Chyba z Alem, ale napewno postac ta nie przycmila bohatera granego przez Deppa.
Myślę, że najbardzie spodoba Ci się Rumble fish. To trochę takie męskie kino, a Rurke zdecydowanie najlepszy z pozostałej obsady. Ale jeśeli tak jak piszesz 'lubię na niego patrzeć na ekranie' to moc przyjemności czeka Cię w 9 i pół tygodnia.
ok,nie zapomnę.
Ben X ok,ale zło lepsze.
Mam wrażenie,że salę samobójców żywcem napisano,sugerując się nim,zmieniono tylko główny wątek.
Ty też masz takie?
Ben X -końcówka zaskakująca. Zło ma więcej wątków pewnie dlatego ciekawszy. Nasza klasa - najbrutalniejszy.
Co do Sali - trochę podobne, ale jednak różnic jest na tyle dużo, a problem uzależnienia i układów szkolnych tak uniwersalny, że nie dopatruję się tam jakiś niezdrowych inspiracji Komasy Benem.
Chodzi mi o wątek wirtualny.
A końcówka totalnie mnie rozwaliła.
"Kto mieczem wojuje..."
Kinol powinien obejrzeć ten film,może z sianka w głowie wylkułoby się jakieś ziarenko rozumu:))
zlo tez mi sie bardzo podobal, chyba najlepiej mi sie ogladalo sposrod wszystkich szwedzkich filmow (oczywiscie siodmej pieczeci nie wliczam)
psychologiczny traktat moralny. warto miec trzezwy i wypoczety umysl ogladajac ten film. w przeciagu ostatniego tygodnia polecilem ten film 3 znajomym. od wszystkich 10/10.
bez ogladania.
w niedlugim czasie planuje zrobic projekt mojej super wydajnej komory gazowej. przedstawie szkic na blogu.
ty masz problem z brakiem inteligencji. proponuje powtorzyc zapasnika. nie masz pojecia o aktorstwie don srito.
większym tragizmem jest zginąć w pustym świecie. Taki scenariusz lepszy, jak ma być to dramat.
Może i tak.Zwariowałby,nie mając kogo hejtować.
Wziałby lusterko i trollował sam siebie:]]
Takie uzależnienie,niestety.
Jak to zrobisz bez kobiety.Aha,rozmnażasz się bezpłciowo,jak ślimak.
Albo wiatropylnie każdej wiosny,jak chwast.
owszem picie samemu to ujma dla czlowieka aczkolwiek musze z przykroscia przyznac ze mialy takie sytuacje miejsce z mojej strony