z racji tego, że w poprzednim temacie namnożyło się komentarzy to zakładam nowy temat:p
a tak przy okazji to Radosnych Świątek życze;)))
pozdrowienia dla całej rodzinki:):*
wiem gdzie jest 1-dynka:) moja siostra cioteczna tam chodziła do gimnazjum:) ale juz skończyła:) ja właściwie to nie tak daleko ciebie mieszkałam (11Listopada - niedaleko Kauflandu). Kurcze, ale fajnie:)
No fajnie:) Nie pomyslałabym, że ktoś z mojego miasta jest na tym forum.
Wiem gdzie jest 11 listopada. To całkiem blisko.
no nawet bardzo blisko:) tzn. ja teraz zdradziłam moje miasto i mieszkam we Wrocławiu:/ no, ale mam mieszkanko niedaleko Golonki;P
A teraz gdzie studiujesz? Moja siostra jest w podobnym wieku(ma 23 lata) i uczy się Łodzi:)
ja Złoczew. Miałam iśc do Żeromskiego, ale mi się odwidziało w ostatniej chwili. Złoczewskie LO mnie zauroczyło:)
ej aniolki:)kolejna kontynuacja , szybko idzie:)
co do zwierzatek to mialam trzy kroliki:) pierwszego mialam najdluzej ale zostawilam go na balkonie i wyszlam z domu, niesty mial niemila smierc na sloncu, z drugim pojechalam na wies do babci, postawilam go w klatce na podworku i kot przewrocil klatke a krolik wybiegl, trzeci umarl ze starosci:/
teraz probuje namowc rodzicow na psa ale na razie bezskutecznie, tato jest za ale mamy na razie nie przekonalam:(
Babka lekarstw nie wzięła to nie pamięta. :D
A co do zwierząt to ja tylko rybki miałam, ale im się zdechło. :)
Babka - a ty nie pamiętasz że mieszkamy (niestety) z tobą?
Aha, i jak tam z borowym?
Borowy wyjechał...:( Zerwałam z nim, bo zostaje z Timem(i Olivierem Janiakiem oczywiście)
no a potem to o mnie będą mówic, że romansuję(i nie tylko)z każdym facetem! Po kimś muszę to mieć!!!
o ile będziesz rączki od Morta i Wade'a daleko trzymać, to mnei to nie przeszkadza;P Nawet już Borowego Matce wybaczyłam.
Ja szukam fotem moich eks :) Muszę z nich plakaty zrobić, wiecie... stara miłość nie rdzewieje :)
A widziałyście jak on wyglądał jak był w ciąży?... Koszmar
Co do tych rozstępów, to miał je już wcześniej...
no ciaża mu nie służyła raczej:/ ale wcześniej rozstępów u niego nie widziałam!... chociaż... przecież zawsze jak z nim się widywałam to było zgaszone światło:/ (nie licząc plaży, ale tam mu się nie przyglądałam zbyt wnikliwie;P)
mam prośbę - możecie mi opisać co tam Depp robi w Desperado 2? Umiera, rzuca się z mostu, ma romans? Bo ja filmu nie oglądałam, ale zamierzam :)
najpierw to oczy traci no a potem to chyba umiera... nie pamiętam czy on przeżył czy nie:/ no, ale jeśli nawet nie zmarł to był dosyć poważnie ranny;P
Jest żywy. Na koniec Desperada 2, oglądałam. Skończyłam oglądać Truposza. Boże 2 godziny jak 2 minuty zleciały! A ja przecież nie lubię westernów.
ale na rewelacyjny film to się nie nastawiaj, bo raczej słabiutki jest:/ Depp ratuje go jeszcze (tylko dlatego nie jest gniotem nad gniotami)
Truposza niedługo obejrzę,już mam.Dziś pora na Sweeneya Todda.Pewnie się przez ten czas narobi nowe 10 str.No nic.Miłego Wam życzę pisania Anioły...:D
http://pl.youtube.com/watch?v=baWUjMx9NYU
biedny Johnny... :( Ale żyje :) jest cały i zdrowy. A za co mu oczka wydłubali? I jest ta scena?
Filmy z Johnnym, które oglądałam:
1. ,,Charlie i fabryka czekolady"
2. ,,Koszmar z ulicy Wiązów"
3. ,,Benny i Joon"
4. ,,Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły"
5. ,,Piraci z Karaibów: Skrzynia Umarlaka"
6. ,,Piraci z karaibów: Na Krańcu Świata"
7. ,,Na żywo"
8. ,,Jeździec bez głowy"
9. ,,Czekolada"
10. ,,Wakacje w kurorcie"
11. ,,Marzyciel"
12. ,,Blow"
13. ,,Edward Nożycoręki"
14. ,,Człowiek, który płakał"
15. ,,Dziewiąte wrota"
16. ,,Pewnego razu w meksyku"
17. ,,Las Vegas Parano"
18. ,,Z piekła rodem"
19. ,,Don Juan DeMarco"
20. ,,Co gryzie Gilberta Grape'a"
21. ,,Sekretne okno"
22. ,,Beksa"
23. ,,Z piekła rodem"
24. ,,Gnijąca panna młoda"
25. ,,Ed Wood"
26. ,,Odważny"
27. ,,Arizona Dream"
28. ,,Rozpustnik"
29. ,,Truposz"
Jeszcze tylko jeden i będzie okrąglutkie 30! I właśnie dlatego mam do was pytanie. Czy jest może jakiś film z Johnnym (nie z listy powyżej), który byście mi szczególnie polecały? Bo chciałabym z okazji tej 'trzydziestki' obejrzeć coś fajnego.