Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 706 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tutaj proponuję pisać dalsze losy Aniołków Johnny'ego (chodzi o historyjkę pisaną wierszem)

NonaT

Witam :)

NonaT

o kurcze, ale tak o kazdej kazdej? moze jakies konkretne szczegoly naszych osob podajmy, w sensie zainteresowania itp?

TODDka

14 stron! Yeah!

Nieaktywny_2

Napisałam w "Farmularzu" zapisów wniosek o przyjęcie do Aniołków! :D Jeśli zechcecie to akceptujcie...

xXWronQaXx

Akceptujemy! :D

Nieaktywny_2

Akceptujemy

Ulcia_6

Ja chyba nie w temacie jak zwykle ;P bo nie czytałam o czym pisałyście bo się tak rozpisałyście ,że szok a ja zmęczona ,bo się uczyłam i tak zaraz spadam ehhh...ta nauka:((:P

Ulcia_6

Madzia, ale do tych Aniolkow siebie zapomnialas dodac xD

Ulcia_6

akceptujemy !!!! ;)

BK_201

EJ mnie też tam nie ma ;(((

Ulcia_6

Zaraz dodam wszystkich! :D, bo właśnie się przeniosłam i dodaję zdjęcia od Winona, wszystko będę po koli robić :D

Aniolki_Dzonego

Ja mam na czwartek słówka z niemca hyhyhy :PP

Ulcia_6

Dzięki za akceptacje... Dobra ja musze spadać (słowka z niemca na jutro) Papa!

xXWronQaXx

oo widze, ze wszyscy w kimono bede tu sama :|

BK_201

w kimono ida sorry zjadlam slowo ;)

BK_201

Ja jeszcze nie :P

Ulcia_6

Ja jestem xD i Ulcia :D A ja jutro mam kartkówke z wosu... :/

Ulcia_6

oo fajnie, ale mam problem nie wiem co pisać ;)

BK_201

http://www.filmweb.pl/topic/802518/Jeste%C5%9Bcie+wredni....html?page=2#1922187 nastepny temat ehhh....:// o Z.E na forum Deppa !! PORAŻKA

Ulcia_6

szkoda w ogóle gadac na taki temat az zal dupe sciska jak czytam tak beznadzejne zasmiecajace forum tematy oni chyba chca woje jakas toczyc takie tematy powinne byc blokowane bo sa poprostu bez sensu co za ludzie

BK_201

hehe, co teraz robicie na filmwebie? Bo ja odpisuję na : http://www.filmweb.pl/topic/656103/Adresiki+gwiazd++%29+--%3E+ch%C4%99tnie+pomog e++%29.html?page=7#1922215 temu arcikowi czy komuś tam hehe :D Właśnie zobaczyłam że coś napisał.

Ulcia_6

juz 14 storna:)) brawo aniloki:P
xXPrincessNightXx witam w naszym gronie ;D
Madzia swietny wierszyk:)) naprawde masz talent
ja niestety wpadlam na chwile bo jutro mam sprawdzian z gery :/
nasze forum naprawde bardzo szybko sie rozwija :)))
pozdro dla wszystkich:) i milych snow o Johnnym oczywiscie:D

Miss_from_the_Neverland

Witaj Kurcia! :D

TODDka

Oglądacie dzisiaj o 22:40 galę z Oskarów? Ten melodramat?

Nieaktywny_2

oo witaj, witaj ;) tak se przed chwila pomyslalam kurde, ale ten czas leci pamietam, ze jeszcze czekałam na sweeneyego a tu ju prawie tydzien mija odkad ukazal sie u nas w kinie makabra poprostu jak juz wczesniej wsapomnialam teraz nie wiem na co mam czekac bo nie wiem jaki film teraz bedzie kurde poczekam zobacze ;) \

Ja chyba zerkn na ta gale oscarów ale nie zdługo Tv powoli mi starsi zajmuja ale moze uda mi sie chociaz na pół godzinki popoatrzec zobacze jak bedzie tv wolne ;)

BK_201

Molly-Rose: widze spacja działa :P

Ulcia_6

Dopiero to teraz zauważyłam hahahaha:P ostra jeste wogole ja dzisiaj rozkojarzona jeste ;P

Ulcia_6

spacja to juz mi dawno dzala w sesie klawiature zakupilam w ogóle weszlam teraz na taki jeden temat o tym typie Zacku i az mi sie smiac chce jak czytam co autorka tam napisała zal... ;)

BK_201

ja raczej oscarow nie bede ogladac:)) jakos nie mam na nie ochoty a poaz tym TV raczej bedzioe zajete ;D wiec niestety....
Madziu jesli chodzi o strone Aniolkow to dodaj do ulubionych osob Johnny'ego :)))))

Miss_from_the_Neverland

JA go nie lubie!! Po prostu nie lubie!! i nawet na jego forum nie mam zamiaru już włazic i sie kłocic z jego fankami...strata czasu

Ulcia_6

Chodziło mi o Zacka czy jak on ta ma :P

Ulcia_6

"on ta(m) ma" powinno byc "ona" hehe :P albo "ono" ^^

Miss_from_the_Neverland

Okej, ale może potem, bo teraz chcę trochę na forum popisać, a w dodatku taki fajny temacik jest hehe. I potem na Oskary idę.

BK_201

Molly, ja osobiście nie mam tego problemu, bo ja wciąż czekam na "Sweeney'a...". xD Ale nie martw się, zawsze się znajdzie coś na co można czekać, np. na obiad, na autobus, na wakacje... ;>

A co do tych skrótów na tvp to zamierzam oglądać, chociaż zniechęciłam się już trochę do tych Oscarów. ;>

blumenkohl

Ja chyba oscarow niee ogladam...Nie ma sensu Johnny nie dostał. Katyń nie dostał. Pff to po co:p

TODDka

mam lepszy temat od tego Claudii buhahaha
http://www.filmweb.pl/topic/801933/jaka+d%C5%82ugo%C5%9B%C4%87+depp%27a..html

Nieaktywny_2

hehe... brecht dobre ja mam na co czekac na konec roku :P pomijajac ten typ Zack to jakas zakala ludzkosci zal..pl
A oscary to moze uda mi sie obejrzec a moze nie nie wiem jak z tv bedzie ;)
a jak gdzies czytalam nawet tu na któryms z tematów, że Johnny na gali oscarów żuł gumę i sie wcale nie nudził pomijajac jesli chodzi o ta gume zawsze zuje gume na jakis uroczytstościach brechtam... xDDD fajnie to wyglada xDDD hehehe moze to guma taka specjalna, zeby wytrzymać pare godzin bez palenia xDD nie wiem tak jakos mi do głowy to wleciało hehehehe.... xDDD

BK_201

Gume też się żuje, żeby wyluzować - jakoś tak - bo ona odstresowuje :D

Nieaktywny_2

Ja ciągle żuję gumę, w tej chwili też. Podobno częste żucie gumy grozi zapaleniem żuchwy, ale ja po prostu nie potrafię się powstrzymać. Hehe, to już chyba jakieś uzależnienie. xD

blumenkohl

Ja zakladam, ze to byl wlasnie nicuitin, bo wiem jak trudno palaczowi jest wytrzymac tyle czasu bez papierosa ;) ...Dziwnie zabrzmialo... ja nie pale ^^ I nie jestem w stanie zrozumiec jak sie mozna od tego uzaleznic.

Ja na Sweeneya takze jeszcze czekam. Nie czytam spoilerow, ogolnie rzadko sie pojawiam na forum ST, ale wczoraj przeczytalam recenzje... Bardzo inteligentny krytyk sie wypowiedzial i to nawet nie filmowy, a specjalista od muzyki. W... zdenerwowalam sie, wiec jak ktoras jeszcze nie czytala, to nie polecam i radze przeczytac w jakims pismie filmowym, czy innej stronie, byleby nie na filmwebie ;/

użytkownik usunięty
TODDka

http://www.pudelek.pl/artykul/8525/zac_i_vanessa_buduja_zamki_z_piasku/ Jakie to słodkie....

Moze powinnas to dac gdzies gdzie znajdzie sie chociaz jedna osoba, ktora lubi Efrona. Hm... moze na jego forum? Yh... ;|

Astartte

O boze co to za zdjecie O_o po co je tu dajesz, az mi na zygi bieże :x pomijajac ktos ogladał wczoraj ta glale oscarów na TVP1? ja nie ogladałam bo TV było zajete, jak ktos ogladał niech powie, co sie tam takiego działo oki? bede wdzieczna

użytkownik usunięty
BK_201

Ja oglądałam, a co do zdjęcia to po to, zeby się pośmiać, bo wkońcu wszystkie nielubimy Vaneski i Zacusia :)

ps. Jak usuwa sie profil?

Elo Wam!! Jejku jak byłam tu ostatnio chyba jak pamiętam 11 (czy 12)str. a teraz już 14:D

_LadyGirl_

Ja ogladalam dlugo. Przetrzymalam 5 piosenek w tym 3 z "Zaczarowanej" i mimo ze na ta cala cukierkowa uroczystosc robilo mi sie niedobrze, czekalam. W pewnym momencie tak sie zdenerwowalam, ze wylaczylam. To byl skrot skrotow, a mimo to nie mialam cierpliwosci. Ile razy mozna ogladac "Dziekuje mojej babci, psu, sasiadowi itd" przeplatane z przerazliwymi piosenkami, zwlascza jak zna sie wyniki. Po co bylo czekac, zeby zobaczyc jak Depp przegrywa, jak "Zloty Kompas" zupelnie niezasluzenie (nawet nie wiecie jak trudno mi wyrazac sie kulturalnie w tym miejscu ;|) dostaje statuetke? Bez sensu.

Astartte

Hejka jeny ale tu sie komentów nazbierało... :D Pzdr.
ps. Troche w temacie nie jestem bo mi sie wszystkiego czytać nie chciało, ale fote vanessy i zacka widziałam... (blee) żal.pl

xXWronQaXx

też nie przepadam za Oskarowa galą:/ jak się nie zna zwycięzców to może jeszcze jakieś emocje są z nią związane, ale tak to jest po prostu nudna. W tym roku jako że nie mam telewizora to nie miałam dylematu czy ją obejrzeć czy nie.

cathi

aha i przepraszam za dłuższą nieobecność. Moge tylko tłumaczyć sie sesją. Ale już mam spokój do maja:)

cathi

Vov juz 700 komentów... :D Super... Ale jak mnie nie ma to potem duże straty w czytaniu mam! :D
Pozdro