Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

z racji tego, że w poprzednim temacie namnożyło się komentarzy to zakładam nowy temat:p

a tak przy okazji to Radosnych Świątek życze;)))

pozdrowienia dla całej rodzinki:):*

nooooooooooooo

Dzień dobry!Nie chce mi się czytać tych 19 stron.O czym rozmawiałyście?
Co do święconki gdzieś po 2 chyba 2.30 idę.

nooooooooooooo

eM Barrie, jeśli lubisz myć okna to zapraszam serdecznie do mnie;P

cathi

ja lubię sprzątać(ludzi...)

Deliciosa

już lece Cathi, tylko pranie powiesze:P xDD
przypomniało mi sie właśnie, jak był u mnie siostrzeniec i spojrzał na plakat na ścianie i pyta:
-kto to jeśt, ten pan?
-Johnny Depp
on spojrzał na plakat, wtedy na mnie i mówi:
-Dzioni Dep.
xDD świetnie to powiedział xDD takie rozczulające to było i śmieszne jednocześnie... xDD

eM_Barrie

no, to sprzątanie mam już z głowy;P a miałam sprzatać po powrocie z pracy (bo autobus do domu mam dopiero o 22:30, a pracuję dzisiaj do 17-stej)

cathi

kogo?czy co? mam sprzątnąć?

Jenks

halo?jest tu ktoś?

Jenks

Ja jestem :)

Ulcia_6

Hej wszystkim! :) jeju...tyle stron do nadrobienia,ale na razie nie chce mi się czytać :P tym bardziej,że zaraz trzeba iść do kościoła...

Ulcia_6

Ja wpadam tylko na chwilkę;)
Ech...Dzisiaj to się wysiedzę w kościele...O 14 z koszyczkiem, a potem od 21 do 24...Już się cieszę...^^

Peace;)

rozczochrany_leb

Dokładnie.Chyba mnie coś trafi :/ Za to poczytam sobie "Długą drogę w dół".Prawdopodobnie na podstawie tej książki ma powstać film,którego producentem jest Depp :)

verena_3

O proszę.
Dobra książka zawsze potrafi poprawić humor;)

Peace;)

rozczochrany_leb

O tak.Tak samo zresztą jak dobry film :) Myślę,że będzie ciekawa.
To ja lecę. :) Bye!

verena_3

Witam Aniołki! Boże, jak wy gnacie ;)) ale już wszystko przeczytałam. Ja już byłam z koszykiem, a potem na cmentarzu u mojego dziadka :). Ogólnie to lubię łazić po cmentarzu- wy też?
P.S. Co ta ramona tu robi? Ja go tu nie chcę

Lady_From_Burton_World

Witam ;) ja też już byłam z koszyczkiem dwie godziny temu. A my kiedy idziemy?? XD

DEPPomanka

ja lubie cmentarze, ale jak jest mało osób:)) jak myslicie: czy warto ogladac w niedziele miasteczko halloween? czy lepiej jakos przed Bożym Narodzeniem?

Gin

Ojoj jeszcze troszkę i nową kontynuację trzeba będzie założyć:)

Gin

Ja już znam na pamięć, wiec nie będę raczej oglądać, tym bardziej, że rano wybieram się do kościoła. Ale jak ktoś jeszcze nie widział- to powinien obejrzeć :))
Poor Jack! ;))

Lady_From_Burton_World

A ja jeszcze tego nie oglądałam, rano tez idę do kościoła, a jak nie zapomnę to obejrzę:)

_LadyGirl_

ja idę na 9:45 a to leci chyba o 9:30, wiec nie ma szans :/ Miałam iść na 6:00, ale uznałam, że się nie obudzę ;)

Lady_From_Burton_World

Heh a ja idę na 6.00, wiec muszę zdążyć:)

Lady_From_Burton_World

A co będzie leciało...a u mnie do kościoła jest dzisiaj na 22.00...i później znowu rano na 10 :( Wogóle się nie wyśpie ;((((

Ulcia_6

Jutro na TV4 miasteczko halloween:)

Ulcia_6

A u mnie nie ma już tej mszy na 6.00 to się jakoś nazywa rezulekcja coś takiego no nie? I właśnie przenieśli to na 22? Dziwnie jakoś....

Ulcia_6

Aha dziękuję:D może oglądne może nie którz to wie ;))

Ulcia_6

U mnie rezurekcja jest o 6 rano i się wybieram, też może obejrzę ;)

DEPPomanka

też jutro na rezurekcje śmigam :)
o, "miasteczko halloween"! nareszcie coś ciekawego:)

DEPPomanka

Świetnie, jestem sama. Cóż, napiszę i tak.
Myślałam, ze jak tu przyjdę to już będzie nowa kontynuacja, czy coś...
Co do ,,Miasteczka Halloween". Hmm... Może obejrzę, sama nie wiem. Albo tak: Obejrzę jak nie zapomnę.
A tak wogóle u mnie nowy temat - Wielkanocna fotoopowieść: ,,Wielkanoc z Johnny'm", część pierwsza. Jest o całej naszej rodzince, więc zachęcam do lektury.

http://www.filmweb.pl/blog/entry/479961/Wielkanoc+z+Johnny%27m+vol.+1++%C5%9Awi% C4%99conka+i+%C5%9Aniadanko.html

nooooooooooooo

Jeny... Niedlugo trzeba zakladac kolejna kontunuacje... :D

xXWronQaXx

Dodalam 2 obrazki kpt. sparrowa na bloga ;D

xXWronQaXx

Halo jestescie? :D

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

Właśnie widziałam te obrazki:)
Wczoraj sobie patrzyłam na twojego bloga

aaa... :D hehe... terez Tood'a prubuje narysowac... :D Ale raczej mi nie wyjdzie!

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

Właściwie patrzyłam dzisiaj, tylko w nocy:) Jak narysujesz Todda, to też go daj na bloga.

użytkownik usunięty

O czym napisaliscie te dwie strony na ktorych nie bylam?

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

Mnie nie pytaj o te strony, bo właściwie dopiero teraz przyszłam.

acha xD a jest tu ktos oprocz nas?

xXWronQaXx

Ide se w Sims 2 zagrac... xD Bye Bye!

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

ok
papa:)

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

chyba nie...

Hej! Ja jestem! :)

nooooooooooooo

Ja też właśnie przyszłam;)
Ale niedługo się zmywam, bo kościół.

Peace;

rozczochrany_leb

Ok, w razie czego założyłam kontynuację.

http://www.filmweb.pl/topic/818424/Kontynuacja+po+raz...+sama+nie+wiem+kt%C3%B3r y%21.html

Ale piszmy jeszcze na tej.

rozczochrany_leb

Hej no nareszcie skończyłam o tym Moniuszce:) Hm...chyba trzeba założyć kontynuację co nie?

_LadyGirl_

Heh Shauni czytasz w moich myślach:)

_LadyGirl_

Własnie to zrobiłam.

nooooooooooooo

Aha, a mógłby ktoś podać jakie były WSZYSTKIE tematy aniołków?

nooooooooooooo

tzn. same tytuły. Bo ja miałam ich adresy w ulubionych i coś mi się tało z systemem i wszystkie linki z ulubionych mi poznikały :(

nooooooooooooo

Gdybym je znała, to z wielką przyjemnością bym podała;) Ale niestety jestem tu od niedawna.

Peace;)