Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
DEPPomanka

O, to niemożliwe ;) ja MUSIAŁAM być aktorką ;) wiem to na 100& a tak w ogóle- jak to się stało, że nie mam Cię w ulubionych? Muszę to nadrobić :)

Lady_From_Burton_World

Też raczej nie wierzę że naprawdę umie to odgadywać no w końcu na to wychodzi że wszyscy w poprzednich wcieleniach byli robakami a to raczej małoprawdopodobne

użytkownik usunięty
DEPPomanka

Mam do Ciebie prośbę:) Zapytaj się swojej koleżanki czym ja byłam...
Mój ulubiony kolor-czerwony
ulubiona liczba-12
zwierzątko-lew

DEPPomanka

witam witam :) co do snów ja też mam głupie i bardzo dziwne te sny (wolę nie opowiadać ^^) a jeśli chodzi o "Minor swing", to też uwielbiam ten utwór i uczę się grać go na gitarze ;)

verena_3

Oczywiście zapytam się ale według niej na pewno będziesz zwierzątkiem

użytkownik usunięty
DEPPomanka

Może byc zwierzątko:) Nawet jak pisałaś wcześniej, to robak mi odpowiada:)

A może u Ciebie własnie ujrzy człowieka kto wie?

użytkownik usunięty
DEPPomanka

Może będę człowiekiem:) Dodaję Cię do ulubionych, bo nie mam.

Ja również, jak na razie to mało osób mnie ma w ulubionych bo dopiero dziś założyłam sobie tu konto, ale już wcześniej czytałam tematy Aniołków ;)

DEPPomanka

O, o mnie też spytaj-
ulubiony kolor- niebieski
ulubione zwierzątko- pies (banalne wiem ;))
ulubiona liczba- 15

DEPPomanka

Nikt nie potrafi odgadywać wcielenia chyba, że go oświeci, albo jest czarownica... :D hehe
ja mykam papa!

Ulcia_6

A ja w poprzednim wcieleniu mogłabym być drzewem, bo lubię drzewa. :)

Dziewczyny, weźcie załóżcie jakiś zespół, bo Verena jest już kolejnym muzykalnym Aniołkiem, który gra na jakimś instrumencie. xD

użytkownik usunięty
blumenkohl

Ciebie też jeszcze nie mam w ulubionych więc dodaję:)

użytkownik usunięty

Ja nie wiem czy się nadam do zespołu, bo na fortepianie już któras podobno gra, a skrzypce nadają się tylko do niektórych utworów.

Każdy instrument dobry ;) ja na flecie mogę grać ;)) albo...na nerwach XD

blumenkohl

ok, mi pasuje :D //gdybym miała jakieś poprzednie wcielenie,to byłby to zapewne kot xD

verena_3

Ja już nie pamiętam kim ja byłam ale to było jakieś dzikie zwierzę...

Ulcia_6

hej hej hej ^^

znowu musze nadrobić te pare stron.
ale z ostatniego wpisu wywnioskowałam że ktoś tu mówił o kolejnym wcieleniu i graniu na instrumentach więc
w kolejnym wcieleniu chce być książką,, książki są fajne.
a ja gram na grzebieniu, nerwach i gitarze klasycznej umiem nico szarpać, ale to niewielie.

o matko.
ale mam pożywną kolacje.
Bułka ze śmietaną i herbata. mniam xDDDD
no i dzisiaj mam dobry humor.. ^^

Kadanada_Hadness

Ja miałam dobry humor, ale nie obejrzę "Odważnego" więc mam taki sobie ;) :/

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Zaintrygowała mnie ta bułka ze śmietaną:)

Lady_From_Burton_World

Ja będę oglądać. Ostatnio jak był w telewizji Don Juan to w połowie filmu odcięto mnie od wszystkich telewizorów no ale dziś kupiłam sobie poradnik domowy i napewno nadrobię

Kadanada_Hadness

ja kocham gitarrę :) i bardzo lubię fortepian. nie tak trudno jest się nauczyć na niej grać. //smacznego :)

verena_3

Bułka ze śmietaną? To prawie jak bułka z bananem XD

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Ja czasami jem bułkę z bananem i jest pyszna:)
Polecam też kanapkę z truskawkami:)

Pyszna mówisz? Czyli to nie jest tylko taki małyszowy chwyt reklamowy? Muszę spróbować. ^^ <idzie do kuchni po bułkę i banana> xD

verena_3

Winona-słyszałam,że szykujesz się tez do obejrzenia Las Vegas Parano :) koniecznie obejrzyj!uśmiałam się na tym filmie jak mało kto,więc gorąco polecam :)

verena_3

Taa, moje szykowanie sie polega na myśleniu- kiedy uda mi się zdobyć ten film ;) może kiedyś...

Lady_From_Burton_World

Nie przejmuj się-mam ten sam problem xP wykorzystuję wszystkie okazje do obejrzenia i kupienia swoich ulubionych filmów.

verena_3

Dziś to już się zawiodłam na prostej linii. Cały dzień paplania o tym, że będę oglądać a oni teraz- za późno, jutro będziesz spać do południa, bla bla bla :/

Ulcia_6

prawie. ;p
dodam tylko że śmietana 18 %
więc to nie już takie hop siup xP

Kadanada_Hadness

Ja zamiast jeść bułki wole nimi tańczyć ;))

Ulcia_6

LV parano superświetnehipermega ah oh kocham.

'na ekranach Las Vegas parano' jak śpiewa Hurt.

zdecydowanie mój ulubiony moment, gdy Flea wchodzi do toalety, Johnny'emu na rękaw posypał sie kwas, a Flea pyta sie co to. I liże Johnnyemu rękaw.
I ta jego dziura między zębami ah kocham człowieka no!
x3
zaczyna mi odbijać po tej śmietanie.

Kadanada_Hadness

Cicho bądźcie wszyscy, ja tu nie chce spoilerów ;)
A śmietana jest dobra, szczególnie do zup ;)
Je ktoś z Was zupy? Bo ja tak. Za pomidorowa przepadam ;))

Lady_From_Burton_World

Ja najbardziej lubie barszcz czerwony ale u nas jest tylko w Wigilię (I pewnie dlatego jest taki dobry ;))

Kadanada_Hadness

mi najbardziej podobał się fragment filmu z tymi "nietoperzami" i autostopowiczem :P albo jak Raul Duke próbował eter :D

verena_3

patrz wyżej - SPOJLER :]

verena_3

dobra,muszę spadać.pewnie będę dopiero w poniedziałek :( bye!

verena_3

Za późno ;). Ale za dużo się nie dowiedziałam ;) więc nic nie szkodzi :)) kurcze, MUSZĘ jakoś ten film zdobyć - może wypożyczalni??? <biegnie po kurtkę i leci na skrzydłach do wypożyczalni> ;))

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Przepis na bułkę z bananem jest taki:
1.Myjesz banana
2.Obierasz banana
3.Kroisz banana
4.Na desce kładziesz jedną bułkę(jeśli jesteś bardzo głodna, to możesz nawet 10, ale wtedy musisz dołozyc też bananów)
5.Bułkę dzielisz na dwie części
6.Smarujesz ją masłem(lub margaryną czy czym tam chcesz:))
7.Kładziesz plasterki banana na bułce
8.bułkę z bananem kładziesz na talerzu
9.Jesz za pomocą ręki(jak chcesz może byc też noga, ale czysta)

użytkownik usunięty

Przepis dla tych, którzy jeszcze nie są wprawieni w robieniu bułki z bananem:)

O, trzeba wypróbować. Tylko ja za bardzo bananów nie lubię- może być zamiast banana mandarynka? XD

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Ale na bułkę z mandarynką jest już inny przepis XD

użytkownik usunięty

Mimo to sobie na pewno poradzisz:)

Lady_From_Burton_World

Ja też nie za bardzo lubię banany wolę gruszki. Ale przepis i tak wspaniały będę go musiała zapisać w książce kucharskiej

Ulcia_6

Pomidorową to ja też lubię. I rosół. I chyba tyle z moich zup. A za barszczem z kolei nie przepadam, mam złe wspomnienia. xD Taki wigilijny, kwaśny barszczyk to zjem, ale takiego normalnego zabielanego to nie...

A tak w ogóle to zeszłyśmy teraz na jeden z najprzyjemniejszych tematów jakim jest ŻARCIE .;>

Ulcia_6

ja wole banany w czekoladzie, jeżeli już o bananach mowa. ;p

użytkownik usunięty
Kadanada_Hadness

Nutella z bananami jest pyszna!

Kadanada_Hadness

Ja też rosół lubię...i żurek i ogórkową. W ogóle za mięsem to ja jakos tak nie bardzo ;)
Za to owoce i warzywa pochłaniam kilogramami ;) jak kozy trawe XD

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Winona-To tak jak ja!:) Kocham owoce i warzywa, a z mięsa już się prawie zupełnie wycofałam, bo się strasznie brzydzę:)

Ja mięso raz na jakiś czas, bo wiesz- jak jest obiad ugotowany to MUSZĘ, ale to pewnie kwestia czasu ;)