z racji tego, że w poprzednim temacie namnożyło się komentarzy to zakładam nowy temat:p
a tak przy okazji to Radosnych Świątek życze;)))
pozdrowienia dla całej rodzinki:):*
Dzień dobry!Nie chce mi się czytać tych 19 stron.O czym rozmawiałyście?
Co do święconki gdzieś po 2 chyba 2.30 idę.
już lece Cathi, tylko pranie powiesze:P xDD
przypomniało mi sie właśnie, jak był u mnie siostrzeniec i spojrzał na plakat na ścianie i pyta:
-kto to jeśt, ten pan?
-Johnny Depp
on spojrzał na plakat, wtedy na mnie i mówi:
-Dzioni Dep.
xDD świetnie to powiedział xDD takie rozczulające to było i śmieszne jednocześnie... xDD
no, to sprzątanie mam już z głowy;P a miałam sprzatać po powrocie z pracy (bo autobus do domu mam dopiero o 22:30, a pracuję dzisiaj do 17-stej)
Hej wszystkim! :) jeju...tyle stron do nadrobienia,ale na razie nie chce mi się czytać :P tym bardziej,że zaraz trzeba iść do kościoła...
Ja wpadam tylko na chwilkę;)
Ech...Dzisiaj to się wysiedzę w kościele...O 14 z koszyczkiem, a potem od 21 do 24...Już się cieszę...^^
Peace;)
Dokładnie.Chyba mnie coś trafi :/ Za to poczytam sobie "Długą drogę w dół".Prawdopodobnie na podstawie tej książki ma powstać film,którego producentem jest Depp :)
Witam Aniołki! Boże, jak wy gnacie ;)) ale już wszystko przeczytałam. Ja już byłam z koszykiem, a potem na cmentarzu u mojego dziadka :). Ogólnie to lubię łazić po cmentarzu- wy też?
P.S. Co ta ramona tu robi? Ja go tu nie chcę
ja lubie cmentarze, ale jak jest mało osób:)) jak myslicie: czy warto ogladac w niedziele miasteczko halloween? czy lepiej jakos przed Bożym Narodzeniem?
Ja już znam na pamięć, wiec nie będę raczej oglądać, tym bardziej, że rano wybieram się do kościoła. Ale jak ktoś jeszcze nie widział- to powinien obejrzeć :))
Poor Jack! ;))
ja idę na 9:45 a to leci chyba o 9:30, wiec nie ma szans :/ Miałam iść na 6:00, ale uznałam, że się nie obudzę ;)
A co będzie leciało...a u mnie do kościoła jest dzisiaj na 22.00...i później znowu rano na 10 :( Wogóle się nie wyśpie ;((((
A u mnie nie ma już tej mszy na 6.00 to się jakoś nazywa rezulekcja coś takiego no nie? I właśnie przenieśli to na 22? Dziwnie jakoś....
Świetnie, jestem sama. Cóż, napiszę i tak.
Myślałam, ze jak tu przyjdę to już będzie nowa kontynuacja, czy coś...
Co do ,,Miasteczka Halloween". Hmm... Może obejrzę, sama nie wiem. Albo tak: Obejrzę jak nie zapomnę.
A tak wogóle u mnie nowy temat - Wielkanocna fotoopowieść: ,,Wielkanoc z Johnny'm", część pierwsza. Jest o całej naszej rodzince, więc zachęcam do lektury.
http://www.filmweb.pl/blog/entry/479961/Wielkanoc+z+Johnny%27m+vol.+1++%C5%9Awi% C4%99conka+i+%C5%9Aniadanko.html
Właściwie patrzyłam dzisiaj, tylko w nocy:) Jak narysujesz Todda, to też go daj na bloga.
Ok, w razie czego założyłam kontynuację.
http://www.filmweb.pl/topic/818424/Kontynuacja+po+raz...+sama+nie+wiem+kt%C3%B3r y%21.html
Ale piszmy jeszcze na tej.
tzn. same tytuły. Bo ja miałam ich adresy w ulubionych i coś mi się tało z systemem i wszystkie linki z ulubionych mi poznikały :(