Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Chyba z Alem, ale napewno postac ta nie przycmila bohatera granego przez Deppa.

Sparow5

bohatera moze nie, ale deppa owszem

Sparow5

z alem i walkenem

Sparow5

Moim zdaniem Hoffman i Malkovich.
Hoffman jest lepszym aktorem od Pacino i grał w ciekawszych fimach(sub).

Deppomaniaczka

z Malkovicha jest niezly poje. w pozytywnym tego slowa znaczeniu

Sparow5

W "Red" był mega.Całkiem nowa postać.Bardzo mi sie tam podobał.Dzięki za link.
Poza tym fajny temat<brawa>Czemu ja na to nie wpadłam?hehe

Deppomaniaczka

Też uważa że Hoffman jest lepszy od Pacino.

neo_angin

<zaciech>

Deppomaniaczka

hoffman rownie wybitny. ale wole pacino.

użytkownik usunięty
Sparow5

z Mickey Rourke i Geoffrey Rush

użytkownik usunięty
Sparow5

Z Geoffrey`em Rushem.

Sparow5

Dustin Hoffman i nie ma nawet o czym dyskutować :).

neo_angin

nawet dlugo pociagnal na tamtym koncie

użytkownik usunięty
Sparow5

Hoffmanem

Sparow5

dalbym jeszcze rourke ale szkoda ze w takim gniocie

DonVitoCorleone

Rzeczywiście film nie jest za dobry. Jedynka lepsza. Co do "Desperado 2" to dziwna sprawa bo Depp spędził bodajże 3 dni na planie zdjęciowym, a Rodriguez tak zmontował film że wykorzystał wszystkie sceny z nim, a miała być to mała rola.

neo_angin

mowiac szczerze chyba wlasnie depp mi sie tam najbardziej podobal
jedynka bardzo dobra, 2 to juz nieudane nasladownictwo tarantino. oczywiscie tarantino>rodriguez
rourke: polecam franciszka, chyba wybitna rola

DonVitoCorleone

Depp był dobry i oczywiście muzyka jak zwykle u Rodrigueza/Tarantino na dobrym poziomie, ale sam film słaby. Oprócz pierwszego "Desperado" ("El mariachi" akurat nie widziałem jeszcze) to wszystkie udane filmy Rodrigueza były robione razem z Tarantino ("Od zmierzchu do świtu", "Sin city" i podobno niezły jest jeszcze "Planet Terror", ale też nie widziałem). Tu nawet nie ma porównania bo Tarantino pisze świetne scenariusze i oprócz samej formy ma coś do zaoferowania, a u Rodrigueza zazwyczaj to właśnie scenariusz kuleje. Nie ma tego humoru który u Quentina jest esencją.

neo_angin

mariachi byl piewszy, ale wole desperado. banderas hayek przykuwali, ta chemia nemietnosc... od zmierzchu... dla mnie slabe i bez sensu, do pojawienia sie wampirow ok, potem dno. sin city jakos nie moge pojac fenomenu, ale w sumie w porzadku. terror wlasnie podobno tragiczny-z opisu tym bardziej, nawet nie wiem czy ogladac. death proof niezly nawet.

DonVitoCorleone

"Od zmierzchu do świtu" uwielbiam jeszcze z dzieciństwa (Jedna z dwóch ról Clooneya które mi się podobały). Mam jakiś sentyment do tego filmu. Kontynuacje są słabe. "Sin city" to świetna forma, a lubię poza tym Franka Millera. Terror podobno właśnie lepszy od "Death Proof". Nawet fani Tarantino tak twierdzą, ale jakoś mnie nie ciągnie. "Death Proof" mi się podobał, ale po świetnym intrze oczekiwałem genialnego filmu, a tymczasem spuścił trochę z tonu.

neo_angin

tak pierwsza polowa death proof zapowiadala lepszy film. recenzje proof i planet czyalem (jak jeszcze patrzylem na recenzje w gw) i wskazywali na to 1. (zreszta-no sam trailer czy opis fabuly chyba mi wystarcza za ocene -karabin zamiast nogi itp-no bez przesady...)

DonVitoCorleone

"Planet Terror" pojutrze w tv to chyba jednak oglądnę.

neo_angin

moze tez, ale nie wiem czy to nie strata czasu.

neo_angin

masakryczny gniot.

neo_angin

Tożsamość Bourne'a wydaje sie lepsze

Sparow5

ostatnia czesc najbardziej mi sie podobala. 1 bourne troche rozczarowal

Sparow5

Widziałem. Tylko ta część mi się podobała. Reszta to już straszne efekciarstwo (jedynka jeszcze z napięciem).

neo_angin

Zgadnij co mam i zamierzam obejrzeć!
Gotów?...

"Jack and Jill"...muhehehehehehe

Deppomaniaczka

Straszny gniot.

neo_angin

Wiem,dlatego chcę obadać sama:)
Moze w końcu cos przebije"Blood Creek"?..hahaha

DonVitoCorleone

Bo przynajmniej się ruszał,a nie łaził jak zamulak:]

DonVitoCorleone

a co ci sie w nim nie podobalo? przekombinowana fabula?

Sparow5

byl po prostu slaby

DonVitoCorleone

bez kom.

Sparow5

ciezszego pytania kutwa nie bylo, musze sobie go odswiezyc bo wydawal mi sie niezly, ale spytac kogos co tam nie gralo to ci odpowiedza "byl po prostu slaby", dawno go ogladalem jednak fabula nie byla najlepsza

Sparow5

no sam sobie odpowiedziales m in. jak piszesz ze musisz sobie odswiezyc to po co pytasz? to zbyt prosty i slaby film zeby jakos argumentowac. pamietam ze byl slaby i tyle

DonVitoCorleone

ciebie tez takiego zapamietam

Sparow5

trollus

Sparow5

Chłopaki,wyluzujcie:]

Deppomaniaczka

z nim nawet nie ma jak

Sparow5

masz racje don srito to pajac.

Sparow5

Nie przesadzaj.
Notabene jeśli mowa o desperado 2 to jeszcze nie jest najgorzej,najgorzej jest z nieszczęsnym turystą...hahahahahah

Deppomaniaczka

kazda rola deppa jest nieszczesna.

kinoman0

Zajrzyj lepiej do blond wieprzowinki,może zgłodniała

Deppomaniaczka

nie martw sie po gazowej utylizacji podludzi zostanie duzo scierwa wiec na pewno nie bedzie glodna.

kinoman0

Jesli myslisz że mnie dziś zjeżysz,to się mylisz,bumie.
Mam wyjątkowo dobry humor.

Deppomaniaczka

jedynie opisuje przyszlosc.

kinoman0

Ja ci powiem,jak będzie przyszłość-dobiegnie koniec twojej kadencji tu.Nie ja jedna o to zabiegam.
Wprowadzasz zamęt i prowokujesz,to sie źle dla ciebie skończy...prędzej czy później.

Deppomaniaczka

'Nie ja jedna o to zabiegam.'
piszesz petycje do administracji?

kinoman0

Nie,wystarczy że od czasu do czasu wymienię twoj nick w dyskusjach i przestawie twoje zachowanie.W końcu ktos zwróci na to uwagę.
A jak nie zaprzestaniesz obraźliwych praktyk,to napiszę.