Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

z racji tego, że w poprzednim temacie namnożyło się komentarzy to zakładam nowy temat:p

a tak przy okazji to Radosnych Świątek życze;)))

pozdrowienia dla całej rodzinki:):*

użytkownik usunięty
_LadyGirl_

Oj tak... Ja teak samo mam :) Ale sama tez nieraz oglądam. Chociaż wolę melodramaty i dramaty bo płakać można :)

Ulcia_6

Ja słyszałam o tym ale nie oglądałam, bo zapomniałam. Ogólnie lubie takie rzezczy, dziś na przykład o 22,00 na discovery będzie film o duchach jak co tydzień

Ulcia_6

A ja wczoraj ogladałam Bekse(pierwszy raz)przez półgodziny nie mogłam przestać sie śmiać.A dzisiaj kupiłam Sekretne Okno-dobry jest ten film czy kase w błoto wyrzuciłam?

użytkownik usunięty
Deliciosa

http://www.filmweb.pl/topic/815196/%22Egzorcyzmy+Anneliese+Michel%22+-+prawdziwa +historia+20.3.2008+r.+w+TvP2+o+23+00.html to było to...

Po co dałaś ten link? Oczywiście jak to ja musiałam zobaczyć i dokładnie obejrzeć, a mój brat jeszcze zdaje mi relacje z najgorszych i najstraszniejszych momentów <zamknij się> a ja zaraz do kościoła SAMA idę!!! <boi sie>

użytkownik usunięty
_LadyGirl_

ej, ale gadamy o tym i napisałam że to to było :/ a zresztą tam nic takiego nie ma :P
Teraz czytam opinie na youtube... brrr

Brr...ale czy Ty kochana słyszałaś mojego brata jak mi to opowiada? HELP!! <niech mnie ktoś przytuli>

użytkownik usunięty
_LadyGirl_

Powiedz mu ze ma sie zamknąć :P Ja tak zazwyczaj z sis robie.

_LadyGirl_

O kurcze która godzina o 20:30 juz mam wychodzić!!! O kurcze nie zdążę. Na razie Aniołki jak wrócę to tu wstąpię:)

użytkownik usunięty
_LadyGirl_

Ja byłam na 17 a u was o 22 msza jest?

Ja idę tylko do święconki. Żadnych mszy.

A tak z innej beczki. Ostatnio gdzieś coś takiego czytałam, że to ,,kobiety powinny sobie wybierać mężów" jakby tak było, to Johnny miałby żon jak ci sułtani z Arabii, czy gdziekolwiek oni mieszkają.

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

Albo lasek jak on w roli DonJuana :))

nooooooooooooo

Musze się odstresować... Normalnie teraz każdy dźwięk mnie straszy...

Kurwa... No to będe miała pecha... A dlaczego to już mówie... Właśnie też myślałam o tych Egzorcyzmach i wyszukalam w necie ten dzwięk i sie tak przestraszyłam, że wyłączyłam te wszystki stronki i jak wyłączyłam dzwięk to spadła mi taka doniczka z kwiatkiem i sie wszystko zbilo... I ja zestresowana szybko to posprzątałam i pomyślałam, że jak jeszcze raz gdzieś zobacze albo usłysze o tym to normalnie się zabije... Ludzie... HELP!!!

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

To ja kiedyś miałam tak ze coś włączyłam strasznego i chciałam szybko wyłączyć bo się przestraszyłam a to mi się zacięło... O kurwa, ale się bałam... I to jeszcze taki dźwięk dziwny był.
Ale wiecie co... ciekawi mnie to bardzo, ze nawet człowiek nie umie stworzyć tak przerażającego dźwięku...
Chociaż kiedyś u mnie w kościele odprawiał mszę - znaczy pomagał bo tylko tyle mógł - ksiądz który był chory na takie coś, że przykładał sobie jakiś mikrofon do szyi żeby 'mówił' przez to. Rozumiecie, bo ja opisywać nie umiem :)) I wtedy się tak strasznie hmmm... nie bałam, ale pomyślałam, ze nie chcę mieć nic wspólnego z takim człowiekiem. Może to zabrzmiało egoistycznie, ale dziwnie się czułam, naprawdę... byłam taka przerażona. Przeszedł mnie taki dreszcz...

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

arrrruaaaa!
hyhyhyhy!
łlraaaaaa!
takie dżwięki wydawał demon wiatru-pazuzu-syn boga hanbi,w filmie "egzorcysta" williama friedkina z 1973 roku.ja osobiście trenowałem modulację głosu by mieć taki jak aktorka mercedes mccambridge(głos demona w tym właśnie filmie).dużo palę i jest ten sam efekt.nic trudnego.

użytkownik usunięty

ps. NIE WłąCZAć - OPRóCZ RAMONY!

Ramona - http://youtube.com/watch?v=x4n9vK0_mdk&feature=related ile wytrzymasz? Bo ja 10 sek wytrzymałam.

Ciara czemu tylko do RAMONY? :(

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

Bo to głosy tych demonów... !!!

Niestety cię i SIEBIE nie posłucham i włącze... Ehh... Kierują mną jakieś siły ręka sama mi włącza ten filmik... Nie wytrzymam!!!

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

Wiesz ja też włączam czasem, ale potem wyłączam, chwila wytchnienia i włączam bo całego naraz nie dam rady. Tym bardziej że to PRAWDZIWE demony... Aż nie chce się wierzyć. Piła przy tym to gniot.

Ciara ja się nawet boję tego słuchać z założenia, że jeszcze na mnie coś przej... (nie wymówie, żeby się nie stało) i wrazie czego PFU PFU wypluwam...

użytkownik usunięty

oglądałem to już kiedyś.nic wielkiego.ja polecam stronę www.rotten.com.
tam można się nie tyle przestraszyć ale obrzydzić zdjęciami zwłok.
ja diabła się nie boję bo w chrystusa wierzę.poza tym jestem trochę od was starszy i nie wierzę w takie bzdury jak opętania i egzorcyzmy(pic na wodę)-bo to nie jest opętanie tylko pewna choroba psychiczna.żebyście wiedziały co ja robiłem w liceum.ubrałem raz białą maskę,zwykłą(taką jaką miał michael myers w filmie "halloween")i zgasiłem światło na korytarzach.tylko sobie przechodziłem i wszyscy się bali.nawet noża nie miałem takiego jak myers(wziąłem replikę,zabawkę).kiedyś chciałem wziąć z domu prawdziwy nóż,lecz wtedy ryzykowałbym że zostanę usunięty ze szkoły.

użytkownik usunięty

Haha, obejrzałeś? jakos nie wierzę.

użytkownik usunięty

no to nie wierz.

użytkownik usunięty

Słodziutka Ramona sie boi?

użytkownik usunięty

kogo?jak mówiłem że oglądałem to chyba to powinno wam wystarczyć.ja się boję tylko głupoty niektórych fanek depp'a.

Nie wierzysz w Opętania i Egzorcyzmy? ... Może jednak warto by uwierzyć... Ja też wierzę w Chrystusa, ale Szatana... (nie tyle szatana co mojej własnej wyobraźni) się boję...

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

Jak sie wierzy w Chrystusa to i w szatana, bo sam Jezus o nim mówił. Czytaliście Pismo Św? Bo ja nie :)) To znaczy czytałam Biblię i jest tam wiele scen z szatanem. Choćby ta na pustyni.

Ja też pisma św. nie czytałam choć Biblie owszem (nie całą oczywiście) teraz interesuję się innymi religiami i... Początkiem świata... Jak to było.... Przeciez apostołowie takze nie wiedzą jaki byl początek o nie było nigdzie wspomniane ze powiedzial im to Jezus, a więc to co napisali o początku swiata... Nie wiadomo czy tak bylo ;D

pS. Sorka ze was zanudzam swoimi pokręconymi teoriami, ale... Ciekawi mnie to...

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

nie ma czegoś takiego jak sztan.tylko ludzie są żli.szatanem można straszyć
jakichś naiwniaków.gdyby szatan istniał to wszyscy ludzie byliby opętani.
co wy mi tu wyjeżdżacie z jakimiś średniowiecznymi poglądami?!jak szatan istnieje to yeti też istnieje.i dinozaury.i czarownice,wampiry,wilkołaki.
co wy lubicie fantasy czy co?

słodziutka ramona dziwna teoria... Szatan istnieje! Jeśli w niego nie wierzysz to znaczy ze nie zgadzasz się ze Słowami Jezusa!!!

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

ja się zgadzam ze słowami siebie samego.każdy sam dla siebie jest bogiem.
ale czy my tu jesteśmy po to żeby dyskutować o szatanie czy tym drugim szatanie-depp'ie.

O tym drugim szatanie... :D ;)

użytkownik usunięty

a tak szczerze to ja i w tego i w tego nie wierzę.nie ma bogów,diabłów,chrystusów,chytrusów,innych bożków.ja wierzę w siłę pieniądza
bo to on jest dzisiaj bogiem.ludzie sobie wymyślili wiarę,modlą się,straszą piekłem,oszukują niebem i innymi pierdołami.ogółnie mówiąc to wszystkie religie są do dupy.

Ramona nie wierząca? ;) Spoko...

xXWronQaXx

Jest tu ktoo? Ehh wszyscy wyszli bo się mrocznie zrobiło... :D

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

nie no co ty!ja wierzę w boga-billy drago mu na imię.
kto chce niech wierzy,kto nie chce niech nie wierzy.wiara w bóstwa nie jest nikomu nakazana,jest to indywidualna sprawa każdego człowieka.
ja tam dawno przestałem wierzyć w te katolickie bujdy i zabobony.biblia jak biblia-dla mnie jest to zwyczjany brukowiec.wolę poczytać "nowego men'a".
żałuję tego że moi rodzice(szczególnie stary)są tacy głupi że mnie ochrzcili i komunię nadali.ale uniknąłem jednego shitu jakim jest bierzmowanie/bieżmowanie czy jak to tam się cholerstwo nazywa.
za to się cenię,i dumny jestem z tego.
w ogóle to ja codziennie rano staję przed lustrem i mówię:"a fil lajk'a kryminol"!

Hehe... Czyli twoi rodzice wierzący w Chrystusa?

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

nie wymawiaj tego imienia.ojciec wierzy,matka nie,dziadek nie,ja nie.poza tym ja mieszkam z matką i dziadkiem bo stary był takim skurwysynem że matkę zdradzał szmaciarz pierdolony.wstyd mi za niego,i trochę za siebie że jestem synem takiej przerażającej parodii człowieka.

użytkownik usunięty

i czasem wolłbym być nawet samym billym drago albo johnnym depp'em albo jack'iem nicholsonem czy innym mistrzem światowej klasy.

Egzorcyste oglądałam, ale to tylko film... A Egzorcyzmy Annelise.... Byly prawdziwe... NIEEEE... Trzęse się jak o tym mówię...

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

egzorcyzmy annelise były prawdziwe?to tak jakby twierdzić że depp ma 3 metry wzrostu,zieje ogniem i potrafi zjeść młotek i przyjąć wystrzał z pistoletu nie upadając.nie wiem czego tu się bać!prędzej obrzydzić się skutecznie można.jeśli te egzorcyzmy były prawdziwe to ja jestem najlepszy aktor świata pomimo tego że nigdy nie wystąpiłem w żadnym filmie/nigdzie.
ja też się trzęsę-jak widzę dużo forsy w portfelu(ze szczęścia).

użytkownik usunięty
Deliciosa

http://youtube.com/watch?v=4MeFOrpeLkY nie wierzę że on to zagrał <lol2> Ale wiecie co. O co chodzi w tym filmie? bo on nawet nie wygląda jak baba.

To z jakiegoś filmu?????

veine_

A oglądaliście "Stygmaty"? Dla mnie bardzo fajny film o opętaniu ale...(nie straszny)! I wogule piękny... Idealnie zrobiony... Zadnych zastrzezen...

xXWronQaXx

HALO! Jest tu kto?

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

jam jest!

Elo!! Wróciłam!! i znowu ten temat? Jak ja zasnę? No chyba, że ktoś do mnie przyjdzie i mnie uśpi:) heh

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

Ja jestem:) Właśnie wróciłam z zakupów...nogi mi odpadają