Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
70 475 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

obsmarowywanie innych, po to, żeby poprawić sobię samoocenę. Śmieszne po prostu, ktoś tu napisał, że "baby są zawistne"-racja.
Chociaż nie wszystkie.
Zawsze jak widzę temat w stylu "okropna", "beznadziejna", "nie znoszę jej" to sobię myślę: "oho, na pewno napisała to jakaś dziewczyna" patrzę na nick i ... okazuje się, że się nie myliłam.
po co w ten sposób poprawiać sobie humor(jeżeli rzeczywiście...) nie lepiej kupić sobie fajny ciuch, czy pójść do fryzjera? Bo widzę, że większośc dziewczyn,które na nią bluzgają są po prostu zazdrosne.
Nie mówię, że wszystkie.
Pozdro dal wszystkich, którzy nie obsmarowują innych, tylko dlatego, że im zazdroszczą. Bo zwykłą, uzasadnioną krytykę jestem w stanie zrozumieć. I to nie tyczy się tylko keiry, ale większości aktorek.

veritaserum

Zgadzam się z Tobą. Powinno się oceniać aktora, a nie porównywać go ze sobą w taki sposób, by wynik wyszedł na jego niekorzyść.

veritaserum

taaaaa jasneeee...

^^

ottak

Masz coś do powiedzenia? Bo chyba nie zrozumiałam tego: "taaaaaaaaa jasneeeeeeeeee... ^^".

Elizabeth_Bennet_2

mam do powiedzenia tyle ze przesadzacie... jesli komus sie nie podoba czyjaś gra aktorska lub wygląd to od razu zazdrości... no chyba nie... czy jesli ktos nie lubi jablek to znaczy ze zazdrosci im koloru czy smaq??

^^V peace

ottak

Ja bym nie porównywała ludzi do owoców. W tych czasach ludzie często krytykują kogoś bezpodstawnie - po prostu mu zazdroszczą - nie talentu, chociaż to pewnie też, ae w największej mierze urody.

Elizabeth_Bennet_2

ale może ktoś nie zazrości tylko po prostu nie lubi... nie ma takiej możliwości??

ottak

"Zgadzam się z Tobą. Powinno się oceniać aktora, a nie porównywać go ze sobą w taki sposób, by wynik wyszedł na jego niekorzyść."

"taaaaa jasneeee...

^^ "

Za nic nie mogę zrozumieć twoich wypowiedzi. Postaraj się, zeby były trochę bardziej czytelne. Poza tym - oczywiście, nie trzeba zazdrościć komuś, zeby go krytykować. Ale nie sądzę, aby w takim wypadku krytyka była aż tak bardzo zawistna, nie sądzicie? SKoro niczego jej nie zazdrościsz, to po co ją obrzucac wyzwiskami itd.?

Elizabeth_Bennet_2

przepraszam cie bardzo ja jej niczym nie obrzucam... poza tym kończe moje wypowiedzi w tym temacie poniewaz nie bardzo rozumiesz o co mi chodzi...

veritaserum

Zgadzam się. Ja też zazdroszczę niektórym aktorkom,ale nie mówię wtedy na ich temat nic złego.

Arwena_2

Zgadzam się z Tobą veritaseru m podpisuję się pod tym oburącz i obunóż ;)