Justin Timberlake

Justin Randall Timberlake

7,4
14 019 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Justin Timberlake
barnaba

Jak już to się pisze dziecinko "obchodzi", "podstawówki" "w ogóle" "głupia" ... dyslektycy także nie mają tu wstępu... naucz się pisać... ,a głupia to jesteś ty...Jak nauczysz się pisać to napisz...xDxDxD...sorry ale ja nie chodzę do podstawówki...ale widzę, że ty tak, bo piszesz przerażające błędy...nie no sory dzieci na poziomie 1 klasy podstawówki takich błędów nie robią, więc myślę, że ty masz jakieś 5 latek, no może 6...xD...Pieprz się bachorze, który nie umie oceniać gwiazd......

madziulla13_jt

Właśnie udowodniłaś że jesteś nastoletnią gówniarą;]
Błędy oraz język były zamierzone, aby pokazać ci że jestes totalną idiotką/małolatką...
Aha... I ja nie oceniam gwiazd... To nie jest forum o astrologii;]
Przestań czytać bravo i zacznij chodzić do szkoły;]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
madziulla13_jt

Owszem,mam nasrane bo zacząłem wogle próbować z tobą gadać... Już tego błędu nie popełnie;] Papa;]

barnaba

Dyslektyku ,jak już to pisze się "w ogóle"...
=]=P

madziulla13_jt

Patrząc na wasze wypowiedzi myślę, że wystarczyłoby napisać ,,Tak, podoba mi się Justin" lub ,,nie, nie podoba mi się". Po co się kłócić?

kamacool4

Może po to by uświadomić tej bezmyślnej dziewczynce, że wyzwiskami nic nie zdziała.

madziulla13_jt

Hmmm uwierz mi, uwielbiam Justina jak mało kogo, ale po przeczytaniu Twoich wypowiedzi sądzę, że albo jesteś jedną z fanatyczek i uważasz że Justin nie może się z nikim ożenić bo jeszcze nie poznał ciebie, albo po prostu nie masz tych 18stu lat o których pisałaś. Wg. mnie Justin jest przystojny, seksowny itd. ale bez przesady, przecież nie wszystkim musi się podobać. Pozdrawiam.

madziulla13_jt

kiedy się wypowiada między ludźmi to umyślne kłamstwo nazywa się sarkazmem ;) często także jeśli chodzi o pisownię
niektórzy lubią specjalnie zrobić kilka błędów, żeby wzbudzić uwagę lub były bardziej widoczne

barnaba

Mi tam on się nie podoba wcale, a jak film mam z nim obejrzeć to mi na nerwy działa

Eminem11_2

Madziu, skarbie... Wszystko w porządku?

Justin- owszem, ma świetny głos, rewelacyjną figurę, w dodatku genialnie tańczy i ma coś co przyciąga, ale nie jest przystojny. A może po prostu nie jest w moim typie ;)

madziulla13_jt

Odpuść już sobie :)

madziulla13_jt

1.„Weź się odpier*****... Nie prosiłam cię o zdanie, więc zamknij mordę!!!”
2.„mam w pizdz**** szkołe!!!:p „
3.„Ch*** mnie obchodzi twoja opinia...”
4.„Jak już to się pisze dziecinko "obchodzi", "podstawówki" "w ogóle" "głupia" ... dyslektycy także nie mają tu wstępu... naucz się pisać... ,a głupia to jesteś ty...Jak nauczysz się pisać to napisz...xDxDxD...sorry ale ja nie chodzę do podstawówki...ale widzę, że ty tak, bo piszesz przerażające błędy...nie no sory dzieci na poziomie 1 klasy podstawówki takich błędów nie robią, więc myślę, że ty masz jakieś 5 latek, no może 6...xD...Pieprz się bachorze, który nie umie oceniać gwiazd......”
5.„Dyslektyku ,jak już to pisze się "w ogóle"...”

Madziullo13 –powalasz mnie na kolana :)

Ad.1.A musisz ją prosić o zdanie ,żeby mogła się wypowiedzieć?
Ad.2.To widać po prymitywności twoich wypowiedzi i ilości użytych przekleństw i obelg.
Ad.3.A powinna.. Może byś się nauczyła czegoś pożytecznego od mądrzejszej filmwebowiczki?
Ad.4.Ojojoj…Już w 1 klasie szkoły podstawowej panie tłuką maluchom to głów –UNIKAJCIE POWTÓRZEŃ ;)
Ad.5. Cóż za porażający brak szacunku dla człowieka bardziej błyskotliwego niż ty… Ja sama jestem dyslektyczną i coś ci powiem o tym(modlę się abyś to zrozumiała…):
Dysleksja jest dziedziczna i nie wynika ze zdolności umysłowej osoby nią dotkniętą. Ponadto:
Umysł dyslektyka funkcjonuje w taki sam sposób jak umysły wielu genialnych ludzi. Te same funkcje umysłowe, które powodują dysleksję, są źródłem naturalnych zdolności i talentów, takich jak (dalsze informacje są albo z Internetu ,albo z mojego własnego życia) :
- szybsze przetwarzanie informacji (umysł dyslektyka pracuje od czterystu do dwóch tysięcy razy szybciej niż umysły innych ludzi)
- myślenie obrazami, nie słowami (w czasie 1 sekundy osoba myśląca werbalnie może mieć od dwóch do pięciu myśli w postaci pojedynczych słów, natomiast osoba myśląca niewerbalnie 32 obrazy myślowe).
- świetna intuicja i przenikliwość
- dyslektycy wykorzystują wszystkie zmysły
- mają żywą wyobraźnię
- są kreatywni
Wśród dyslektyków są tak wybitni ludzie jak: Albert Einstein, Leonardo da Vinci, Walt Disney i Cher.

My_Chem

Kończę tę rozmowę, bo zanudzasz gorzej niż moja babka!... A tak w ogóle to nie można przeklinać? :/...

madziulla13_jt

Można ,ale nie sądzę ,żeby był to najinteligentniejszy sposób wyrażania emocji ,a ożywanie przekleństw jako co drugiego słowa wypowiedzi to już w ogóle jest le massakre.

Pzdr.

madziulla13_jt

Madziu...
Masz racje, to strona o filmach. Więc dlaczego piszesz o piosenkach Justina i jego wyglądzie?

madziulla13_jt

Ale ona w przeciwieństwie do Ciebie: nie narzuca nikomu swojego zdania, nie przeklina, napisała tylko jakie utwory tej piosenkarki się jej podobają.. i tyle :)

madziulla13_jt

Dzieciątko, żal mi cię.
Ok, mój temat jest założony z myślą o piosenkach, jak tematy miliona innych osób. Ale myślisz, że teraz się trochę porzucasz, poprzeklinasz i zapenerzysz to będziesz 'kul i trendi' ?

madziulla13_jt

Tak to straszne.. sama zakłada tematy.

madziulla13_jt

To, że ktoś zakłada tematy nie jest podniecające

phi__

Przestańcie się kłócić...Każdy ma swoje zdanie i nawet jeśli nam się ono nie podoba to i tak wypadałoby je zaakceptować.

HotPrincess

Ja nie mam problemów z akceptowaniem zdania innych nawet jeśli jest inne niż moje, ale głupoty i obrażania innych NIE AKCEPTUJE :)

madziulla13_jt

Dzieci - uczyć się!

Nieprzystojny 35-latek.

madziulla13_jt

"Poje****balo cie? To nie jest strona o dysleksji tylko o filmach, jak byś nie wiedziała popie****rdolony dyslektyku!... zanudzasz!"

Dziewczynko ile masz latek? Tak masz mało rozwinięty mózg, że dyskusji nie umiesz przeprowadzić? A wyzywanie od p... dyslektyków to już jest poniżej wszelkiej krytyki.Nawet nie umiesz ocenzurować przekleństwa...

Jak tak kochasz Justinka to idź mu kibel umyj... Jak ktoś już wspomniał, że skoro on jest Twoim ideałem, to rzeczywiście nikt Cię nie chce... współczuję Ci, ale skoro nie masz wyglądu, to nic straconego, najważniejszy jest charakter, ale widzę, że i tego nie masz...

Eminem11_2

on ma w sobie tyle sexu!!! Zajebiscie tanczy.. bosko spiewa .. i na dodatek jest przydtojny

guga_buzka

Hmm.. powiem tylko tyle; wspaniały gość ;-)

Claryn

Ahh,jest boski ^^

Ej,wiem że napiszecie że w żadnym miejscu nie jest boski,!
ale mam to gdzieś,kocham jego wszystkie piosenki,większość koncertów oglądałam i tylko jaki film jest z nim oglądałam.!!

Eminem11_2

Piękne oczy, głębia spojrzenia, delikatne usta, cudowny uśmiech (i śmiech!), ruchy i mimika, wysportowane ciało, luźny styl, nieziemski głos, uwodzicielskie gesty... naprawdę muszę dalej wymieniać? x] wystarczy zobaczyć kilka teledysków. Proponuję "like i love you" ;D

użytkownik usunięty
Eminem11_2

Utalentowany, przystojny, ma świetny głos, jego muzyka jest wspaniała, potrafi tanczyc i się ubrać, nie żyje skandalami.. czego chcieć wiecej?

Eminem11_2

Nie wiem co ta Madziulla widzi w nim,a le myślę że jest tą dziewczyną które sikają po nogach na sam widok swojego bożyszcza [chyba trafne sformułowanie to bożyszcze]. Poza tym wystarczy spojrzeć na Justin Timberlake i od razu pierwsza myśl jaka przychodzi do głowy, to walić go po mordzie i patrzeć czy równo puchnie. Nie piszę dlatego że nie lubię jego twórczości muzycznej czy filmowej [jak dla mnie to żaden z niego aktor a jego przedział muzyczny ani mnie nie ziębi ani grzeje] ale dlatego że takie ludziki "rodzaju" męskiego swoim wyglądem przypominają mi małego cwaniaczka.

rool72

o boże ale się rozpisałaś, tak że żal mi ciebie... ty to dopiero musisz mieć morde ;/

Angie666

A ja za to wole sobie nie wyobrażać jak ty wyglądasz (pewnie nikt cie nie chce dlatego piszesz na forum jakim to dżastin jest ideałem dla ciebie) :D

Antonio_Montana

Bo jest i się tego nie wstydzę. Istnieją gusty i guściki. A ty pewnie wyglądasz gorzej, niż misiek push-up'ek z kartonów. A skoro coś w justinie ci się nie podoba to nie rozumiem po co zaglądasz na jego strony xD

Angie666

Drogie dziewczynki, tym komu sie on podoba-> kase ma, dlatego dla Was jest ładny taka prawda. Parę dziewczynek pisało, że ładny jest Malkovich. A czemu? No właśnie... Jak wspomnę, że Max Schreck był bogaty, miał zamczysko, to też parę dziewuszek poleci na jego zerową urodę, ba wampirzą urodę.

Sorki, to nie jest prowokacja, ale szkoda mi Was skoro jaracie się nim bo ma kasę... Nie jest ani troszkę ładny, a to, że wygrał w jakiś tam konkursie to co z tego? ("znajomości zrobiły swoje)Przecież są setki innych konkursów takich, gdzie nawet nie jest brany pod uwagę. A obrażanie kogoś, kto twierdzi, iż nie jest on ładny to już "Belzebubia" ;) i debilizm.

Drogie Panie, wyluzujcie, dużo przystojniejszych się w okół Was kręci, ale no właśnie... biedniejszych ;/

Kasa- to jest jedyne, co w sobie pociągającego ma wasz Justinek, ech... Dokąd zmierza ten świat :( Amen...

Luku

Hm Luku czyżbyś chciał leczyć tu swoje urażone ego? Twoja wypowiedź sprawia takie wrażenie. Chyba kiedyś "skaleczyłeś" się czymś/kimś takim. Na świecie jest wiele dziewczyn które nie sa materlialistkami. Podam Ci przykład... ja :D. Co do Jt to wg mnie jest utalentowany i ogólnie niczego sobie. Pozdrawiam ;)

NikaSt

Oo, tak ;] Ja również nie jestem materialistką... To chore wg mnie :PP
A co do wypowiedzi Luku, to musi mieć prawdopodobnie psychikę przesiąkniętą materializmem, albo rzeczywiście - tak jak powyżej pisało - jakieś naprawdę złe przeżycia z tym związane... ;//

Angie666

o widze że nie ja jedna odniosłam takie wrażenie :)

użytkownik usunięty
NikaSt

Chyba FilmWeb zatrudnia tych prowokatorów by zarabiali na tą stronę

Daruj sobie, skoro nie masz nic na temat ;

Angie666

Moje ego nie jest niczym urażone, uwierz mi...

Tym, że on jest (niby) ładniejszy ode mnie? Ani trochę... bogatszy? o wiele...

Obrończynie Justinka się znalazły, nikt nic o ni mnie może powiedzieć, bo to wy prawicie prawdę, no nie?

Poczekajcie parę lat i jak będziecie mieć facetów, lub chociaż jak skończycie te 18 lat, to będziecie widzieć Justina takiego, jakim ja go widzę...

Luku

nim nie może*

Luku

A co do "wielu dziewczyn, które nie są materialistkami", to doskonale wiem, bo moja nie jest materialistką.

Uwierz mi, kiedyś jarałem się Aloną Tal, Angeliną Jolie (chyba jak każdy facet ;) ), nawet troszeczkę Faye Dunaway (podczas gdy grała w Bonnie I Clyde-> o ile nie jesteś za młoda by wiedzieć co to za film), Kristin Kreuk i wieloma innymi...

Uwierz, z wiekiem, bądź z znalezieniem wymarzonej partnerki to u mnie minęło...

Ale nie jarałem się nimi bo są jakieś niewyobrażalnie bogate, w du... mam pieniądze, choć nie powiem, czasem ich mi brak, ale nie wyobrażam sobie jak można być z kimś/podniecać się kimś bo ma kasę.

według was Malkovic też jest ładny? bo już taki topic gdzieś widziałem... z tym, że jest on dobrym aktorem według wielu, a wielu nie uważa Waszego kochanego Justinka za aktora... nawet nie wie gdzie on grał...

Luku

rany Luku ale sie podjarałeś. Ale to dobrze bo przynajmniej możemy sobie podyskutować ;]
Po pierwsze Justinek nie jest moim ukochanym. (bo takiego nie posiadam wcale, jeśli już o tym mowa)
Malkovic wg mnie nie jest ładny. chodź nie wątpie żę niekórym się podoba/ł.
co do Faye Dunaway, ładna z niej babka. głupio mi to oceniać bo sama też jestem "babką" chociaż jakbym była facetem wolałabym brunetki.
I nie śmie wątpić że z wiekiem to mija... ja na szczeście nie jestem jedną z wielu osób która szuka swojej połówki wzorując się kimś sławnym lub majętnym. A Justina nie ubóstwiam. Bo wydaje mi się żę odniosłeś takie mylne wrażenie.
Pozdrawiam :)