Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 702 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tutaj proponuję pisać dalsze losy Aniołków Johnny'ego (chodzi o historyjkę pisaną wierszem)

TODDka

O to żeby napisac do bravo żeby dali plaka ze Sweeney Todda :]
Madzia jeszcvze taką fotke Johnny'ego ze skrzydłami znalazłam
http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi151.photobucket.com%2Fal bums%2Fs156%2FAmy_Lee_Goddess%2FJohnny%2520Depp%2FHeavenlyJohnny.jpg&searchTerm= johnny%20depp&pageOffset=19&recentfirst=true&recentfirst=true
tez zaraz ide spac bo ostatniej nocy to spałam hmm niecałe 3,5 godziny... ;)

eM_Barrie

Ja.właśnie.napisałam.do.bravo.o.umieszczenie.plakatu.sweeneyego.w.gazecie

BK_201

To jak dostaniesz odp too nas powiadom :D hyhyhy :)

Ulcia_6

Nie.no.spoko.napewno.napisze.ciekawe.co.mi.odpisza.:P

Ulcia_6

E...właśnie!

Moim zdaniem nie ma już co pisać o tych Oscarach i się kłócić :P z innymi na innych tematach.

Było mineło mówi się trudno żyje dalej :P :) Następnym razem dostanie.

=)

BK_201

A gdzie to trzeba napisać? Bo ja też bym coś tam im napisała! :D

TODDka

a co my robimy? bawimy sie dalej! xD w mojej wyobraźni ona ma już cały kominek w Oscarach xD haha :)
o Boze jaka zmęczona jestem nie no to to jest poezja po prostu... dlatego moge robić jakieś błędy literkowate :]

eM_Barrie

No więc układajcie dalsze losy Nas i Johnnego :) :P

TODDka

oj ale nie dziś...:)
na dzisiaj już dość wrażeń ;)) ide spać, jutro mam sprawdzian z chemi :| O.o
dobranoc Wam :**

eM_Barrie

Życzę powodzenia :) hehe Buziaczki ja też lece spać dobranoc :)

Ulcia_6

Pa Aniołki! Piszcie dalej nasze losy XD

Lady_From_Burton_World

Ja dzisiaj też już nie dam rady, bo ja z kolei spałam chyba ze dwie godziny. xD

blumenkohl

Wiecie co ,aż się płakać chce jak się czyta niektóre tematy na tym forum...Szkoda normalnie gadać...Ehh...Np taki temat http://www.filmweb.pl/topic/801933/jaka+d%C5%82ugo%C5%9B%C4%87+depp%27a..html Pozostawie bez komentarza lub http://www.filmweb.pl/topic/801879/nie+depp+ale+deppik..html

Ja tego nie rozumiem ,że Ci co nie lubią go są antyfanami włażą na to forum i piszą takie rzeczy obrażają go piszą ,że on jest pedałem itd itp. a przy tym też Nas wyzywają wyśmiewają.

Ja jak jakiegoś aktora nie lubie to nie wchodze wogóle na jego forum i nie pisze takich rzeczy!! Nooo bo po co? Dla mnie osobiście strata czasu...A wogóle nie ma sensu...Innym się podoba jak ten ktoś gra a innym nie...

A zresztą powinno się blokować konta takich ludzi co zakładają tego typu tematy nie sądzicie tak?

Ulcia_6

nie poradzi się nic na to, ze jedni coś lubią, a drudzy nie. ale mogłoby się zachować większą kulturę w wyrażaniu swoejgo zdania :)

rose_18

No... Żal mi tego kolesia! Trzeba do usunięcia zgłosić, bo przeciez nie można tego tak zostawić. A tego pedała to trzeba do izolatki, żeby kogoś nie zgwalcil z takimi pomysłami... Grrr... :/

xXWronQaXx

Jest tu ktooo? :D
<za krótki> wiem... :D

xXWronQaXx

Ten.dosciu.ma.albo.cos.z.glowa.albo.nierówno.pod.sufitem.moim.zdaniem.to.obydwa. ale.bez.kitu.gosc.ma.cos.z.glowa.nie.tak.jaki.typ.nie.ma.co.robic.to.niech.sie.r ozbierzei.ubrania.zacznie.pilnowac.a.nie.zasmiecac.forum.bez.kitu.trzeba.zglosic .do.usuniecia.jego.bezsesowne.tematy.Pomijajac.wlasnie.napisalam.do.kolejnych.dw uch,gazet.o.umieszczenie.plakatu.sweeneyego.ale.nikt.mi.jeszcze.nie.napisał.wrrr r.

BK_201

I.sorry.za.blędy.ale.ta.kalwiatura.mnie.juz.wykancza.musze.zakupic.jakas.nowa.al e.mi.sie.do.sklepu.nie.chce.jechac.xD

BK_201

witam po mojej długiej xdd nieobecności ;p
Oskary-całkowita załamka, myslalam, że w końcu dostanie...
Plakat w gazecie- ja napisze zaraz do jakies,zeby dali zwykły plakat, a nie filmowy, ale Sweeney na ścianie brzmi zachęcająco ;))

Johnny wyglądał na Oskarach OSZALAMIAJACO ;)

kamilakamila

W "Bravo" raczej Sweeneya nie dadza, a z reszta to by byla profanacja dla tego fillmu xD Ale jesli chodzi o plakat samego Johnnego... no coz profanacja profanacja (a z ogonkiem ><), ale ze wzgledu na jego "piracka" czesc moze sie to udac ;)
O tak Dayah wygladal wygladal :D Dzisiaj na TVP skrot z rozdania i pewnie czesc czerwonego dywanu, Johnny zapewne sie nam ujawni. Ogladajmy wiec :D

Astartte

No witam was dziewczyny ja tam bym chciala, zeby dali jakis plakat Sweeneyego Todda bo chciabym go umiescic na scianie kurde, a na allegro nie bede kupywac bo dwie dychy kosztuje juz bym wolala, zeby w gazecie dali kit jak nie dadza to jakos przeboleje pomijajac ja bede dzis ogladac TVP1 jak mi starsi nie zajma Tv kurde bo jak zajma to sie zdenerwuje :/ jakby co to mi opowiecie ;)

BK_201

Molly ma nową klawiaturę ;p

kamilakamila

Ja też postaram się oglądać jak mi nie zajmą telwizorni i pilota nie zabiorą;) Ja właściwie nie mam się co martwić, jak będę cierpliwa i troche poczekam to pewnie będę mieć plakat bo u mnie w kina bo jakimś czasie od premiery są plakaty po 3-5 zł :D

Mrs__Lovett

Ale fajnie u mnie w kinie nawet nie daja jak filmu juz nie puszczaja bo mówia, ze na makulature idze albo, ze oddaja tam skad dorwali te plakaty itp. Co za swinie nawet mi jednego plakatu nie chca dac, a ja tak bardzo bym chcialam miec ten plakat kurde szkoda wrrr :/

TODDka

ło matko :D
Raptem parę dni mnie nie było i tak się rozpisaliśta?

TODDka

Eh, widzę że nikogo nie ma :(

TODDka

Piratka jak nikogo nie ma ja jestem ^^

BK_201

Ja też jestem, tylko nie wiem za bardzo co mam pisać. ;>

blumenkohl

Hejka! Ja też już jestem :D
Pozdro!
<sfshdsuhryhgs>

Nieaktywny_2

Hejka Aniołki, na jakim etapie stoimy? :)

NonaT

Ja sama nie wiem, ale mam dla was wierszyk :] Tylko się nie śmiejcie! Zaraz napiszę.

Nieaktywny_2

No to pisz bo coś brakuję czegoś rymowanego o Johnnym;), dawno nic nie było

NonaT

Hmm... A tak wogule to to Forum miało być chyba z wierszykami itp. a tu... Od kilku stronek Poezja aniołków zaginęła... Trzebaby coś wymyslic!

xXWronQaXx

No to xXPrincessNightXx wymyślaj:P Ja nie umiem więc ntylko czytam wasze;) i przy okazji wyglądam jak nienormalna śmiejąc się do komputera:D:D

Mrs__Lovett

Ja tak samo! :D Rodzice się czasem pytają co robię, a ja nie wiem co mówić... :)

xXWronQaXx

Mam krótki wierszyk, ale jak zwykle głupi bo po pierwsze wymyśliłam w niecałą minutę, a po drugie zupełnie nie umiem pisać wierszy. :D

Depp to najpiękniejszy facet na świecie,
ale o tym wszyscy dobrze wiecie.
Jest piękny i miły,
ma wiele siły.
Niektóre fanki się o niego biły,
a potem o nim słodko śniły.

Ps. Wiem, że bez sensu, ale jak już napisałam jestem "Beztaleńciem"

xXWronQaXx

Fajne, fajne, ja zaraz dam swój (tylko że ja mój pisałam cały wieczór, a ty w minutkę, i mój jest gorszy!)

Nieaktywny_2

"i mój jest gorszy!"
Ty se chyba żartujesz... :D Twój jest Superr!

xXWronQaXx

Buu.. Wcale nie! Ja pisałam go ze 2 godziny, a ty w minutę! :D

xXWronQaXx

a mi sie podoba :)

NonaT

ok, jestem chora i jutro nie ide do szkoły więc liczcie na dość długi "wierszyk" tylko mam prośbę napiszcie mi nicki wszystkich aniołków proszę :)

NonaT

Hmm... :D A ja też się mogę zaliczyć do Aniołków? Choć aniołka to w niczym nie przypominam jak już to Diabełka! :D heh pzdr.

xXWronQaXx

http://www.filmweb.pl/user/997278/Anio%C5%82ki+D%C5%BConego.html ^^ Strona narzie stoi, ale kiedyś ruszy :P

TODDka

24 lutego Aniołki się wystroiły
i na galę Oskarów ruszyły.
(Choć po tych wszystkich przygodach
nie miały już siły)
Około 15 z Johnnym i Vanessą się pojawiły,
triumfalnie na czerwony dywan wkroczyły ^^.
Wszędzie sławy, reporterzy i flesze!
Kochani - to nie sen! - tym was pocieszę...
(Bo smutna wiadomość Was czeka)
Po dywanie snuły się pary,
Wkońcu do teatru weszliśmy,
chyba z godzinę na werdykt czekałyśmy...
Nareszcie! Nareszcie TO usłyszałyśmy!
"Nagrodę, za rolę główną otrzymuje...
(patrzymy, zerkamy na Depp'a,
On się już cieszy, Vanessa uśmiecha)
...Day-Lewis Daniel..." (o nie!)
Tej przemowy nie dokończyli,
bo Aniołki wstały,
tak się zbuntowały!!!
Wyszły na środek, bluźnić zaczęły,
Żyri wyzywały od fałszerzy (nic mi się nie rymowało, więc tak zostało :P Heh, jaki rym ^^)
A gala się tak skończyła,
że po naszej "przemowie",
powtórnie wylądowały w...
radiowozie.

Nieaktywny_2

heheheh dobre ;) szczególnie koniec mnie rozwalił :)

NonaT

znowu zaczynacie z tymi wierszami niezle ;) ja tam jeszcze nie mam weny nie wiem co wymyslec normalnie pustka mózgowa xDD moze coś jeszcze mi przyjdzie do główki w co wątpie, ale poczekam zobacze. Pomijając jaki teraz bedzie nastepny film Deppa?? bo nie wiem na co mam czekać ;)

BK_201

Super wiersz! :D Masz Talent... (nie tak jak ja (...)
NonaT. a po co ci nicki wszystkich aniołków?

xXWronQaXx

napisze coś o każdej :) ok? podacie mi podacie???? ;)

NonaT

http://www.filmweb.pl/user/997278/Anio%C5%82ki+D%C5%BConego.html tutaj trochę jest, ale tylko trochę... ja chyba mam wszystkich w ulubionych. Tam możesz zajrzeć.