Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 870 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Brzydka!

użytkownik usunięty

Ta aktorka ma krzywą twarz! Jest oszpetna!

Jest objawieniem urody, bajecznie seksowna,nieziemsko tajemnicza , BOSKA

Maverick0069

Ona ma specyficzny typy urody który docenią ci bardziej wymagający, niż wielbiciele tlenionych blondynek z wielkimi piersiami... Keira jest bardzo naturalna, ma idealną linię żuchwy, piękne, mocne rysy twarzy i cudowny brytyjski akcent.

użytkownik usunięty
Yohimbine

specyficzny typ urody - nie jest kanonem piękna.

dla niektórych jest przepiękna a dla innych brzydka, ale nie jest oszpecona. Jeśli ona ci się nie podoba to ok każdy ma inny gust, ale nie widzę na jej twarzy zadnych blizn, krzywizny i innych defektów, które mogłyby oszpecać jej twarz. Ciekawi mnie jak ty wyglądasz, jeśli aż tak krytycznie oceniasz czyjś wyglad (coś na co nie ma się wpływu)

użytkownik usunięty
Yohimbine

Nie jestem aktorką, żeby mnie oceniać. Aktorzy są osobami medialnymi i od tego jesteśmy my, żeby to oceniać. Wyglądu się nie wybiera, ale karierę już tak ;)

użytkownik usunięty

Jej krzywizną jest wyciągniętą żuchwę. Jak mozna tego nie zauważyć ..o_0

Aktorów ocenia się za talent a nie wygląd, a ona ma talent i do duży.

użytkownik usunięty
Yohimbine

tak, tak ...

cieszę się że doszłyśmy do porozumienia :) miłego wieczoru.

użytkownik usunięty
Yohimbine

...
miłego wieczoru :)

Yohimbine

Aż mnie zaciekawiło co to jest "idealna linia żuchwy"?

Czyżby twój chłopak spuszczał się przy jej zdjęciu i poczułaś się zazdrosna?

użytkownik usunięty
raiven

Reprezentujesz wysoki poziom swoją osobą.

Odpowiedziałem w sposób elokwentny do twojej wypowiedzi.

użytkownik usunięty
raiven

Nie wyszło.

Moim zdaniem bardzo dobrze wyszło. Moja wypowiedź idealnie pasuje do poziomu twojego tematu.

użytkownik usunięty
raiven

Tak, tak, owszem, jasne...

Moim zdaniem jest bardzo ładną dziewczyną o unikalnej urodzie. A że nie w każdym filmie wygląda olśniewająco to takie już uroki charakteryzacji wynikające z potrzeb filmu. Rozumiem, że każdy ma własny gust ale powiedzieć, że jest brzydka to już przesada.

użytkownik usunięty
Lorien91_2

Dobra, skończcie, bo zdania i tak nie zmienię.

No cóż, nie każdy jest taką pięknością jak Ty, której wszystkie wypowiedzi na całym film webie ograniczają się do krytykowania czyjegoś wyglądu ; )

użytkownik usunięty
Lorien91_2

yhy ,tak tak zdecydowanie jak najbardziej ...

Ooh, na pewno Ty jesteś od niej 100 razy ładniejsza i wcale nie odczuwasz zazdrości i żałosnej potrzeby krytykowania jej wyglądu, prawda?

użytkownik usunięty
Maricus

Dokładnie, jestem ładna. Nie odczuwam zazdrości, Jestem proporcjonalna a nie mam wyciągniętej żuchwy ;] Krytykuje bo jest wiele ładniejszych od niej kobiet na które milej by było patrzeć w filmach:)

No to gratuluję idealnego wyglądu i samooceny, więcej takich ludzi.

twarz jak twarz najważniejsze jakie masz cycki Lyla to jest kluczowe pytanie.

użytkownik usunięty
Zajcevv

Keira nie ma cycków. Moim zdaniem jest za chuda i garbi się. Mogłaby trochę przytyć.

to było pytanie do tej dziewczyny która teraz figuruje jaki użytkownik usunięty, wiem że Keira to raczej Tereska.

użytkownik usunięty
Zajcevv

Tak wiem. Po prostu źle wpisałam.

Owszem, nie ma cycków, ale można podziwiać jej podejście do tego tematu. Nie ucieka do chirurga plastycznego, nie stara się wypchać stanika skarpetkami. Akceptuje własną przypadłość, co pokazała niejednokrotnie i jeżeli ktoś inny tego nie akceptuje, ba! OBRAŻA ją przez to - świadczy to o już o samym krytyku. Bo to żadna sztuka wytknąć cycki i szczękę aktorce. A mając nominację do Oscara na koncie Keira udowodniła, że jako aktorka jest coś warta. Tak więc krytykujcie wygląd dalej, powodzenia. Spójrzcie tylko na nadzwyczaj urodziwą Krystynę Feldman, która zajmuje bardzo wysoką pozycję w rankingu na tym portalu i zastanówcie się czy warto naprawdę krytykować wygląd...

Mnie się podoba. A takie posty typu "FUUUUUUUUU!" są irytujące. I nie ma takiego słowa jak "oszpetna". Keira oszpecona też nie jest, więc...

Evilminded

moze twarz ma ogarnięta, ale ma plecy z 2 stron ;]

radosnyradzio

inaczej mówiąc - mało kobieco. ;)

radosnyradzio

Jak dla mnie cycki nie są oznaki kobiecości. Przynajmniej nie w tym przypadku, bo Keira zawsze wydawała mi się bardzo kobieca O.O A na przykaład taka Pamela Anderson niekoniecznie. Tyle, że dla mnie kobiecość to bardziej elegancja. Ale może tylko dla mnie.
No i nie powiedziałam też, że każdemu Keira musi/powinna się podobać.

Evilminded

ale chodzi mi o całe ciało, chuda, płaska, twarz przeciętna, biodra takie jakieś zwykłe. ;)
nic wielkiego przeciętniak przerobiony po prostu ^^

Jest piękna ma nie spotkaną urodę