Może ktoś da jej rolę nieruchomego tła? Z chęcią patrzyłabym na takie tło.
ja mam wydatne usta i to dość bardzo, a nie wpuszczałam sb nic ani nie robiłam żadnych operacji...
ona ma takie usta naturalne, poczytaj o niej troszkę to się dowiesz, poza tym możesz pooglądać zdj jak była dzieckiem, lub nastolatką ;)
a nawet jeśli miała by nienaturalne to masz coś do tego ?! chciała to sb zrobiła, nie wiem czemu ludzie czepiają się jak ktoś coś robii sb z ciałem np. powiększają sb piersi, wpuszczają botoks itp jego twarz jego ciało jego sprawa...
Słyszałam, że miała operację plastyczną ust, jednak nie przegięła w żadną stronę - zrobiła delikatną korektę, też chciałabym mieć bardziej pełne wargi. Jej zmiana nie jest ani rażąca, ani drastyczna - patrz: Nicki Minaj (czy jak to tam idzie)
a usta Keiry nie są po operacji, miała wpuszczany botoks w kąciki aby były szersze, ale wielkość jest jej
Hm, ja jednak slyszalam, ze ZADNYCH operacji nie miala. Choc pewnie to kruczek i botoksik nie miesci sie w tej normie.
Ale jak ja ja uwielbiam <3
dokładnie ;) uważam, że to bez znaczenia, czy miała jakąś operację itp. ponieważ ona jest aktorką, więc liczy się gra aktorska, a wygląd raczej w małym stopniu !
Jakby tak w filmach wymazywała się jakąkolwiek mimiką twarzy to bym może ją polubiła. To już jedna z najbardziej drewnianych aktorek, Jennifer Lopez, więcej gra twarzą.