Justin Timberlake

Justin Randall Timberlake

7,4
14 019 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Justin Timberlake
Eminem11_2

Szczerze mówiąc nie bardzo mi się podoba taki przeciętniaczek ;p ale muzyke robi zaje** ;p

Eminem11_2

No wiesz są gust i guściki. Nie każdemu musi się podobać to samo.

Eminem11_2

ma ładne ciałko i zajebiscie tanczy ^^

Eminem11_2

Świetnie tańczy i śpiewa, i ma to coś, co przyciąga laski.

makichiki

Każdy ma inny gust. Mi osobiście podoba się bardzo bardzo. Jest moim idealem faceta jezli chodzi o wyglad. Super tanczy, super figura. Jest Ok

Eminem11_2

bo ma piekna twarz glos i w ogole jest idealny:)przeslij swoje zdjecie to ciebie skomentujemy

Eminem11_2

Gdybyś był dziewczyną zobaczyłbyś, że to ideał. Piękny głos, przystojny, wysoki , szczupły , lekko przypakowany. Czego chcieć więcej???? IDEAŁ

Alexandra1986

Ja jestem dziewczyną i jakoś Justin nie pasuje do mojego ideału. Owszem ma piękny głos, fajne ciało i świetnie tańczy ale nie podoba mi sie jakoś jego typ urody ;P

Eminem11_2

Zgadzam się z powyzszą wypowiedzią- gdybyś był dziewczyną to byś zrozumiał. Justin jest IDEALNY (oczywiście z wyglądu, bo nie wiem jak tam jest u niego z charakterem) Ma piękny uśmiech, równiutkie ząbki, piękny i zmysłowy głos, zabójcze spojrzenie, świetnie tańczy.. Mogłabym tak wymieniać przez rok:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
madziulla13_jt

Uważam sie za osobę normalną (choć raczej nikt nie moze tego powiedziec o sobie z cała pewnością), jednak Justin mi sie nie podoba, ale nie obrazam tych ktorzy maja inne zdanie. Obrazanie nie jest cecha kulturalnej rozmowy. I jak ktos kiedys powiedzial "w sprawach gustów sie nie dyskutuje" kazdy lubi co chce...

madziulla13_jt

Tylko że ten Eminemek dostał oskara za piosenkę którego twój Dżastinuś nigdy nie dostanie (smutne :<)

madziulla13_jt

Uwielbiam Justina!!! ale Eminema też! jest świetnym raperem
zajmij się Justinem T. to o nim piszemy a nie o Eminemie
wg mnie obydwoje są Świetni!!!
Justin cudownie śpiewa, a Eminem zajeb*ście rapuje
xDD

Eminem11_2

hmmm... faktycznie nie jest przystojny:P:P ale jest tak sexowny i przyciaga do siebie laski ze wcale nie musi wygladac jak model:P:P ma super styl ubierania, super tanczy, jest slodki, zajebista muzyke robi... to wsyztko sparawia bze laska sie podba (w tym mi:P:P)
aaa zapomnialam dodac moze spiewa falsetem ale jesgo glos jest sexi:P:P:

martek_1992

Jak mozesz mowic ,ze nie jest przystojny ale jest sexowny hmm???
Nie rozmumiem cie???
Chyba ci sie cos pomieszalo!!!

madziulla13_jt

Ja mam wrażenie, że Tobie się coś pomieszało. Przeczytałam dwie Twoje wypowiedzi.. sprawiasz wrażenie jakiejś popieprzonej fanatyczki. Każdemu podoba się coś innego więc łaskawie nie narzucaj swojego zdania i toku myślenia innym.

madziulla13_jt

Można nie być ładnym, a być atrakcyjnym, seksownym. Czego tu nie rozumieć?! Oczywista oczywistość!

Eminem11_2

Ma to "coś" w sobie. Jest poprostu cudnyyyyy

belcia_13

Właśnie, zgadzam się z w/w wypowiedzią;] I jak Ktoś już wspomniał, są gusta i guściki... :)

Eminem11_2

Dla mnie on ma to "coś". Ponad to jest przystojny, super tańczy i ma zajebisty głos...:]

justysia_5

Są gusta i guściki, ale Justin moim skromnym zdaniem podoba sie tylko dziewczynka w przedziale wiekowym 10-14 no 15 bo starsze raczej powinny miec troche bardziej wysublimowane gusta....

kornelia233

Mylisz się Kornelio...ja mam 18 lat i jakoś go uwielbiam za jego sexi ciało i wygląd i jego śpiew...w takim razie powiedz mi kim się interesują z gwiazd oczywiście dziewczyny w przedziale jak ty to nazwałaś wiekowym od
16 powiedzmy do 24???Jestem ciekawa twojej bezsensownej wypowiedzi!!...CZEKAM!!!

madziulla13_jt

Moim zdaniem obie te wypowiedzi są bezsensowne. Nie uogólniajcie, każdy człowiek ma inny gust. Nie można powiedzieć, że np. 13 kochają Efrona, 15 Timberlake'a, a 20 latki jeszcze kogoś innego..

phi__

zgadza sie moja wypowiedz moze jest troche bezsensowna, bo oczywiscie nie mozna uogólniać, ale poza nielicznymi wyjątkami boysbandów słuchają przeważnie nastolatki (a ten przedział wiekowy jak wiadomo zamyka 18 rok życia). a justin niestety kojarzy mi sie wyłacznie z n'synk :)
p.s. wypowiedz madzi (nie pamietam co dalej) dowodzi ze nie jest ona osoba o zbyt wysokiej kulturze......kazdy ma prawo do wyrazenia swojego zdanie bez obawy ze zotanie wybluzgany......

kornelia233

Taak, Madzia pokazała klasę swoją poprzednią wypowiedzią. Niestety musze Cie zmartwić bo MAM PRAWO WYRAżAć SWOJE ZDANIE I NIE MUSZę PROSIć CIEBIE O POZWOLENIE :). Kultury za grosz nie masz hah.. Śmieszy mnie Twoja wypowiedź zważywszy na to, że jak napisałaś, masz 18 lat. Skoro jesteś już dorosła powinnaś potrafić wyrażać swoje zdanie w bardziej kulturalny sposób- nie obrażając innych (w tym przypadku mnie). Już nie będę się wypowiadała o tym, ze próbujesz narzucać swoje zdanie innym i jeśli ktoś nadal nie kocha Justina to jest 'be' i trzeba go zwyzywać.

A co do tego uogólnienia często jest tak, że np. nastolatki w przedziale wiekowym 12-15 (a nawet i starsze) zachwycają się chłopakami z boysbandów choćby własnie Justinem, który kariere zaczynał w n'sync. To w pewnym sensie moda "moja koleżanka lubi justina to ja też go ubóstwiam (a z czasem naprawde mi sie zaczyna podobac)". Są jednak nastolatki, które mają swoje zdanie i niekoniecznie takie samo jak ich znajomi. Takie osoby mogą czuć się urażone tym uogólnieniem ze 15 latka kocha Justina itd. Więc lepiej wypowiadać się tylko o sobie a nie o grupie ludzi.

madziulla13_jt

hmm no teoretycznie nic Ci zrobić nie mogę jednak jeśli bd znała Twoje imie i nazwisko mogę Cię pozwać o zniesławienie.

ps. Czy ja obrazilam Justina albo Ciebie?

madziulla13_jt

Nie wypominam tylko uświadamiam Ci, że popełniłaś błąd. To chyba nie jest niczym złym?
Przestań mnie w końcu obrażać, bo mnie nie znasz. Nie wiem czy wiesz, ale inteligencja nie czyni człowieka prymusem w szkole. Chociaż raz pokaż, że nie jesteś głupia bo jak na razie 2/3 Twoich wypowiedzi to wulgarne wyrazy, które nie wnoszą nic do tego co piszesz i na pewno nie świadczą dobrze o Tobie.

madziulla13_jt

hmmm to ze mnie to już w ogóle musi być kujon skoro znam zasady ortografii....ba nawet studiuje filologie polska...wiesz mamy taki przedmiot jak kultura języka....po twoich wypowiedziach stwierdzam ze raczej byś go oblała - wypowiedz skierowana do Magdy.

phi__

Inteligencja na poziomie Dody....choć nie, w porównaniu z tobą to geniusz, a ortografie przyswajają już dzieci w podstawówce.....i chyba na tym poprzestałaś w swojej edukacji.

kornelia233

każdemu co innego sie podoba, nie ma przedziału wiekowego.. Justin jest super

kornelia233

racja
nie ma przedziału wiekowego dla gustu
zdarzają się osoby, którym podoba się Justin, nawet starsze od niego ;)

Eminem11_2

madziulla13.jt To 13 to jest twój wiek? Czy IQ?

madziulla13_jt

Dla mnie to on jest tak piekny jak nieślubne dziecko Stalina ... nie rozumiem was panienki , koles ma kręcone wlosyjak jakaś barania łąka , głos jak zniewiesiały gej na odwyku a ruchy jakie odwala w swoich teledyskach są robione komputerowo . no dobra , troche tam się umie ruszac ale bez podniet że jest dobry ... dobry to jest Józefowiczi jego dupy z BUFFO w tancach ale nie ten goguś ...

dolfin5

Dolfin 5... A na koncertach też komputery odwalają za niego robotę?!!!
Tańczyć to on akurat umie!!!...i jest śliczny!!!... wyślij swoją fotę to się pośmieje z twojego okropnego ryja!!!....i cię ocenie...

madziulla13_jt

dolfin nie jest osobą publiczną, nie jest nikim sławnym więc to co napisałaś jest nie na miejscu. Nie obrażaj każdego kto ma inne zdanie niż Ty.
btw ja uważam, że Justin ma ładny głos i dobrze tańczy.. ale z wyglądu mi się nie podoba.

madziulla13_jt

Mądralo "phi" jeżeli jesteś taka mądra to odpowiedz mi na pytanie, które zadałam Dolfino...:P:P

madziulla13_jt

Nie bd odpowiadała na żadne Twoje pytania, bo kolejny raz powypisywałaś wulgarne wyrazy i myślisz, że jest fajna. A i nazywanie mnie smarkulą czy coś w tym stylu jest bezsensowne bo to Ty się zachowujesz jak małolata, która nie zna zasad ortografii i kultury.

phi__

Całkowicie zgadzam sie z wypowiedzią Phi, wyzywanie i nazywanie ludzi smarkaczami tylko dlatego ze maja inne zdanie świadczy o niedojrzałości emocjonalnej.....a o zdanie nikt nie musiał prosić (pytać) ponieważ znajdujemy sie na forum PUBLICZNYM a to oznacza ze każdy może wejść i sie wypowiedzieć.pozdrawiam

phi__

phi...powiedz mi jaki popełniłam błąd ortograficzny???!!!