Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Chyba z Alem, ale napewno postac ta nie przycmila bohatera granego przez Deppa.

Deppomaniaczka

'A jak nie zaprzestaniesz obraźliwych praktyk,to napiszę'
wtedy dolaczysz do zacnego stada szczurow bagiennych pozbawionych honoru i godnosci.

kinoman0

I bardzo dobrze!

Deppomaniaczka

zradzic ci pewna tajemnice? don srito jest homoseksualista. naprawde.

kinoman0

chrysler tez?

Sparow5

tez.

kinoman0

łoo skad wiesz?

kin0fan

chrysler sam sie przyznal.

użytkownik usunięty
kinoman0

Zgadza się.

jest nas 2

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

kinoman0 to tzw. kryptogej. mam nadzieję, że nie tylko ja to wiem.

Bardzo prawdopodobne...muhehehe.

Deppomaniaczka

"Chłopaki,wyluzujcie:]"
http://www.youtube.com/watch?v=E_n2PijiWWo

Sparow5

No nieźle,smacznego...hahahahahaha

Deppomaniaczka

ale sie temacik przyjal hehe

Deppomaniaczka

tez widzialem gorsze filmy i nawet jako film akcji moze przejsc, a co do srito to jakies glupoty pisze, juz neo swoim krotkim kom. wiecej wniosl (pacz nizej)

Sparow5

Jeśli Twoim zdaniem gada głupoty,to nie on jeden tu,ale to nie powód,żeby od razu się przezywać:))
*się przezywać-napisane tak,bo to dobre określenie..haha

Sparow5

'srito to jakies glupoty pisze'
100% racji miszczu.

kinoman0

od ciebie sie nauczyl o tej obiektywnej prawdzie

Sparow5

jest zbyd tepy zeby sie czegokolwiek od kogokolwiek nauczyc.

kinoman0

bez przesadyzmu, ale robi z siebie tymi niektorymi okresleniami pseudoznawce

Sparow5

otoz to.

kinoman0

najlepszy aktor mlodego pokolenia
http://www.youtube.com/watch?v=BZQFgDw4GO8

Sparow5

w szpitalu przemienienia wybitna obsada m.in. zapasiewicz binczycki i wlasnie holubek.

kinoman0

to bym sobie popaczal
http://www.filmweb.pl/film/Bez+znieczulenia-1978-4154
Zapasiewicz świetny charyzmatyczny aktor, a jego glos doslownie ryje banie, Binczyckieo pamietam ze Znachora, stworzyl tam swietna wiaryodna postac

użytkownik usunięty
Sparow5

"jego głos ryje banię" - tak jest właśnie w Szpitalu przemienienia. Ma się wrażene, że jest się wewnątrz planu, uczestniczy się w każdej scenie filmu.
Zastanawiam się, jak film, który ma ponad 30 lat może mieć tak dobre nagłośnienie. Chyba dźwięk nagrywany był osobno w studio.

ten gosciu jest niepowtarzalny potrafi wycisnac maksimum ze swojej roli maksimum, dla przykladu rola w dziejach grzechu mocne wrazenie po sobie pozostawila mimo, ze pojawil sie tam przez pare minut

użytkownik usunięty
Sparow5

Chętnie porównam go w jakiś dwóch innych filmach, najlepiej też z lat 70-tych. W Szpitalu był bezbłędny. Zresztą cała obsada rewelacyjna - nie wiem jak oni to zrobili, ale po prostu przeciągają widza na drugą stronę ekranu. Fabuła również interesująca.
Dzieje grzechu trochę mają słabą ocenę tu na fw, ale to raczej nie jest wyznacznik?

ja osobiscie polecam, srednia troche zanizona imo, moglaby byc tak 7,4, sam sie za niego zabralem z powodu mojego ulubionego aktora, jak chcesz to moge ci cos ogolnie o nim opowiedziec

użytkownik usunięty
Sparow5

O Zapasiewiczu? Pewnie, wszelkie opinie są cenne.

nie, o filmie

użytkownik usunięty
Sparow5

to rzeczywiście ogólnie, bo może kiedyś sama zobaczę.

krótko: ciekawa fabula niezwykle bogata w tresc z silnie zarysowanymi emocjami, wszystko jest takie mroczne i ciezkie co daje bdb klimat, mocne glowne postacie, zwlaszcza glowna postac, ktora wydawala sie tak naturalna m.in przez to jak oddawa emocje oraz postac grana przez Wilhelmiego, ktory stworzyl niezwykle wiarygodna postac zlego typa

Sparow5

zobacz nizej jak wymiata holubek w szpitalu przemienienia.

kinoman0

mocne, hehe do roli wampa by pasowal
ten drugi tez niczeo sobie

Sparow5

koncert aktorski.

użytkownik usunięty
Sparow5

po takiej mini recenzji nie pozostaje mi nic innego, jak wciągnąć film na listę oczekujących

http://www.youtube.com/watch?v=JDuF7BeWoO4
genialna scena. zwroc uwage na warsztat holubka - mistrzostwo. te wszystkie amerykanskie aktorzyny udajace stan nacpania moglyby sie uczyc od holubka.

użytkownik usunięty
kinoman0

100% racji

zapasiewiecz to wybitny aktor holubek rowniez.
polecam spirale zanusssiego - wielki nowicki.

DonVitoCorleone

Był nudny też dosyć mimo natłoku akcji.

DonVitoCorleone

Szkoda,że Rouke tak się zżulił.Przecież to był świetny,mega przystojny facet z nietypową urodą.Czy on coś ćpał,że tak się posunął,czy jak?Wiesz coś?

Deppomaniaczka

palil, pil i cpal. bral antydepresanty. byl na skraju mozna rzec. robil operacje plastyczne. byl bokserem zawodowym (wczesniej niz aktorem) i to mu pewnie buzie tez zniszczylo. w pewnym momencie byl utrzymywany przez przyjaciol, stoczyl sie zupelnie. chwala ze wrocil i brawa mu za to

Deppomaniaczka

a po co ja sie produkuje :) http://pl.wikipedia.org/wiki/Mickey_Rourke

DonVitoCorleone

Dobrze,żeś się naprodukował.Krótko i na temat,nie muszę duzo czytać.Thx.
W końcu Deppcia dobry ziom,razem tam tańcowali:)
I tak Rouka uwielbiam jak aktora.

Deppomaniaczka

ja tez. jeden z moch ulubionych. i mimo to chyba troche niedoceniony i nawet zapomniany (starsze role i filmy).
ktory film Ci sie najbardziej podobal i ktora rola z nim?
ja ogladalem Rumble fish, Harry Angel, Franciszek(obiektwynie chyba najlepsza rola), 9 i pol tygodnia, Zapaśnik. Bardzo chcialbym Modlitwe za konających obejrzec. w ulubionych mam 2 pierwsze filmy (jako harry tez swietny)

DonVitoCorleone

i jeszcze biale piaski. pomniejszych rol nie wymieniam czy slabych filmow

DonVitoCorleone

Nie powiem w którym,bo nie znam za bardzo filmów z nim.Kilka tylko widziałam i to dawno temu w tv,aleniektóre tytuły kręca się w pamięci.Najbardziej go pamietam z ryzykantów,bo film dobrze znam.
Ale ogólnie lubie na niego patrzeć na ekranie,ma cos przyciągajacego.Niestety w tv nie uraczysz,zmułe biją.Jak ma jakis film typu thriller albo ostry dramat to zorganizuję i chetnie obejrzę.Tylko daj tytuł.Może być też inny gatunek,aby nie zamulał.Za sensacją nie przepadam.

Deppomaniaczka

dokladnie, magnetyzuje ma to 'cos' :)
te co wymienilem.

DonVitoCorleone

ok,jak pooddaję pożyczone to poczytam recenzje i wybiorę jakiś z Mickey'em w celu organizacji.