Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

To pytanie szczególnie do facetów:P. Co wam się w niej tak podoba? Moim zdaniem ma wyjątkową twarz, choć ideałem piękna nie jest, ale coś w sobie ma, co przyciąga. :)

Gucia_only

mi sie w niej podoba wszystko, a po za tym ma w sobie cos takiego co mnie do niej przyciaga. wiem ze sa ladniejsze od niej, ale nie maja w sobie czegos takiego co ma Keira. dla mnie jest idealna. pozdro

Bloodmaster

Na tym zdjęciu tego nie widać...
Ale ona potrafi spojrzeć bardzo prowokująco a jak dla mnie to oczy są naważniejsze

Gucia_only

ano to, ze jest przedstawicielką bardzo nietypowej urody... a jak wiadomo faceci nie lubią pospolitych kobitek :) pozdr.

Gucia_only

jestem dziewczyna lecz sie wypowiem
jest sliczna w kazdym calu i switnie gra :) i do tego jest taka mlodziutka

Aniol_z_Piekla_Rodem

Co wy bredzicie ona jest zajebista pozdrawiam wszystkich jej fanów (zbieram jej fo tki z netu mam już 237/245 coś w tym stylu)

Gucia_only

Bloodmaster ma 100% racje!!!!!!!! Po prostu każdy ma swój gust! Dla mnie Keira tez jest ideałem.

aliennn

Popieram wszystkich którzy się tu wypowiedzieli. Keira jest przepiekna i kropka!

Realny_Madrista

mozna sie rozpisywac na ten temat ale ja powiem krótko : WSZYSTKO

Gucia_only

Najpiękniejsza istota jaka kiedykolwiek chodziło po ziemii ma w sobie to coś co przyciąga.

Rimmi87

Cudowna jest:) W "Love Actually" była pięknaaa... aż się chciało więcej scen z nią :) Jest Boska. Dokładnie... co się podoba- WSZYSTKO : )