Chyba z Alem, ale napewno postac ta nie przycmila bohatera granego przez Deppa.
nie, napisalem jedynie ze takie sytuacje miewaly w przeszlosci miejsce:}
nigdy sam nie piles jeszcze?
"ciesze się że odczytujesz go jako obrazę, to i dobrze bo tak miał w moim założeniu być odczytywany przez takich jak ty :D :D" sprecyzuj kotku, dalas sie idealnie, wrecz perfekcyjnie, szablonowo mi sprowokowac ;*
sprecyzować a co tu do precyzowania, mój poprzedni koment był bardzo jasny klarowny i czytelny :)
nie moja wina że prowokowanie ci nie wychodzi i nie jest twoją najmocniejszą stroną ;]
nie jestem prowokatorem i mnie w ogole nie znasz a przyjmujesz od razu postawe ofensywna, PROWOKACYJNIE wstawiajac glupie buzki(";]) w sposob wskazujacy na twoja swietna kontrole sytuacji ale nie odszukujmy sie to wlasnie ty jestes kiepskim prowokatorem i bardzo ubolewam nad tym ze moi koledzy z forum deppa tj polneri czy sanczo sie tobie dali w tak banalny sposob
więc ci odpowiem w jak banalny sposób : byli po prostu zbyt wulgarni ja ich tylko zjeżdżałam dość cynicznymi w stosunku do nich opiniami, oni sami siebie zniszczyli ;D pisali wulgaryzmy wystarczyło zgłosic ćnaruszenie, i wsio, a że 99% ich postów była praktycznie prymitywnym stekiem obelg, to skończyło się tak jak można się było tego spodziewać
"nie jestem prowokatorem i mnie w ogole nie znasz " piszesz że próbujesz mnie sprowokowac w poście wyzej, teraz piszesz coś zupełnie innego, zdecyduj się.
No i fakt ty też mnie w ogóle nie znasz, to że piszę uszczypliwie to też nie = że jestem prowokatorem, to że ktoś ma odmienne zdanie i pisze je w cyniczno -sarkastycznym tonie nie oznacza że to jest jakąś prowokacją, to po prostu styl subiektywnej wypowiedzi - do której każdy ma prawo- jesli tego nie rozumiesz - twoj problem
Co do emot, buziek czy jak wy to tam nazywacie, widzę że bardzo one was denerwują ciebie twoją psiapsiółkę sanczusia, co tylko i wylącznie mnie bawi i cieszy :)
no właśnie ;)
ps. ponadto gdybys tego nie przeczytał wczesniej to bys nic nie odpisał, ale ze ciekawosc cie zeżarła to żeś przeczytał, tylko okazało się że nie wiesz co masz odpisać albo poczułes się głupio czytając prawdę, więc odpisałeś że nie masz zamiaru tego czytać choc z tonu twej wypowiedzi widzimy cos zupełnie innego :D
"powiedzialem do spania precz smarkaczu."
więc pytam się dlaczego nie śpisz, już dawno po dobranocce kinofanie dobranocek :)
"nie masz prawa pytac szczeniaku. "
a ty nie masz prawa tutaj szczekać do mnie ;D
"mam prawo cie zgladzic w mojej komorze gazowej."
ty się w niej zgładzisz kiedyś próbując się w niej gazować
- w końcu wypróbowujesz ją na sobie stąd wiesz że niemiecka technology taka najlepsza - wierze ci
jak kiedys zacznie brakowac ci tchu to znaczy ze dopadla cie wyzsza reka sprawiedliwosci za posrednictwem mnie i mojej komory gazowej.
nikt cię nie wyręczy zostałeś na ziemi jedynym żyjącym okazem nazistów inni zostali powieszeni bądź zagazowani ( co bardzo lubisz) - ty przetrwales- możesz się cieszyc
tylko nie bierz do ręki 10 kg młotow bo ci prędzej ręka odpadnie :)
bo się nie wyspał a na dodatek przespał dzisiejsza dobranocke i ma zaległości :(
nie, skoro ty pytasz się czemu ja cos cytuję, nie wiesz czemu coś się cytuje - ale wtopa albo jak wolicie "suchar"
;D
a ty pacz poza tym co widac
sie pytam po co caly czas cytujesz, a nie po co, bez cytatow sie nie obejdzie? muehuehe
cytuje się po to by przywołac czyjes slowa/ badź wypociny jeśli tutaj piszemy o kinomanie0 by odnieść się do nich krytycznie, no i nawet jesli sa one w komencie wyżej, po to by tę głupotę uwidocznić jeszcze bardziej, cytuję to by na to odpisać cyniczno lekko złośliwie
dalej to takie nie zrozumiałe ?
nie pytam sie do ******************************************************************************** ***************************************
PO CO CYTUJESZ, tylko dlaczego cały czas cytujesz, przeciez wiadomo o jaka wypowiedz chodzi
patrz na zdanie : "odnieść się do nich krytycznie, no i nawet jesli sa one w komencie wyżej, po to by tę głupotę uwidocznić jeszcze bardziej "
a teraz policz do 3, skup się , wysil się, wytęż szare komórki i spróbuj zrozumieć :)
dlaczego mnie obrażasz epitetem , czy ja cię zwyzywałam - nie ! - a teraz popatrz sam na komentarze i zobacz jaką tym epitetem sam sobie metkę wystawiasz
", ale ich czeste uzywanie w twoim wypadku jest zenujace" to nie moja wina że kinoman i kinofan ( jacyś bracia czy jak ?) piszą ciągle głupoty, a ja tylko oprawiam to w ramki cytatu by to jeszcze bardziej uwidocznić.
No chyba prościej nie da sie tego ująć o_O
tylko nic ci te uwidocznienie nie da, bo nikt ciebie tutaj nie lubi i gowno to innych obchodzi(dlatego nie rozumiem tych czestych cytatow z twojej strony)
prosciej sie nie da
"bo nikt ciebie tutaj nie lubi i gowno to innych obchodzi "
O jejku to to jest portal przyjaźń.pl Czy lubie.ich.pl,no nie wiedziałam xD
Pytanie : Co ma mnie to kurna obchodzić że jakaś garstka ćwierćinteligentów spamersów za mną nie przepada na portalu filmowym gdzie się komentuje filmy aktorów etc a nie zawiązuje jakieś przyjaźnie jak na jakiejś naszej-klasie ...
Będę musiała jakoś to przeżyć że mnie tak oni nie lubią xD
I nie pisz że kogoś to gó.wno obchodzi gdyby ich to tak mało obchodzilo, to nikt z nich by mnie nie zaczepiał i by nie odpisał, poza tym sorry ale zdanie garstki panoszącej się szarańczy forumowej która się tu panoszy - mało mnie własnie oobchodzi, już bardziej interesuje mnie to co sobie o was pomyślą czytając wasze i moje komenty o was jacy normalni użytkownicy
:D
dobrze, ze mnie wreszczie zrozumialas uff
ciekawe dlaczego tylko do ciebie maja tu wszyscy taki stosunek, ale mniejsza o to, cwiercinteligenci jak ich nazwalas maja wiekszy pojecie od niejednego krytyka, a jak sie z tym nie zgadzasz i masz ich tylko za spamerow to nie mamy o czym gadac
"ciekawe dlaczego tylko do ciebie maja tu wszyscy taki stosunek " mała korekta : nie wszyscy, jakoś normalnie ze mna pisze Mad_lover, Moni16 czy rambo007
Jeśli wszyscy miało się odnosić do spamerow a'la sanczopansa czy litr_na_dwoch to ich stosunek do mnie najmniej mnie obchodzi właśnie eheheh
"cwiercinteligenci jak ich nazwalas maja wiekszy pojecie od niejednego krytyka " tu nie chodzi o pojęcie, przeciez ja nikomu nie pisalam że "to co uważasz o danym aktorze to głupie i w ogole ble" bo własnie uwazam ze kazdy ma prawo do wlasnego subiektywnego osądu aktora/filmu , ale na pewno nikt nie ma prawa w wulgarno -prostacko-chamski sposób odnosić się w stosunku do innych userów tak jak robią to wlasnie sanczopansa, litrnadwoch kinoman z ta swoja komorą gazowa...
"i masz ich tylko za spamerow to nie mamy o czym gadac" no jesli ty masz ich za jakiś ogromnych znawców filmowych i jeszcze za osoby z nieskazitelnymi manierami i kulturą osobistą, no to faktycznie nie mamy o czym rozmawiać !
moze nie za jakis wielkich od razu, bo jak to dobrze ujelas kazdy lubi co innego, ale mozna z nimi podyskutowac na temat jakiegos filmu, a nie prowadzic jakies bitwy, a co do tych manier i kultury to ostre slowka tylko do twojej jakze skromnej osoby sa adresowane, nie widzialem, zeby do innych tak sie zwracali, moze kinoman tylko
", a nie prowadzic jakies bitwy," no wybacz ale jesli ktos stosuje do mnie prymitywny tekst nawet juz mi sie ich tekstow przytaczac nie chce, to po prostu nie omieszkiwałam im odpisywać, ja przynajmniej na nich az tak nie bluzgałam, dawałam im po prostu uszczypliwe komenty tyle
"ostre slowka tylko do twojej jakze skromnej osoby sa adresowane, " sanoczpansa jeszcze nie dawno te same teskty pisal w jakims poscie do Moni 16 albo do rambo007 identycznie chamskie jak do mnie
a kinoman jest najlepszy = on uwielbia straszyc swoja komora gazowa, lub jakims wstawianiem filmikow ktore juz chyba kazdy widział, co wywołuje u mnie tylko szyderczy uśmiech pogardy i politowania dla niego :)