Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
użytkownik usunięty

Wow! Bohaterka z Ciebie:) Ja nigdy nikogo nie uratowałam, nawet we śnie:)

użytkownik usunięty

To było do Ciary:)

użytkownik usunięty

Madzia, musiło Ci się coś śnić ;)
ps. co oznacza 'p3' jak można wiedzieć oczywiście. Bo mnie bardzo ciekawi.

użytkownik usunięty

Szczerze to nie wiem, bo wymyśliłam to bardzo dawno.

Mi się raczej nigdy nic nie śni a jak już to tylko koszmary

DEPPomanka

heh powiedziałaś prawie jak Johanna z Sweeney Todda :) jesteś nowym aniołkiem?

NonaT

Tak, zaprosiła mnie Ciara i mam nadzieję że nikomu to nie bedzie przeszkadzało ;)

użytkownik usunięty
DEPPomanka

Nona miło mi :)) chyba jeszcze nigdy się nikomu nie śniłam ;). Ale ja to mam sny popaprane- słowo daję. Raz byłam na jakimś moście i chyba miałam zamiar skoczyć. Już się przymierzałam, ale zobaczyłam wielką reklamę płatków śniadaniowych na jakimś budynku i uśmiechniętego Johnnego z tymi płatkami w ręku a pod spodem pisało- Zjedz śniadanie z Deppem! No to zeszłam z tego mostu, i poszłam kupić te płatki. Stoję w kolejce, a przede mną jakiś facet. On się odwraca...oczywiście to był Johnny. Fryz miał jak Willy Wonka i powiedział- kupujesz moje płatki śniadaniowe! Mądra dziewczyna!

Lady_From_Burton_World

Fajny sen. xD

Lady_From_Burton_World

he he ja ogólnie to miała jeszce jeden sen... ale był taki durny że nie wiem! byłam ze swoja koleżanka na sacerze i poszłysmi tak daleko i tam był las w pewnym momencie zaczoł nas gonic łos! uciekałysmy przed nim dosyć długo. i zobaczyłysmy jakiegos farmera ( farmerem był hahah znacie MacLachlana? jesli tak to wiecie juz kto był farmerem :)) i on powiedział ze nam pomoże ale zaczął tylko ucikac z nami. w pewnym momencie kontem oka zobaczyłam jakis stary magazyn i skojarzłam go z jakims filmem w którym grał Johnny (juz widział ten film) i jak tam do tego magazynu wpadliśmy okazał sie że oni dopiero ten film kręcą. Johnny miał taki fryz jak w poczatkowych scenach w Blow. wypadlismy z magazynu razem z farmerem. zobaczylismy taka drogę dodaję ze uciekalismy w lecie ale jak dotarlismy do tej drobi to na niej była je=sien i z drzew spadały liscie wiatr wiał i liscie układały sie w postaci ludzkie które tań czyły walca a potem sie rozpadały. dziwny sen co? :)

użytkownik usunięty
NonaT

Faktycznie dziwny. Ja takie też często mam, ale nie pamiętam ich już.

moj tata sie zawsze smieje że mogła bym z tych snów robic filmy prawie jak david lynch :)!

użytkownik usunięty
NonaT

:D hehe. Ja czasem chcę zrobić kolejne części niektórych filmów np. Edward, bo beczę na sad end'ach ;) Ale wime ze i tak nie mogę. :D
Kocham melodramaty, ale potem je 'przeżywam' :)) Chodzę i myślę dlaczego tak się skończył, przecież to nie musiało być tak, ale gdzieś w głębi duszy nie zmieniałabym nic

pamietam że w podstawówce maiłam taki sen który mnie przesladował kilka razy i budziła sie i nie wiedział co robic bałam się... lub często w snach mam tak że spadam i budzę sie łapiąc głeboki oddech. i odrazu jestem na chodzi i nie mogę pójść spac. moja mama wmawie mi ze to nerwowe ze sie za bardzo przejmuję wszystkim i ze naprawiac świat chcę, ale i tak tego nigdy ie zrobię :(

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Co do koszmarów to mi sie zawsze śni, ze biorę nóż i chociaż nie chcę to sie nim kaleczę, albo biegne biegnę i nagle przepaś a ja nie moge się zatrzymać eee :/

"I've never had dreams. Only nightmares." hehe ;))

użytkownik usunięty

Z tego co wiem, to jeśli ja się komuś śnie, to to jest zawsze koszmar. :)

użytkownik usunięty

Heh :D Mi nie, bo ja też jestem Madzia :D

fajowe sny macie mi sie sniło tak:

1. Byłam w mieście zapisać sie na tance Hip-Hopu i wchodze na sale patrze, a tam Johnny tańczy no nie wyrabiam z tym do dziś nie wiem jakim cudem mi sie coś takiego sniło był ubrany w granatowa koszule i spodnie dresowe coś takiego jak dobrze pamietam.

2. Edward Nożycoreki porzucony na rynku do sprzedania wiem głupie i go upiłam za 100zł jak dobrze pamietam przygarnełam go opiekowałam sie nim dałam mu ciepły rózowy kocyk i mój pokój nie wiem jak sie skonczyło bo zadzwoniła mi komórka, a taki fajny sen był ;)

BK_201

teraz troche nie mam czasu opisywać te sny, ale pózniej obiecuje je opisac w całosci i jak sie skonczyło oki? czy nie ;)

użytkownik usunięty
BK_201

Możesz opisac te sny, bo ja bardzo lubię takie rzeczy czytac:)

użytkownik usunięty
BK_201

Haha dobre! 100 zł :D Edward jest więcej wart... :P
Mi się z Edziem śniło że zrobili mu ręce, itd itp, oczywiście był moim chłopakiem i wyglądał po tym wszystkim jak Marzyciel, więc mi go wszyscy zazdrościli :) Wtedy wszysycy też zrozumieli że nie ocenia się po wyglądzie.

użytkownik usunięty

Właśnie Ciara! Gdzie się podziało nasze piękne imię w twoim nicku? :D

użytkownik usunięty

Zgubiło się ;P
Ciara jest stąd, że byłam kiedyś Piratem, ale to długa historia...

Molly Rose napisałaś "i go upiłam"- chyba kupiłam XD

Lady_From_Burton_World

Winona sorrka masz racje KUPIŁAM a nie UPIŁAM sorrka jakby co xD

BK_201

Nie no wiesz, ja Ci się nie dziwię, mogłaś go też upić ;))

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Kiedyś miałam tak, ze śniło mi się coś super! Wiem bo tylko tyle pamiętam. To było tak że się obudziłam i o tym myślałam, ale potem się jeszcze na chwileczkę położyłam, wstaję, i nie pamiętam! Nie wiedziałam co robić hehe :D

Aldo DeJavu czy jakoś tak się pisze. Pierwszy raz miałam, jak w 2 klasie podstawówki pani rozdawała książki. Tak się dziwnie czułam bo ciągle myślałam, że to już było.

użytkownik usunięty

Ja miałam bardzo dużo razy dejavu(też nie wiem jak to się pisze:D).
To jest bardzo dziwne uczucie, ale całkiem fajne:)

tez miewam czasem deja vu, ale bardzo czesto miewalam jak bym mala. opisalabym swoj sen, tylko kurde nie mam czasu, a byl bardzo dlugi i wielowatkowy, wiec kiedy indziej

o tak! kurcze często tak mam! to koszmar! czasem po prostu siedzę i nagle wiem co zaraz bezie. koszmar.

użytkownik usunięty
NonaT

No kiedyś też się tego bałam, ale teraz to już nie jest takie złe:)

Ja tak jak i nie mam snów tak i nie mam dejavu...

użytkownik usunięty

Ja się nie boję, ale to takie dziwne... A np drugie .życie, albo poprzednie. Wierzycie w to? Bo mnie to bardzo ciekawi...
Nie pamiętam żebym kiedyś żyła, a jak żyłam to ciekawe kim byłam, jak wyglądałam, albo kim będę...

Ja już spadam
bye bye!

Jeśli jest coś takiego jak drugie życie to ja MUSIAŁAM być aktorką, czuje to ;). Drugi raz już nie chce XD

Ja miałam pewnego rodzaju deja vu oglądając "Charliego i fabrykę czekolady", bo wydawało mi się, że gdzieś już widziałam taki krzywy domek, ale za Chiny nie mogłam sobie przypomnieć gdzie. Później się okazało, że w "Dużej rybie". xD

blumenkohl

O, to tak jak ja oglądając Edzia. Byłam pewna, że gdzieś to widziałam- no i widziałam. Parę lat wcześniej, tylko bardzo słabo pamiętałam ;/

NonaT

Tez tak miałam parę razy. Raz np. zamówiłam jakiś film i miał przyjść dokładnie za trzy dni. A ja wracając ze szkoły nagle pomyślałam- jest. Na 100%. Dałabym sobie rękę uciąć. I był. Chociaż przyszedł dzień wcześniej ;)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Papa Ciara, miłej nocy;)

Ja czegoś takiego jak Winona nie miałam. U mnie jest tak, że coś się dzieje i podczas tego wydarzenia przypominam sobie, że to już było i wtedy tak jakby jestem nieobecna przez gdzieś 2 sekundy... Jakbym zasnęła:)

Nieźle ;). Ja zawsze na minutę przed myślę- to sie wydarzy. I często tak jest. Kurcze, zdenerwowałam się- nie obejrzę "Odważnego"! :(
P.S. Madzia- ja chyba Cię nie mam w ulubionych wiec dodaje jakby co :)

Lady_From_Burton_World

A nie, jednak mam ;))

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Ja też Cię chyba mam:)

ja tez Madzie dodaje bo jej nie mialam, a teraz spadam:) papa do jutra:*

użytkownik usunięty
Gin

Ja też Cię nie mam w ulubionych Gin, więc dodaję:)

ja tez Madzie dodaje, bo jej nie mialam. a teraz spadam, papa:) do jutra:*

Gin

sorry za dubla (wiek juz nie ten, rece drzą)

no własnie madzia3p ubrałaś moje mysli w słowa!
ja w poprzednim życiu musiałam być mordercą-psychopatą - dobrze rozumiem Sweeneyego :)

użytkownik usunięty
NonaT

Ja w poprzednim życiu raczej nie byłam człowiekim, tylko jakimś żuczkiem gnojarczykiem albo dżdżownicą.(była taka jedna dżdżownica Magda w "Pszczółce Mai")

NonaT

Moja koleżanka uważa że umie odgadywać poprzednie wcielenie, najpierw pyta się o ulubiony kolor liczbę i zwierzę później sobie coś oblicza i każdemu mówi że był jakimś zwierzęciem...(jeszcze nigdy nie stwierdziła że ktoś był człowiekeim)