z racji tego, że w poprzednim temacie namnożyło się komentarzy to zakładam nowy temat:p
a tak przy okazji to Radosnych Świątek życze;)))
pozdrowienia dla całej rodzinki:):*
Ale będzie obstawa na wypadek, jakby jakaś niegrzeczna babcia chciała nam zabrać piękny koszyczek ;D
Przynoszę kurczaka!
Skoro wujek Wade ma robić za barana, to babka może udawać babkę wielkanocną. Przynajmniej się zaoszczędzi trochę kasy na mące i proszku do pieczenia. :D
Witam widzwe, ze przygotowania do swiat planujecie koszyczek i jedzenie przyniesc, a moge ja coś przyniesć :D czy nie? np dwa czekoladowe zajaczki jeden z białej czekolady, a drugi z ciemnej :D
Heh trzeba mówić o Deppie, żeby sie nikt nie przyczepił. No więc ciekawe jakby robili taką czekoladę w kształcie Johnnego, ale szkoda by było jeść ;)
Ok jak o Johnnym to proszę:
skoro wujek Wadem robi za barana, babka za babkę, a Molly-Rose przynosi zajączki to potrzebujemy jeszcze kurczaka, co wy na to żeby Johnny się za niego przebrał i był w naszym wielkanocnym koszyczku:)
No własnie ja tez se tak pomyslałam zamias tych zajaczków mogłabym dostac karton czekoladowych Johnny'uw xDD albo czekoladowe postacie grane przez Deppa faza. xDD A tak propo to prosze bardzo daje wam czekoladowe króliczki http://www.aseti.strefa.pl/krolikomania/pozostale/04.gif
Hmm...Johnny z czekolady? Żal jeść i żal nie jeść ;)) Z pewnością jednak każda fanka by się skusiła ;). Ciekawe co odgryzłybyście jako pierwsze ;)) ? XD A ja do koszyka moge załatwić bochenek chleba- sama upiekę ;))
no chlebek moze byc jeszcze pieczony przez Winone :)) a tak propo własnie se pije cole i tak se pomyslałam czy do koszykam mozna dac jakies picie xDD wiem, ze głupie, ale jakoś tak mnie rozwaliło to ja przeciez jeszcze nie dawała nic płynnego do koszyka, ale pomijajac. Na jajkach możemy napisać aniołki Johnny'ego, albo Johnny xDD odbiło mi xDD
Jak już szalejemy z pisankami to ja proponuję jeszcze namalować na nich Jacka Sparrowa i Krakena. :D
eh. no nie ma sprawy tak jakos mi wpadło to do głowy ja chyba tak samo zrobie zamiast jakis głupich szlaczków napisze Johnny i serduszko i tyle xPPP
Ja sobie też namaluje Johnny'ego,Albo coś podobnego do niego i podpisze Johnny Depp.To będzie najwspanialsza pisanka jaka zrobiłam.
Patrzcie na zdjęcia jak nasz Johnny tu wygląda http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=7923
Kurcze tan facet jest jak wino:)
Fajne te zdjęcia :)) ale...boże, przecież on się w ogóle nie starzeje... ja nie wiem jak to możliwe ;)
Oh... Gdybym była taką Vanessą... Ah! Czemu to życie jest takie niesprawiedliwe?
ps. o czym gawędziłyście przez te 4 strony?
A ja dzisiaj miałam pretensje do mamy dlaczego nie urodziła mnie w Hollywood bo tam to bym zrobiła karierę, miała dużo kasy, dostała Oscara, była na czerwonym dywanie, poznała Deppa i bylibyśmy przyjaciółmi aha i dlaczego nie urodziłam się wcześniej, albo on później bo wtedy to byśmy mogli być parą!!
Wesołych Świąt Wszystkim życzę :) hehe :) Oki ja spadam xD Jutro z Wami pogadam xD Moja Rodzinko hyhyhy
Mam pytanie:
Oglądała któraś z Was jakieś egzorcyzmy? Chyba Emily-Rose?
Bo wczoraj tylko słyszałam jak rodzice coś oglądali jak duchy wstąpiły w dziewczynę, ale mi nie pozwolili :( I to chyba dobrze, bo jak podsłuchiwałam to już sam głos wydawał się straszny. Potem nie chceli o tym gadać ale wyciągnęłam z nich że dziewczynę Matka Boska pytała czy chce pokutować za dusze i ona się zgodziła a potem wstapił w nią szatan itd... Straszne... A teraz na youtube oglądam :( wrrr
Współczuję :(:(:(
Wiem ja mówiłam ,że NIGDY w życiu nie oglądne horroru Egzorcyzmy!!! Przecież to jest tak straszne same zdjęcia są straszne a dopiero film!! A później po nocy bym nie spała!! A do tego to się wydarzyło naprawde!! To tym bardziej nie!!
Tylko wiesz, ja mam tak, ze mnie do takich rzeczy ciągnie :) Nie to że mi się to podoba, ale po prostu ja jestem osobą ciekawą. Tak samo jak UFO - sama nie wiem czy wierze...
Juz nie oglądam :( Chyba nie muszę mówić czemu... Wiecie, sam głos mnie przeraża...
Moja siostra chciała to oglądać...ale naszczęście nie oglądała...ufff....bo ja specjalnie przełączyłam na inny kanałxD hyhyhyhy :D to leciało chyba o 12 jakos tak
Ok 12 się skończyło chyba...
ps. Jest tu jeszcze ktoś? Może coś więcej o tym wie?
Mi się wydaję ,że jest takich planet podbnych jak ziemia wiele i są na nich tacy ludzie jak my xD tak mi się wydaje to nie możliwe ,że jesteśmy sami!!
Przestańcie już!! Ja jeszcze spory kawałek muszę do kościoła zaraz pójść!!! A teraz jest ciemno, lampy tylko świecą na drodze!!!!
Hehe nie bój się :) Johnny jest z tobą :P
Aha, i to nie były egzorcyzmy Emily Rose tylko coś innego, bo były wypowiedzi księży itd, to bardziej film dokumentalny...