Jeśli ktoś ją lubi lub kolekcjonuje autografy polecam pisanie pod podany na tej stronce adres! Właśnie dostałam zdjęcie z autografem :)
Naprawdę?? A kiedy napisałaś/napisałeś? Jak długo czekałaś/czekałeś? I co napisałaś/napisałeś??? Oczywiście po angielsku?
Napisałam w lutym, odpowiedź dostałam jakoś tak pod koniec kwietnia:) Pisałam po angielsku i właściwie nic oryginalnego: że jest świetną aktorką, że lubię jej filmy itd. Szczerze mówiąc wątpię, żeby Keira czytała wszystkie listy, które dostaje... chociaż w jej odpowiedź też wątpiłam:)
:D Nie:) Tylko napisałam list, dołożyłam do niego kopertę zaadresowaną do mnie (bez żadnego znaczka) i wysłałam:) Później tylko czekałam:)
Fajnie :) a wysłałaś pod jej adres czy gdzieś indziej? Bo na filmweb przy osobach niby są adresy i to tam można wysłać list?
Jeny jak bym znała tylko angielski :/ Może coś napiszę i przetłumaczę XD Choć bym spróbowała, albo do faci od korków zaniosła. Zobaczę , zobaczę.
Tylko zdjęcie z podpisem. List też był, ale od agencji Keiry - taki krótki tekst. Ale ja tam więcej nie wymagam:)
a długi ten list napisałeś czy zmieściłes sie na jednej stronie A4?? i jeszcze jedno, pisałes recznie czy na kompie (ewentualnie maszyna do pisania :) ??
Myślę, że nie ma żadnego określonego wzorca listów, na które Keira może odpowiadać, a na które nie:) Radzę napisać coś od siebie - wszystko, co chciałbyś jej powiedzieć. Ja nie wdawałam się w szczegóły i wyszło mi tego odrobinę ponad jedną stronę z zeszytu A5. Odręcznie. Ale naprawdę mam wątpliwości czy Keira to czytała - może po prostu widząc w kopercie kopertę zwrotną wyjęli ją i włożyli standardowe zdjęcie i liścik. Chociaż Keira młoda jest to może jeszcze ma zapał do takiej roboty:)
A ja mam pytanie [podnosi do góry rączkę XD] Czy pisałaś do niej na ty czy na Pani?? XD Bo także zamierzam coś skrobnąć ;-) Jeśli nie będzie tego czytać tym lepiej, bo ten mój angielski ech... XD
Pisałam zdecydowanie na ty:) Po pierwsze nie do końca wiedziałam, jak wplatać w taki list oficjalne zwroty, a po drugie to ona jest w takim wieku, że aż dziwnie zwracać się do niej "pani":)
Gratuluje. :D Z tego co wiem, to w agencji mają mnóstwo zdjęć Keiry z podpisem, które po prostu wkładają do koperty i odsyłają. Chyba, ze jest na nim Twoje imie wtedy to oznacza, że Keira widziala Twoj list. ;)
Zdaję sobie sprawę, w jaki sposób pracują agencje aktorów i wcale nie twierdzę, że Keira ten list czytała - wystarczy mi sam autograf, nawet jego się nie spodziewałam:)
Keira Knightley, c/o PFD Drury House 34-43 Russell St, London, England WC2B 5HA, United Kingdom (przy sylwetkach gwiazd na górze strony czasem są podane adresy)
Qrcze... może i ja napiszę... Tylko nie za bardzo wiem co... A gdybym poprosiła o zdjęcie z dedykacją? Ale by było super... Powiedz coś więcej o tym co napisałeś...
Qrcze... może i ja napiszę... Tylko nie za bardzo wiem co... A gdybym poprosiła o zdjęcie z dedykacją? Ale by było super... Powiedz coś więcej o tym co napisałeś... Pisałeś takie podstawy jak imię, nazwisko, wiek itp. ? Co jeszcze?
Naprawdę nie napisałam wiele: jak mam na imię, że zbieram autografy, interesuję się kinem, a potem, że należy do moich ulubionych aktorek i jakie jej filmy najbardziej mi się podobały, do tego dodałam najlepsze życzenia i tyle. Nie wiem czy na zdjęcie z dedykacją są wielkie szanse, skoro bardzo prawdopodobne jest, że Keira tych listów nie czyta, ale spróbować zawsze warto:)
Założę się, że czyta nieliczne listy...jakieś szczególne, wyróżniające się z tłumu. Ale może jak poproszę to się pofatygują jej pokazać ;P Z resztą sam autograf Keiry Knightley to będzie już szczyt moich marzeń. Dzisiaj napiszę na brudno, a jutro przepiszę, tylko nie wiem, czy na komputerze czy ręcznie =/ Ty jak napisałaś?
A w jakim czasie pisałeś do niej ten list, bo ja również zamierzam do niej napisać ale mam pewne wątpliowści w jaki napisać.