Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Jeśli ktoś ją lubi lub kolekcjonuje autografy polecam pisanie pod podany na tej stronce adres! Właśnie dostałam zdjęcie z autografem :)

Vianne

Naprawdę?? A kiedy napisałaś/napisałeś? Jak długo czekałaś/czekałeś? I co napisałaś/napisałeś??? Oczywiście po angielsku?

Elizabeth_Bennet_2

Napisałam w lutym, odpowiedź dostałam jakoś tak pod koniec kwietnia:) Pisałam po angielsku i właściwie nic oryginalnego: że jest świetną aktorką, że lubię jej filmy itd. Szczerze mówiąc wątpię, żeby Keira czytała wszystkie listy, które dostaje... chociaż w jej odpowiedź też wątpiłam:)

Vianne

A jaki znaczek trzeba kupić? Po prostu do Anglii? Ile on kosztuje?

Elizabeth_Bennet_2

Priorytetowy znaczek do Anglii - nie więcej niż 3zl. Nie pamiętam już dokładnie:) Powodzenia!:)

Vianne

Ale Ty wysłałaś zdjęcie, a poźniej dostałaś je z autografem, prawda? :)

Domino_11

:D Nie:) Tylko napisałam list, dołożyłam do niego kopertę zaadresowaną do mnie (bez żadnego znaczka) i wysłałam:) Później tylko czekałam:)

Vianne

Fajnie :) a wysłałaś pod jej adres czy gdzieś indziej? Bo na filmweb przy osobach niby są adresy i to tam można wysłać list?

Vianne

heheheh no to zabieram sie do pisania listu :):):):):):):):):):):):):)

Vianne

Jeny jak bym znała tylko angielski :/ Może coś napiszę i przetłumaczę XD Choć bym spróbowała, albo do faci od korków zaniosła. Zobaczę , zobaczę.

roksinka

a że tak spytam, dostałaś od niej również list czy tylko fotke z autografem?

Domino_11

Tylko zdjęcie z podpisem. List też był, ale od agencji Keiry - taki krótki tekst. Ale ja tam więcej nie wymagam:)

Vianne

a długi ten list napisałeś czy zmieściłes sie na jednej stronie A4?? i jeszcze jedno, pisałes recznie czy na kompie (ewentualnie maszyna do pisania :) ??

Mlody86

Myślę, że nie ma żadnego określonego wzorca listów, na które Keira może odpowiadać, a na które nie:) Radzę napisać coś od siebie - wszystko, co chciałbyś jej powiedzieć. Ja nie wdawałam się w szczegóły i wyszło mi tego odrobinę ponad jedną stronę z zeszytu A5. Odręcznie. Ale naprawdę mam wątpliwości czy Keira to czytała - może po prostu widząc w kopercie kopertę zwrotną wyjęli ją i włożyli standardowe zdjęcie i liścik. Chociaż Keira młoda jest to może jeszcze ma zapał do takiej roboty:)

Vianne

A ja mam pytanie [podnosi do góry rączkę XD] Czy pisałaś do niej na ty czy na Pani?? XD Bo także zamierzam coś skrobnąć ;-) Jeśli nie będzie tego czytać tym lepiej, bo ten mój angielski ech... XD

roksinka

Pisałam zdecydowanie na ty:) Po pierwsze nie do końca wiedziałam, jak wplatać w taki list oficjalne zwroty, a po drugie to ona jest w takim wieku, że aż dziwnie zwracać się do niej "pani":)

Vianne

Gratuluje. :D Z tego co wiem, to w agencji mają mnóstwo zdjęć Keiry z podpisem, które po prostu wkładają do koperty i odsyłają. Chyba, ze jest na nim Twoje imie wtedy to oznacza, że Keira widziala Twoj list. ;)

coco

Zdaję sobie sprawę, w jaki sposób pracują agencje aktorów i wcale nie twierdzę, że Keira ten list czytała - wystarczy mi sam autograf, nawet jego się nie spodziewałam:)

Vianne

ale gdzie jest ten adres????? pliska odpisz ;))))))

sweetka

Keira Knightley, c/o PFD Drury House 34-43 Russell St, London, England WC2B 5HA, United Kingdom (przy sylwetkach gwiazd na górze strony czasem są podane adresy)

Vianne

Qrcze... może i ja napiszę... Tylko nie za bardzo wiem co... A gdybym poprosiła o zdjęcie z dedykacją? Ale by było super... Powiedz coś więcej o tym co napisałeś...

Vianne

Qrcze... może i ja napiszę... Tylko nie za bardzo wiem co... A gdybym poprosiła o zdjęcie z dedykacją? Ale by było super... Powiedz coś więcej o tym co napisałeś... Pisałeś takie podstawy jak imię, nazwisko, wiek itp. ? Co jeszcze?

Kreseczka

Naprawdę nie napisałam wiele: jak mam na imię, że zbieram autografy, interesuję się kinem, a potem, że należy do moich ulubionych aktorek i jakie jej filmy najbardziej mi się podobały, do tego dodałam najlepsze życzenia i tyle. Nie wiem czy na zdjęcie z dedykacją są wielkie szanse, skoro bardzo prawdopodobne jest, że Keira tych listów nie czyta, ale spróbować zawsze warto:)

Vianne

Założę się, że czyta nieliczne listy...jakieś szczególne, wyróżniające się z tłumu. Ale może jak poproszę to się pofatygują jej pokazać ;P Z resztą sam autograf Keiry Knightley to będzie już szczyt moich marzeń. Dzisiaj napiszę na brudno, a jutro przepiszę, tylko nie wiem, czy na komputerze czy ręcznie =/ Ty jak napisałaś?

Kreseczka

Moim zdaniem lepiej ręczinie :D Ja też napiszę XD Więc ci życzę powodzenia :D

Vianne

A w jakim czasie pisałeś do niej ten list, bo ja również zamierzam do niej napisać ale mam pewne wątpliowści w jaki napisać.

sabek2

Ja skrobnę :) nie wiem kiedy, ale wakacje są, to dużo czasu mamy, nie? ^^