Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 702 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tutaj proponuję pisać dalsze losy Aniołków Johnny'ego (chodzi o historyjkę pisaną wierszem)

Ulcia_6

http://oscary.onet.pl/-1,78167,7,1,gal.html albo to zdjęcie Johnny i jego ukochana Vanessa hehe :D

Ulcia_6

Od 02.00 w nocy mam spieprzony rok... :( Zamiast naszego kochanego Johnnyego zobaczyłam tego idiote Day-Lewisa... (czy jakos tam) :( Ostrzegam mam zły dzień! :(:(:(

Ulcia_6

Aldonka -> Ja już się załamałam... :/
Ulcia -> Niezła fotka :D Johnny się wystroił bo myślał że wyjdzie po nagrodę, my tu pisałyśmy "żeby tylko dali an youtube przemowę dżonego" a tu taka lipa... :| Dajcie spokój... Klękajcie narody! :|

TODDka

Nie przejmujcie się tymi Oscarami, Johnny jest jeszcze młody, pewnie nie raz będzie nominowany. Może rola życia dopiero przed nim? ;-)

blumenkohl

Zgadzam.sie.z.Kate.Johnny.napewno.dostanie.kiedys.oscara.ale.pomijajac.troche.sz koda.ze.nie.dostal.ale.mozna.unac.tak.ze.ja.mu.daje.takiego.oscara.wy.zreszta.te z.powiedzmy.ze.Johnny.dostal.oscara.od.aniolków;)
Ale.naprawde.szkoda.tak.zarabiscie.Sweeneyego.zagral.ze.ja.bym.bez.zadnych.watpl iwosci.dala.mu.tego.oscara.

BK_201

O.boze.i.znow.to.samo.sorrka.dziewczyny...

BK_201

Molly-Rose: dlaczego CI wychodzi tekst poza ramke (nie wiedzialam jak to okreslic) :P

Ulcia_6

Vanessa miala piekna sukienke!!! Pieprzyc oscary (lol), prawdziwą nagrodą jest posiadanie takich fanek jak my:))

Gin

Zgadzam się z Gin! Co tam Oscary, one i tak nie odzwierciedlają umiejętności aktorskich, ważne że Johnny ma nas! :D

P.S. Ma świetną fryzurkę;) I wogóle świetnie wygląda:*

Gin

A macie może fotkę Vanessy z Oskarów? Bo przełączałam między Tvp1 (to opóźnione o 10 minut badziewie, gdzie gadaly jakies matoły...), a E! (tam to sie działo, tyle że po angielsku :) i jak włączyłam (na E! oczywiście) to był Johnny i Vanessy nie widziałam.

Nieaktywny_2

A słyszałyście wczoraj ten komentarz na TVP na temat wyglądu Johnny'ego i Van? "Johnny Depp i Vanessa Paradis przypominają rodzinkę Adamsów" czy coś takiego. Zostawię to bez komentarza. xD

blumenkohl

Kto.to.powiedzał.ze.wygladaja.jak.rodzinka.Adamsów.chyba.sobie.kpia.slicznie.wyg ladaja.obydwoje.chyba.najładniej.ze.szystkich.na.tej.imprezie!;)

Nieaktywny_2

Ja bym chetnie wsadzila tego Oscara za najlepszego aktora pierwszemu lepszemu krytykowi na sali w dupe, jakbym tam byla ;| Ale teraz juz sie tak nie przejmyje Meryl byla nominowana 11 razy :D Ta sie dopiero biedna naczekala ;)
Jesli chodzi o ta Polska "relacje" z czerwonego dywanu, po prostu brak mi slow. Projektanci i modelka nie potrafili powiedziec nic o modzie, o kreacjach, nie mowiac o tym, ze jak dla mnie pieknie i elegancko ubrala sie jako jedna z nielicznych Vanessa. Inne, to sie poprzebieraly i wystroily jak bombki na choinke, a jedna sie przebrala za rybe <lol2> Krytyk filmowy, krory o grze Dey-Lewisa powiedzial tyle, ze "On ma takie spojrzenie" i "raz jest spokojny, a raz wybuchal" Takie recenzje, to od zula na ulicy moglabym uslyszec. Ten maly co prowadzil ta cala zenade, tez nie byl lepszy. Wszyscy siedzieli jak z kolkami w dupie i piec razy myslalam, ze usne :/
Johnny rozegral to cudownie, bo zamiast jak George Cloney przybiec pierwszy "po darmowe drinki" olal ta cala parade malp i pojawil sie o 01:55. Co do jednego sie z "komentatorami" zgodze - wygladali z Vanessa cudownie. Czekalam wytrwale przez 2 godziny patrzac na to jakze smutne przedstawienie, ale jak zaraz po slowach "zaraz podejdzie do nas Johnny Depp" uslyszalam "musimy juz konczyc " to umrlam ><
To sobie ponarzekalam, ale nadal mysle, ze Johnny jest jeszcze mlody, to nie jest jego pierwsza nominacja. Moze doczeka sie 11 jak Meryl, a kariere zwienczy mu Oscar za caloksztalt. Nie moze, a napewno ;D A my za kazdym razem bedziemy trzymac za niego kciuki :D
Dzisiaj w szkole jeszcze moja kolezanka stwierdzila "Szlam z toba jak chcialas rozniesc okoliczne kina, moge tez jechac do Hollywood popelniac mordy na czlonkach Akademii" xD
W sumie to nie czekalam tyle na sama nagrode, a na prxzemowienie Johnnego, bo on jest madry chlopak i bylaby ciekawa ;D
I pojde sobie do kina na "Az poleje sie krew" - ot tak, zeby poznac wroga xD

TODDka

dokładnie! obydwoje są przystojni :D i maja klase i elegancje.
szkoda tego oscara... :( ale nic to-ja i tak uwielbiam Johnny'ego, a laureata nawet nie znam...xP xD :)

eM_Barrie

Najbliższe kilka dni zepsutych... :/ Załamka, no i znowu go nie docenili....
Jak dla mnie Van przesadziła trochę z tą czerwoną szminką...

oyster

Eee.tam.mi.sie.bardzo.podoba.obydwoje.slicznie.wygladaja.;))

BK_201

cholerna akademia filmowa!!!!!! zdenerwowalam sie wczoraj na onet bo miala byc transmisja na zywo, a nie "pisana" relacja z gali oscarowej!
TVP jak zwykle sie popisala w negatywny sposob!
wstalam rano i od razu wlaczylam komputer zeby zobaczyc wyniki.... i co widze, ze wygral Daniel Day-Lewis czy jakos tak! nawet go nie znam:(((
jestem okrapnie zla grrrr zawiodlo wszystko..czerwone majtki:D, trzymanie kciuków
ale pocieszyc sie moge tylko tym, ze Johnny ma jeszcze duzo czasu zeby dostac oscara, chociaz nalezy mu sie on juz od bardzo dawna:)

Miss_from_the_Neverland

Eee tam! Ważne, że ma najwięcej fanek! Co mu z jakiejś statułetki? Położy na szafie i będzie stała... :D Hehe

xXWronQaXx

Hehe, oglądam sobie właśnie "Beverly Hills 90210" (wiem, że durny serial, ale akurat nie mam nic ciekawszego do roboty xD) no i ten taki loczkowaty blondyn mówi do jakiegoś kolesia "spróbuj chociaż udawać, że jesteś wyluzowany", a ten drugi na to "mam być jak Johnny Depp?". Normalnie szczena mi opadła jak to usłyszałam, bo nie spodziewałam się, że w 1990 roku Johnny był już tak znany. ;>

blumenkohl

No w tamtych latach to mysle, ze Johnny byl znany glownie z serialu "21 Jump Street" i w Ameryce byl takim odpowiednikiem Zakoscielnego u nas, teraz :P Nie byl to hold dla Zakoscielnego, ktorego osobiscie nie toleruje. Nie mialam tez zamiaru ujmowac nic Johnnemu. Ot takie glupie porownanie ;P

blumenkohl

Ej Aniołki to kiedy jedziemy do akademi filmowej zrobić rozrube ;)) A tak na poważnie to Johnny świetnie wyglądał na gali z Vanessa :P wcale nie wyglądali jak rodzina adamsów!! (chociaż fakt ona troszeczke przesadziła z tą krwistą szminką ale to nic :) ) i tak wyglądali świetnie :D

Ulcia_6

A macie fotki Vanessy? Bo ja tylko na Deppa patrzałam... :D hehehe

xXWronQaXx

http://oscary.onet.pl/-1,78167,7,1,gal.html tutaj Depp i Vanessa :)

Ulcia_6

http://film.onet.pl/N,78167,1,45,galerias.html tutaj rowniez jest Johnny z Vanessa

Ulcia_6

Zwróćcie uwagę, że te krwistoczerwone usta pasują do krwistoczerwonych paznokci. ;P

TODDka

a wiecie co mnie najbardziej wkurza?
to, że wszyscy doskonale wiedza, że Johnny jest jednym z najlepszych światowych aktorów. a w grze o Oscara ma zawsze mniejsze szanse tylko dlatego, ze kiedyś brał narkotyki i miał ogólnie burzliwą młodość.
i to mnie wnerwia-co to ma niby do rzeczy? przecież liczy sie to, jak on gra teraz!
fakt-ja tez nie pochwalam narkotyków. ale jeśli ktoś potrafił z tym zerwać, wyjść na prostą i udowodnić, że naprawde jest w czymś dobry, to, moim zdaniem, musi to oznaczać, że jest nieprzeciętny, wręcz wyjątkowy...

ale teraz to już *tit* z tym :) Johnny o to nie dba, to co ja się mam martwić... :)
ale i tak gardze troche tymi jurorami :|

eM_Barrie

Co to za jurorzy?
Kurcze co to za ludzie podostawali te Oscary ja nawet ich nie znam. To my powinnyśmy nominować bo oni na niczym się nie znają.

_LadyGirl_

zgadzam sie z wami:)) ja tez wiekszosci laureatow nie kojarze..moze z raz o nich slyszalam
a Johnny powinien dostac oscara, zasluzyl sobie na to. ale jesli im nie odpowiada jego przeszlosc to niech sie w d*** pocaluja
ale ja mysle, ze on sie troche cieszyl, ze nie dostal nagrody bo nie musial zabierac glosu:D

Miss_from_the_Neverland

Już 12 strona, sorki nie czytaąłm uważnie wszystkiego tylko pobieżnie. Johnny wygladał super :) jak dla mnie i tak jest najlepszy XD Vanessa też ładnie :) a ta cała Akademia niech spieprza ze swoimi nagrodami ważne że my wiemy, że Johnny jest wspaniałym aktorem ;) i wszystko przed nim :))

Lady_From_Burton_World

Wspaniałym i najlepszym dla nas:)Papa Aniołki już myciam :*

_LadyGirl_

A ja mam takie durne pytanie... Johnny i Vanessa nie są oficjalnie małżeństwem, prawda? Bo w "Tele Tygodniu" jest jakiś wywiad i Johnny odpowiada na jedno pytanie "kocham moją żonę i moje dzieci". Hm, czyli albo potajemnie wzięli ślub albo po prostu ktoś to źle przetłumaczył. ;>

TODDka

stawiam na złe tłumaczenie-mimo iż Johnny ceni sobie prywatność, myślę, że po wszystkim powiedzieliby prasie, że jednak zdecydowali się wziąć ślub. :)

TODDka

Ceść! Jest tu ktoś?

Nieaktywny_2

Ja wpadłam na chwile ;) dziś pogadałam z mama o tych OSCARACH i uznałysmy ze nie ma sie co przejmowac, Depp ma jeszcze szanse na ta nagrode :) ale moja mama byla zdziwiona ze on ma 45 lat bo dawała mu 30 pare ;)

TODDka

ja jestem-i właśnie dla Ciebie :)
http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi46.photobucket.com%2Falb ums%2Ff117%2FFallenAngelShatiel%2FJohnny%2520Depp%2FJohnnyDeppwithblackwings.jpg &searchTerm=johnny%20depp&pageOffset=5&recentfirst=true&recentfirst=true
znalazłam takie oto zdjęcie :)

TODDka

Wiecie co... Napiszę wam co sądzę o Oskarach (i nie tylko dlatego, że Johnny nie wygrał)

Oskary to niby najważniejsza nagroda, więc dlaczemu przyznają ją np. aktorowi za jeden film? Nie biorą pod uwagę cało kształtu! I to jest wielki minus! Ogromy! Taki jak z Lubilna do Sczecina! O! I to jest moje zdanie. Bo jeżeli Oskary byłyby naprawdę czymś to taki Depp już dawno by go miał a tak Halle Berry oglądała by tylko i wyłącznie galę przed tv.

I powiedzcie mi co tam robiła Ta cała Hana Montana?

Nieaktywny_2

Masz rację! Dla mnie te Oscary nie mają sensu... Nie powinny być tylko za jeden film... Tylko albo calkiem za caloksztalt, albo zeby Depp mial szanse zdobyc kilka takich no to za caloksztalt roku albo cos podobnego... :D

TODDka

I wiecie co? Johnny niech sie nie przejmuje tylko idzie do jubilera czy czegoś tam ;) i każe sobie zrobić 10 takich Oskarów! ha!

TODDka

e... kim jest Hana Montana? xD
bo nie kojarze... :D

eM_Barrie

To ta z Disneya Czanella. Taka tam... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/55/Hannah_Montana_2-_Rock_Star_Editio n_Album_Cover.PNG ło to coś ;p

p.s. Razem z mamą zastanawiałyśmy się dlaczego ona tak marszczy nos :|

TODDka

ach, gwiazdeczka jednego marnego filmiku...
marszczy nos bo hmm... może się nie myje? XxD xP
przepraszam, nie mogłam sie oprzeć... :D

eM_Barrie

sluchajcie.dziewczyny.sorry.ze.tak.nie.z.tematem.ale.chcialam.sie.zapytac.czy.mo zna.napisac.do.jakiejs.gazety.dajmyby.bravo.czy.mogli.by.dac.plakat.sweeneyego.c zy.raczej.nici.z.tego.boziu.tak.mi.zalerzy.na.plakacie.ale.jakos.w.gazetach.nie. ma.:/

BK_201

Ej, ej, ej! O tym samym kiedyś myślała. Chciałam nawet napisać żeby dali Sweeney Todd'a, ale zapomniałam :)

BK_201

hehe.gosia.dobre.jakos.ja.tej.Hanny.Śmietany.nie.lubie.fakt.kiedys.ogladalam.na. disney.hannel.pare.odcinków.ale,jakos.mi,do,gustu.nie.przemówily

BK_201

Madzia.moze.napiszemy.do.jakiejs.gazety.co.ty.na.to.to.tego.bravo.albo.do.twista .itp.

TODDka

piszcie i powiedzcie co Wam odpisali :]

eM_Barrie

kurde.tylko.jak.do.nich.napisac.nigdzie.nawet.emailu.nie.podali.kurde.wkurze.sie .zaraz:|

TODDka

może na ich stronie www jest e-mail?
musisz tam zobaczyć-albo kupić bravo i dokładnie przeszperać xD

eM_Barrie

no.na.stronie.patrzalam.i.nic.nie.pisze.chyba.ze.jestem.slepa.ale.naprawde.nic.n iema.bavo.to.mam.ale.juz.stare.wydanie.wiec.nie,wiem,czy,ich,email.jest.aktualny .:|

BK_201

Hejka? A co potrzebujecie wybaczcie nie czytałam wyżej postów ale tak się źle czuje...głowa mnie boli zaraz chyba mi wybuchnie heh...ide zaraz spać!