Chyba z Alem, ale napewno postac ta nie przycmila bohatera granego przez Deppa.
4. a może mam taki po prostu styl komentowania - do którego mam również prawo zresztą.
Hehe.Najlepiej nie dyskutować,bo tak to można w nieskończoność.
Rzekomo chodziło mi o jedno słowo,ale wstawiłam 2 linki.
Szkoda gadać.
Nie wiem,chyba nie.Albo ma inne konto,ale byłoby coś słychać na ten temat.
Konfident dopiął swego.
Nudno bez niego trochę
"Konfident dopiął swego" to po co pytam się lecial jako pierwszy do admina ?
sam wpadł w dołek który kopał, kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada.
"Rzekomo chodziło mi o jedno słowo,ale wstawiłam 2 linki."
2 linki do synonimów słów które zostały użyte razem w jednym tylko komencie, no genialne po prostu genialne!
ooooooooooooooooooooo co ja pacze, ty amadeusza nie ogladales jeszcze
ja ponawiam seans w najblizszym czasie i pewnie bedzie 10 :}
to nieprawdopodobne ale ten pajac jest pierwszy na liscie z 70,9%. na pewno po kryjomu kopiuje moje oceny.
no wlasnie zauwazylem ze macie mase tego tak samo ocenione i teraz sie zastanawiam kto od kogo hehe;d
tzn zauwazylem ze jego wypowiedzi zawsze maja jakis filozoficzny wydzwiek owszem i nie wiem po co to w ogole hehe
zamiast normalnie cos skomentowac zawsze cos do tego musi byc dziwnego...:P
no chyba ze jestem malo ogarniety i nie rozumiem tego co powinienem rozumiec jako prosty i skromny kinoman
tzn ja do niego nic nie mam ale zauwazylem to filozofowanie wlasnie hehe
ale admini to blazny, sanczo zbanowali za nic
i niezwykle tepym. powinno sie blokowac za glupote.
'jest niezwykle pasywnym userem'
racja bo nie wiem czy wiesz ale on jest homoseksualista.
skad masz info
kill bill jest tak nudny ze nie moge na to paczec, bajka o zemscie w kiepskim wykonaniu, zostawiam to na kiedy indziej
nabylem przed chwila amadeusza w wersji rezyserskiej po bardzo dobrej cenie
czasem sie zapomina i pisze takie rzeczy ze oczywistoscia staje sie jego zezwierzecenie.
bezsensowna sieczka ktora nie powinna powstac.
ale mnie nosi chetnie bym kogos zagazowal a scierwa rzucil moim swiniom na pozarcie.
to nie nienawisc lecz zdrowy rozsadek. oni po prostu nie maja prawa zyc. robie ludzkosci wielka przysluge.
gazowalbym pedalow i wszystkich innych pokrzywiencow pedofilow transwestytow etc. poza tym hipsterow i wszystkich z iq <100.
dobry wieczór drogi kin0fanie
Dzisiaj już nie, ale jutro może Fanny i Aleksander, potem coś z polskich. A ty Amadeusza? Niestety znowu trzeba będzie ściagnąć od kinomana ocenkę