wszyscy ja lubia bo co?? bo zagrala w Piratach??!!! Przeciez ona aktorka jest beznadziejna!!!!!!!! juz nei mowiac jaka jest brzydka!
Zgadzam się! Katherine też nie wyraziła się o Keirze najlepiej, ale zrobiła to z kulturą i pokazała że nie jest jakąś rozwścieczoną anyfanka tylko ma swoje zdanie. Guga.buzka-chyba możesz powiedzieć coś o Keirze bez wyzywania jej i nas-jej fanów? Trochę tolerancji! Pozdr!
No tego jeszcze nie grali !!! Bardzo mało interesująca osoba która założyła ten temat weszła na mojego bloga o Keirze i niezbyt milom i go skomentowała!! Co za brak kultury !
http://kkeeiirraa85.blog.onet.pl/2461430,237901292,1,200,200,58616087,239570723, 3838922,0,forum.html
hmm... guga popisałaś się... chyba niżej to upaść nie możesz, co??? żeby takie coś wypisywać... rozumiem że jej nie lubisz, nie musisz za to pisać takie rzeczy na blogach innych bo to brak kultury. pozdrawiam.
o szmacie??? nie no to jest beznadziejne! guga wypisuj sobie co chcesz na forum ale odczep się chociaż od czyjegoś blogu(który nawiasem mówiąc jest super!) bo to już jest przegięcie!!!!!!
haahaha wess jakas chora dziewczyna prowadzi bog o keirze.. zdziwilam sie tylko ze nie jest rozowy
nie wiem po co kolejny raz powtarzacie ze jestem niekulturalna.. ohh jakbym nie wiedziala .. ale jakos nie mam zamiaru wypowiadac sie tu kulturalnie i tyle
i ja dalej nie wiem o co wam biega bo juz dawno temu proponowalam zakonczyc ten temat -.-
najlepiej będzie jak zakończymy ten temat... a ty guga idź sobie na forum Paris Hilton i tam się wyżywaj...
eeee nie pari jest glupia ale jakos leje na nia.. bardiej wkurwia mnie keira
ale faktycznie zakonczmy to
KONIEC
Wiesz co guga? Kup sobie rogalika, wyszyj coś i nie wypowiadaj się w taki sposób na forum i na blogach innych. Możesz sobie nie lubić Keiry, ale to nie jest powód, żeby nazywać ją szmatą. Bez przesadyzmu...
Droga Gugo...
Czytajac to co piszesz, odnosze bezsprzeczne wrazenie, ze jestes niedojrzała emocjonalnie, ograniczona intelektualnie 15 latka, bo nie wyobrazam sobie inteligentej osoby prowadzącej dialog na tym poziomie, na jakim robisz to Ty, azeby ułatwic Ci tą mękę dojścia do tego jakiż to ja mam poziom na mysli, podpowiem, ze jest to poziom depresji.
Masz prawo nie lubic Keiry, ale nie masz podstaw twierdzic, ze Lohan jest od niej lepszą aktorką bo to podobna opinia naraza Cię na smiesznośc i całkowitą kompromitację. Keira zagrała bardzo poprawnie w "Dumie i Uprzedzeniu" (ktorej pewnie nawet nie oglądałas, bo nie potrafilabys zapwne bez wyraznego powiedzenie, odgadnąc w jakiej epoce toczy się akcja tego filmu, wiec tym bardziej nie mogłabym od Ciebie oczekiwac zrozumienia mentalnosci i specyfiki tatejszych czasow, co jest niezbedne do interpretacji filmu) nie wspominajac o jej swietnej roli w "Pokucie", za ktora za pewne dostanie kolejna nominacje do Oskara z tym, ze tym razem szasna wygranej jest duzo większa.
Pozatym co Ty sobą dziewczynko prezentujesz? Na Twoim miejscu schowałabym sie ze wstydu pod ziemię. Twoje słownictwo jest na poziomie rynsztoku. Dla mnie jest absolutnie nieprawdopodobnym, zeby szanujaca sie kobieta wyrazała sie w taki sposob! Rozumiem, ze jestes młoda, ale tym bardziej obliguje Cię to do odpowiedniego zachowania. Moze Ci sie Keira wizualnie nie podobac, ale wyrazic moglas to w zupelnie inny, bardziej kulturalny sposob.
Zresztą czego mogłabym sie spodziewac po fance L. Lohan... Ktora juz abstrahujac od tego, ze jest narkomanka, to jeszcze aktorka z niej zadna, bo na jej koncie nie ma ani jednego filmu godnego uwagi.
Odrazu zaznaczam, ze fanką Keriy nie jestem. Nie uznaje czegos takiego. Mogę zwyczajnie lubic danego aktora za jego role w filmach, a tą własnie panią lubie, jak zresztą wielu innych aktorów.
Pozdrawiam i zycze zastanowienia sie nad sobą.