Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

z racji tego, że w poprzednim temacie namnożyło się komentarzy to zakładam nowy temat:p

a tak przy okazji to Radosnych Świątek życze;)))

pozdrowienia dla całej rodzinki:):*

xXWronQaXx

ps. Idziecie na czuwanie do Kosiolka albo byliscie?

xXWronQaXx

Za 10 min. ide do lodówki bo jakąs szynkę... :D Bedzie już SoBoTa... :)

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

Mi tam post odpowiada:) Dla mnie mógłby byc przez cały rok.

Wegetarianka? ;) Gdyby post opierał się na niejedzeniu słodyczy to rzeczywiście mógłby być caly rok... :D

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

Zgadza się, wegetarianka:) Oj...słodycze są pyszne,ale najbardziej lubię owoce, a w szczególności pomarańcze. :)

Wogule to dodaje do ulubionych Golonka :)

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

Ja się odwdzięczam tym samym:)

użytkownik usunięty
Deliciosa

Na czuwanie? WoW jaka katoliczka xD Ja tam spać idę, jeszcze tylko jakąś czekolade wygrzebię bo już po 12 :)

użytkownik usunięty

a ja to co?będę sam ze sobą na forum gadał?no jak to?!

użytkownik usunięty

A co ty się tak upominasz? :)

użytkownik usunięty

bo nie mam z kim gadać.a czasu mam mnóstwo.spać nie muszę.mi batria wystarcza na 250 lat.

użytkownik usunięty

Ja ogólnie nie lubię spac. Szkoda mi na to życia, no ale niestety trzeba...;/

użytkownik usunięty

też nie lubię.śpię tylko w dzień.słońce zachodzi to się budzę i zamykam tr...ścielę łóżko znaczy się.

użytkownik usunięty

A co ty wampira z sibie robisz?:)
Mogliby puścic "Wywiad z wampirem" w telewizji.

użytkownik usunięty

nie,nie.tylko nosferatu mam na drugie.z tym "wywiadem..."to masz rację,bardzo dobry film,u mnie w "ulubionych" jest,rzecz jasna.

użytkownik usunięty

U mnie też:)

użytkownik usunięty

podoba mi się w tym filmie gra aktorska niejakiej kirsten dunst.ale cruise i brad pitt też są dobrzy.a tak w ogółe to w ciekawostkach o depp'ie pisze że to on miał być lestatem w tym filmie.

użytkownik usunięty

Ogólnie wszyscy aktorzy nieźle się spisali. Myślę,że Depp świetnie by pasował do tego filmu.

użytkownik usunięty

depp jako wampir.kto wie?nie mogę sobie tego wyobrazić,ale próbuję.

użytkownik usunięty

Sorry, ale ja nie wiedziałam nawet,że jest jakiś czuwanie...he

Hmm... Czy Katoliczka... Nie wiem... I wogule pojde zeby sie przewietrzyc no i pomodlic troche do Boga... Ale ogulnie do kosciola nie przepadam chodzic a to wszystko przez Księzy te ich przykazania koscielne...

xXWronQaXx

Piszcie cos bo nudy... :D Zaraz wstawie 2 obrazki Sparrow'a na Bloga! :)

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

nudy?lepsze nudy niż dwie butelki ruskiej wódy.za mocno?to zdrzemnij się pod sosną.sosna duży cień daje,nawet depp pod nią czasem staje.lecz niech nie stoi w czasie burzy bo piorun depp'a spod sosny wykurzy.

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

Muszę się przyznac, że ja w ogóle nie odczuwam potrzeby chodzenia do kościoła i może tylko raz udało mi się wysłuchac kazania...

użytkownik usunięty

ja też.coś mnie odpycha od tego miejsca.czasem nawet opłatek parzy w usta.
a księża to dla mnie są belfegory.

Ja tez nie odczuwam takiej potrzeby tylko mnie moja natrętna babcia zawsze wywala do kosciola... Rodzice tez tylko przez babką udają ze ida do kosciola a naprawde jadą sobie na zakupy albo gdzies w gosci... :D

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

nie chodż tam.bój się księdza.wiesz kto i na jakim filmie tak mówił?

użytkownik usunięty

Ja nie wiem. Możesz napisac.

użytkownik usunięty

jeden z wielu demonów jakie opętały regan teresę mcneill w filmie "egzorcysta".wpisz w wyszukiwarce eileen dietz albo jak chcesz "captain howdy" by zobaczyć pazuzu.miałem kiedyś avatar z tym demonem.nie polecam.

użytkownik usunięty

jeszcze chciałem przeprosić panią "anastazję" zę jestem zajęty jak widać i nie mogę z tą że damą flirtować.

użytkownik usunięty

Czego nie polecasz? Avataru z demonem? (ja raczej sobie takiego nie ustawię:))

użytkownik usunięty

no nie polecam.ja go miałem kiedyś wydrukowanego(miniaturkę)i nosiłem w piórniku a drugi wisiał na ścianie w mojej sypialni.wpisz to co ci mówiłemi sama zobacz.za ewentualny zgon ze strachu nie odpowiadam.

użytkownik usunięty

Chodzi o tę babę? Jeśli tak, to masz rację potworna...:)

użytkownik usunięty

ale jest jeszcze ona po charakteryzacji-wpisz w googlach.albo wpisz captain howdy.

użytkownik usunięty

Aaaa... Już znalazłam tego demona.

użytkownik usunięty

no i co?boisz się?

użytkownik usunięty

No nawet. Wygląda trochę jakby wypaliła za dużo papierosów.

użytkownik usunięty

Ja już idę, bo jestem zmęczona.
Dobranoc:)

użytkownik usunięty

no nie wiem czy ty jesteś zmęczona.chyba widok pazuzu ci zaszkodził.

użytkownik usunięty

widzę golonko że cię chyba zatkało(brzydko mówiąc)?

użytkownik usunięty

zgadza się.zęby obleśne i twarz blada jak śmierć a oczy wściekle zaczerwienione.to ten ruchomy avatar co się rusza morda?

i jeszcze mam prośbę do wszystkich tu obecnych:weidżcie na filmwebie na stronę aktora billy drago i dajcie mu ocenę 10/10 gdyż ona systematycznie spada(nie wiem czemu)a ja lubię tego człowieka.proszę o spełnienie mej prośby.koleś miał niedawno średnią ponad 8 a teraz leciutko powyżej 7.
dziękuję!

użytkownik usunięty

anastazjo,wbijaj tu na forum bo zaraz nikogo nie będzie.

użytkownik usunięty

no chodż!nie ma tu już "aniołków".

a niech mnie nie ma ramona! he he
cierpię na bezsenność... ale chyba idę sie już położyć. heh tak na wszelki wypadek.
czołem Aniołki!!

NonaT

Hejo zaraz jajka idę święcić hyhyhyhy xDDDD A tu chyba nikogo nie ma jak widzę heheh ;(

Ulcia_6

Ja jestem.

Ulcia_6

tak szybko z jajkami?
ja dopiero na 14.00 :]
teraz ide sprzątać, bo mnie matka udźga jak zobaczy że siedze na forum zamiast pucować łazienkę:P

Johnny pewnie nie musi sprzątać... skubany. ja tylko lubie okna myć:P :)

eM_Barrie

A ja idę na 11... a jeszcze ani koszyczka nie mam ubranego ani nic xD ale to nic...

ana89

No tak i znowu jestem sama. Ja też idę na 11 do kościółka: a koszyczek to właśnie skończyłam ubierać

_LadyGirl_

Ja chyba pójdę na 10.30.