego życia. oprócz takiego chudego animowanego żyda (nie, nie jestem rasistką itp). nie wiem, skąd go znam,ale on mnie prześladuje. i te jego wielkie okrągłe okulary...brrr. A moja zyczliwa mama kupiła mi w tym roku na Gwiazdkę...książeczkę dla dzieci "W krainie muminków"! boże jakiż to sarkazm skierowany w kierunku mojej osoby ;P ale wybaczam jej, bo w środek jako niespodziankę włożyła Johnnowy autograf, który tego dnia przyszedł;))
Ja się bałam buki :(
Fajnie że mi o niej przypomniałaś ;) Haha!
http://darciag.wrzuta.pl/audio/aRdMEJ9ZFi/danny_feat._therese-_if_only_you.
niezłe to mmm....
Nona - nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę takich rodziców. Moi nigdy by nic takiego mi nie zrobili...
heh :0 tez sie ciesze że ich mam ale wczesniej nie było tak kolorowo kto wie ten czytał kiedys mojego bloga teraz ten temat wykasowałam ale po każdej burzy jest słonce :)
A jak już tak o Buce gadamy to mam dla Was takie coś:
http://youtube.com/watch?v=cM3S6J5ttWI
http://youtube.com/watch?v=p7ssGNEFd6o
http://youtube.com/watch?v=wMHFcW5ivMs najlepszy pierwszy komentarz, a raczej : "zresztą spier-dalam stąd bo się zaczynam bać"
Heh dałam komenta i gdzieś zwiał, więc pisze drugi raz.
Fajne linki (wybaczcie ale nie przejrzałam wszystkich tylko większość), no i przez Ciare i tą buke się boje:)