z racji tego, że w poprzednim temacie namnożyło się komentarzy to zakładam nowy temat:p
a tak przy okazji to Radosnych Świątek życze;)))
pozdrowienia dla całej rodzinki:):*
tak, tylko że mi się nie chce zanosić brudnych kubków od razu do kuchni, ani zbierać kawałków papierków zaraz po zrzuceniu ich na podłoge...:P
dlatego raz na jakiś czas sprzątam.
zdarza się,może masz gdzieś we włosach bliznę "six,six,six".tak miał damien z "omena".
Może mam...Muszę sprawdzic,bo jeszcze nigdy nie wpatrywałam się w skórę pod moimi włosami.
Ciekawe czy ja mam coś takiego. Nigdy we mnie Szatan nie wstąpił, pewnie nie mam :))
Ramona - a ty masz jakieś znaki szczególne że nam tak o nich piszesz?
ja mam.granatowe oczy(serio,rzadko spotykany kolor tęczówek).i takie "jadowite" spojrzenie jak billy drago czy jak wolicie ramon cota.nie znacie typa,jak mniemam.zajrzyjcie na jego stronę na filmwebie.ostrzegam!teraz ma 58 lat i nie wygląda tak dobrze jak kiedyś.
no a co ty chciałaś.księcia z bajki?kiedyś był cholernie przystojny,teraz jest brzydki bo stary.miałem kiedyś taki avatar z nim,może pamiętacie;wyglądał tam trochę kobieco-błyszczały mu się oczy,miał pistolet przystawiony do głowy,długie czarne włosy,puder na twarzy,białe(dosłownie)zęby.emanował seksem,według mnie.
Granatowe oczy? Hhhmmmm...to musi ciekawie wyglądac.
Ja mam takie jakby oliwkowe.
drago ma też oliwkowe.no,może tylko w większym odcieniu szarej zieleni.
u mnie ten kolor oczu("granat")nie rzuca się aż tak zbytnio w oczy.można postrzegać takie oczy jako ciemnoniebieskie.
Wiem wiem! Potrzebujemy jeszcze jednego faceta (tym razem prawdziwego, bo nie mamy z kim pisać) w rodzinie :))
ja nim jestem.bóg wam mnie zesłał.czy też przeczę samemu sobie poprzednim zdaniem?!
mężczyzną.
panem ramonem club cotton'em.
ramon cota/billy drago się zwę.
naprawdę jestem facetem,nie babą.mój nick jest celowo przekręcony bo billy drago(taki aktor amerykański)jest wyglądem zbliżony nieco do takiej lolity/flirciary.i tak wyszło.
a że grał rolę ramona coty to ja go nazwałem ramoną cotą(słodziutką)bo był seksowny jak na faceta.nawet mnie lekko uwiódł przez ten film.
Tak myślałam, ale wiesz... On wcale nie jest słodki. Jak dla mnie to ma twarz terminatora :( Chociaż nie - bo lubię Schwarzeneggera :))
ale są takie momenty w filmie "oddział delta 2" że nawet facetom może się coś "podnieść" na wiedok pana drago.mi się on podoba.jakbym był kobietą to bym do niego startował/a.
weż!przestań.to że koleś mi się podoba z twarzy nie znaczy że go kocham.
mówię tylko to że gdybym był kobietą to bym się nim zainteresował.
http://www.filmweb.pl/topic/592708/Najlepsze+cytaty+u%C5%BCytkownik%C3%B3w+FilmW eb..html xD
Siemka! Właśnie wróciłam z czuwanka... :D Pójdę jeszcze ok. 01.00... :) Troche stron wiedze musze nadrobić... :) Gadacie jeszcze o Religiach i Egzorcyzmach? Chyba nie...
Witam:)
Co do tego tematu z cytatami, to byłam już na nim i niektóre są naprawdę śmieszne. :)
Właśnie siedze na forum głównym i czytam te tematy a tu nagle:
"wystarczy popatrzeć na billy'ego drago-on jest kobietą z "krwi i kości",a w dodatku z ogromnym seksapilem."
xD
Mocne to jest
mi się facet podoba bo jest trochę do mnie podobny.a raczej ja do niego.
on swą niezwykłą urodę zawdzięcza rodzicom-ojciec był pół indianinem,pół brytyjczykiem, matka serbką o korzeniach wenezuelskich.
Może dlatego, że:
1) napisałeś ostatnio chyba ze sto pustych tematów
2) masz niezwykle "mądre" wypowiedzi
3) jesteś gejem (albo mi się wydaje... no cóż...)
4) chyba pierwszy raz napisałeś coś normalnie. Przed chwilą.
Wystarczy? Więcej mi się nie chce pisać.
sto pustych tematów?zgadza się.chciałem założyć jeden pusty żeby zaznaczyć
że byłem na forum o tak póżnej porze a coś nie poszło i klikałem myszką jak wściekły i tak wyszło.na szczęście usunięto tę pomyłkę.
wiem że mam mądre wypowiedzi lecz nie jestem gejem,nie cierpię pedziów.
jhonny to zdaje się jest w przeważającej sumie procentów czerwonoskóry.na "truposzu" był prawie jak indianin.