Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

wszyscy ja lubia bo co?? bo zagrala w Piratach??!!! Przeciez ona aktorka jest beznadziejna!!!!!!!! juz nei mowiac jaka jest brzydka!

guga_buzka

Wiesz...
Myślę, że Keira jeszcze przewyższy wszystkich. Ona jest jeszcze bardzo młoda. Całe życie przed nią.
Pozdrawiam serdecznie, Alexandra

Captain_Alexandra

wiesz, skoro znasz ją tylko z Piratów to może się narazie nie wypowiadaj i obejrzyj sobie np. Dumę i uprzedzenie. pozdr!

Lady_From_Burton_World

to nieprawda że wszyscy ją lubią za rolę w Piratach, a przynajmniej nie ja. pierwszy film jaki z nią oglądnęłam to "Król Artur". powiem szczerze, że nie za bardzo wtedy przypadła mi do gustu. ale po obejrzeniu innych filmów z nią ("Duma i uprzedzenie", "Obłęd") muszę przyznać że talent ma. pozdrawiam.

iMeshQa

Polecam film "Doktor Żywago". jesli i po tym filmie stwierdzisz ze keira jest beznadziejna aktorka to bedzie dziwne :P Ale poolecam...

Hermioneczka

Guga zobacz jej filmografie to zobaczysz ze nie zagrala tylko w Piratach... ma tez wiele innych filmow na ktorych dobrze wyszla!

i_v_

ogladalam "dume i uprzedzenie" i "krol artur" i "podkrec jak beckham" juz nie mowiac o 3 czesciach piratow w kazdym zagrala fatalnie zagrala fatalnie!

i nie bede sie powtarzac poprostu skopiuje :
ohhh sorry ale aktorka z niej beznadziejna!!!!! Przeciez napisalam!
Szzczegolnie bylo to widac w ostatniej czesci Piratow! Obok tak wybitnie zagranych ról jak Barbossa, J.Sparrow , Tia Dalma czy nawet Pintel czy Raghetti Keira wyszla bardzo slabo!! Jej gra jest beznadziejna i bez wlasnego pomyslu na bohatera! W momentach kiedy miala byc smieszna wyszla poprostu na idiotke..np na poczatku przy oddawaniu tych wszystkich broni w Singapurza albo w drugiej czesci jak udawala ze mdleje.. nienawidze tego momentu! W ogole nie wiem dlaczego rola Lizzy odegrala az taka kluczowa role ze ona zostala Krolem piratow! To bylo juz przegiecie! Tak czy siak Keira jest beznadziejna!!

guga_buzka

Wiekszosc dziewczynek ktore tutaj sie wypowiadaj to sa jej fanki..wiec coz sie dziwic ze ja bronia! Jak bylybyscie fanka Paris Hilton tez byscie gadaly ze "ohh swietna aktorka"...
dlatego malo interesuje mnie wasze cukrzenie na jej temat.. to jest moje zdanie

guga_buzka

Tak tak Guga tak jak mowisz......... tyle ze Paris jest dziwna i wiecznie do wiezienia idzie kto ja moze lubic?? Ty??

i_v_

Keira tez jest dziwna.... wiecznie do wiezienia?? ehh byla tylko raz! I nie nienawidze tej glupiej zdziry wiec daruj sobie! I przestancie pierdolic jak sie nei zgadzacie to nie macie pecha i tyle! SKONCZMY TA DURNA KLOTNIE BO I TAK NIE DOJDZIEMY DO POROZUMIENIA!

użytkownik usunięty
guga_buzka

Keira pokazała w III części POTC, że stać ją na wiele więcej. W końcu z grzecznej córeczki gubernatora stała się zadziorną piratką. Wspaniale zagrała i nigdy nie zgodzę się z tym, że jest beznadziejną, fatalną, brzydką aktorką.
Pozdrawiam

Lubie Keire ale nie jestem jej ogromną fanką. Poprostu podoba mi sie jej gra. Tak jak powiedzialas - fani beda jej bronic a Antyfani-np ty beda ja atakowac:P I nie mow ze nie jestes antyfanka bo osoba obiektywna nie bedzie sie zachowywac w taki sposob

Hermioneczka

ale ja powiedzialam ze jestem antyfanka!

pierdoli mnie to czy sie zgadzasz czy nie!
nie zagrala wspaniale! dla mnie keira to powinna byc dziewwczyna z temperamentem, ktorej wszedzie pelno, niczego sie nei boji itd
A Keira pokazala Lizzy ze str jakiejs lemy , ktorej ciagle trzeba ratowac dupsko .. i te jej glupie miny ..ehh zagrala to fatalnie.. a miala calkiem niezla role

guga_buzka

Czemu ty ja tak nie nawidzisz?????????????????????? Odpowiedz guga

i_v_

Trochę kultury....

Twoja opinia jest taka moja jest inna... Ja uwazam ze Keira zagrala Lizzy wspaniale wlasnie z pazurem..

i_v_

musze sie powtarzac? chyba napisalam juz wystarczajaco duzo na jej temat.. i sa to w pewnym sensie argumenty -.-

guga_buzka

gugu: Ale taką wizję Elizabeth wymyśliła sobie Keira. Mogłaby nawet zrobic z Lizzie eksibicjonistkę i guzik nam wszystkim do tego. A swoje żale zachowajmy dla siebie.
Uroda to jak zawsze mówię, kwestia gustu. Ja uważam, że nie ma brzydkich kobiet, a gdyby były to Keira napewno do nich nie należy. A tak w ogóle to jaką kobietę uważasz za atrakcyjną? Wiem już, że nie znosisz Emmy Watson,Johansson i Keiry...
Keira gra dobrze, a jej przyszłe filmy zapowiadają się ciekawie ( ja już chcę ''Jedbaw'':/:/:/). Z dobrej strony pokazała się w ''Domino'', ale zgadzam się, że jak narazie nie stworzyła żadnej powalającej roli. Ale trzyma poziom i to jest ważne. Pozdrawiam

Charlize

Guga.buzka masz prawo do własnego zdania, tylko TROCHĘ GRZECZNIEJ PROSZĘ. Są osoby, które uważąją, że PH jest świetna i uważają ją za ideał. Dziwię im się, ale każdy ma inny gust. Mogą ją lubić, ubóstwiać, kochać to ich sprawa. Jednakżę z większości fanów PH spotkałam tylko 1 osobę, która była normalna. Wracając do Keiry. Moim zdaniem zagrała wspaniale w Dumie i uprzedzeniu. I co mi teraz zrobisz (nie jestem jej ślepą fanką i widze jej wady ale po prostu duma i Keira jako Lizzy mnie zachwyciły) obrzucisz mnie łajnem? Takie jest moje zdanie i nie bede jej ślepo bronić. A ty wypowiadaj się grzeczniej bo trochę kultury nigdy nikomu nie zaszkodzi. I jeszcze jedno. Nie rozszrp tam przypadkiem fanów Keiry, ok;)?

użytkownik usunięty
guga_buzka

Właśnie. Antyfani Keiry, apeluję do was o kulturę.
Wyrażajcie swoje opinie w sposób mniej dynamiczny. Wtedy nie będzie konfliktów i jakoś spróbujemy przejść przez tę sytuację.

użytkownik usunięty
guga_buzka

W tym przynajmniej się z tobą zgadzam. Nie ma sensu już dalej tego ciągnąć. Zakopmy topór wojenny- antyfani, a fani Keiry.
Myślę, że będzie dobrze i że w końcu znajdziemy wspólny język.
Pozdrawiam.

Hah trzymam kciuki za was :D ^^
Nam (fanom Hil) udało się zakopać topór wojenny z fanami Keiry ;DDD i jest baja ^^ :D
Pozdro. :D

manny_2

jezu... guga bys opanowala sie... jak nie lubisz Keiry to nie lub nikt ci nie kaze jej lubic....

i.v. moje drugie wcielenie

IzUs

haah alez ja jestem opanowana! to byl taki drobny zart xD

poprostu proponuje to zakonczyc !!! ;]

użytkownik usunięty
guga_buzka

Nie masz racji Charlize- to tez nasza sprawa co ona wyrabia z Liz, bo to my ja oceniamy i ogladamy.

guga_buzka

Po pierwsze to ona napewno nie zagrała tylko w 'piratach' bo np. bardzo fajnie zagrała w ' To właśnie miłość'. po drugie to w ogóle nie rozumiem czemu ja tak krytykujesz bo chyba jej tylko możesz zazdrościsz..przecież ona jest jeszcze młoda i chodzi o to , że jak na swój młody wiek to świetnie gra...a tak na uboczu to co ty masz do jej urody?:/

monique_15

Skąd wiecie ze jak bedzie starsza bedzie bardzo bardzo slaba aktorka?? a jak bedzie bardzo dobra to ciekawe co powiecie o niej....

IzUs

Jeśli ktoś nie lubi jakiejś aktorki to chyba normalne, że uważa ją za złą aktorke i że jest brzydka i wogóle. W tym przypadku chodzi o Keire... nawet jeśli w przyszłości będzie bardzo dobrą aktorką to nie sądze żeby ktoś kto jej nie lubi zmienił zdanie o jej wyglądzie, grze itp.

manny_2

Zgadzam się z Manny i sądzę że Keira jest naprawdę dobrą aktorką.
Guga - czemu piszesz że nie spodobał ci sie moment jak keira kładła broń w Singapurze??? to byl naprawde fajny moment;P i moim zdaniem w POTC3 Keira zagrała najlepiej ale w POTC2 (i w tej scenie zmdleniem też):P:P

Cheyennee

noo wlasnie manny! w koncu ktos sie domyslil! Sprry ale mi przez gardlo dobre slowo o niej nie przejdzie bo jej NIENAWIDZE ! Wiec prosze sie tu nie dziwic.. a to ze ja podziwiacie to mnie gowno obchodzi!
Mnie wkurza jej gra.. jej glos.. sposob mowienia.. gestykulacja! jej ohydny ryj i w ogole cala mnie wkurza! I nie podoba mis ie jej gra juz nie mowiac o jej "urodzie" ;/

dotarlo? czy jeszcze dlugo musze sie tu z wami klocic?!

guga_buzka

Błagam Cię, zakończ swoją nędzną krucjatę przeciw fanom Keiry, bo już dawno się skompromitowałaś. Nie krytyką Keiry, bo każdy ma prawo do swojego zdania. Swoim słownictwem. Zachowaniem. Nie rozumiem, jak można pisać setny post na temat, jaki to Keira ma ohydny ryj. Dlatego, dopóki masz jeszcze jakiekolwiek resztki sumienia, zaprzestań swojej dalszej "działalności" na tym forum. Albo zwyzywaj mnie w tym miejscu i skompromituj się całkowicie.

Shalafi

Nie sądzę, aby mogła skompromitowac się jeszcze gorzej...

Gabriela_2

eee jakos sie nie przejmuje!!!
patrzcie co Lindsay lohan mowi o tych szmatach ! teraz lubie ja jeszcze bardziej ahhahaahah

"Czym dla Lindsay są inne młode gwiazdki:

Scarlett Johansson jest brzydka, gruba i nie ma talentu.

Jessica Simpson nie umie śpiewać i jest głupia jak but.

Sienna Miller jest głupią ćpunką.

KEIRA KNIGHTLEY jest pusta, płytka i gra jak kukła z papieru.

Jessica Biel? Ta to jest dobra. Jest fałszywą intrygantką, a jej aktorstwo to jakiś żart."

guga_buzka

Lohan to kretynka i cpunka do kwadratu i niech się odczepi od mojej ulubionej Jess Biel hehe.

Nachtjager

nei wnikam w jej zycie prywatne.. choc wiem ze problemy.. ale rozumiem bo ma patologiczna rodzine ..a z takiej nie wychodzi sie normalnie !

tak czy siak .. jest swietna aktorka i piosenkarka! tego jej zarzucic nie mozna! A MIALA RACJE!

guga_buzka

Po licznych wykrzyknieniach i przekleństwach w twoich postach śmiem twierdzić,iż jest to jakaś słaba prowokacja lub masz jakieś problemy na podłożu psychicznym.To prawda,każdy ma prawo do swojego zdania,jednak czy nie można go przedstawić w normalny,cywilizowany sposób??Ja osobiście nie jestem zagorzałą fanką Keiry,ale nie mam zamiaru w co drugim zdaniu pisać jaka ona to nie jest beznadziejna i że ma brzydką twarz,bo tak też nie jest:)Jest kilka dobrych filmów,w których wg mnie wypadła całkiem całkiem.Więc nie mozna pisać,że nie ma za grosz talentu.Z biegiem lat powinna nabrać wprawy w tym co robi i myślę,że kiedyś pokaże na co ją stać,bo narazie tak gra "raz mi się uda a raz nie";P Swoją drogą Scarlett Johansson może nie jest wybitną aktorką,ale na pewno wybitniejszą niż Lindsay Lohan(biedna sie z własnej winy stoczyła i wszyscy jej współczują).A może ona tego nie powiedziała tylko ty sobie to ubzdurałaś w swojej małej główce? Pewnie mnie teraz zjedziesz,ale to nie mój problem,kompromituj się dalej.

katie03

oo guga widze ze i Lindsay i Scarlett i inne tez nie lubisz i je obrarzasz;/

IzUs

nie sory pomylilam sie... guga lubi Lindsay.... a to ze Lindsay nie nawidzi Keiry to i guga nie lubi;/

IzUs

dajcie sobie spokuj ten temat jest bezsensu ...niech sie biedulka kompromituje dalej swoimslownictwemi zachowaniem.

Cheyennee

hah dzisiaj ogladalam taki fajny , przyjemny i dosc smieszny film To wlasnie milosc... i jakims zajebistym trafem grala tam wasza ulubienica Keira ... oo kuurwaa rzygalam kiedy tylko sie pojawiala.. a ten film jest zupelnym potwierdzeniem jaka ona jest beznadziejna aktorka!

guga_buzka

No Guga.Buzka ... widze że ty w samych talentach gustujesz... np. takich jak Tokio Hotel -hahaha- na jego widok to dopiero można rzygać.. a nie na widok Keiry. Ja tam do tych dziewczyn z Tokio Pinokio nic nie mam.. ale o ile wiem mają bardzo dużo antyfanów. Więcej niż Keira. Chociaż antynafów Keiry można by policzyć na palcach. Idź lepiej się poprzytulać do plakatu TH ;) a nie zaśmiecaj forum Keiry ;/ :P

użytkownik usunięty
guga_buzka

marna prowokacja :D

Manny ma całkowitą rację. Lepiej idz sie caluj z plakatowym Bilem :D

użytkownik usunięty
Cheyennee

Cheyennee, to bylo do mnie...? Bo albo odpowiedzialas nie tej osobie, co trzeba, albo nie zrozumialas mojego posta :D

guga_buzka

Pozwólcie, że ja się wypowiem. Według mnie jest masę lepszych od niej aktorek. No i teraz trudno brać Keirę na poważnie, bo stała się idolką nastolatek. "Przewyższy wszystkich"... z tym się nie zgodzę. No bo gdzie takiej Knightley do Jean Harlow, czy Katherine Hepburn. Keira nie jest wybitną aktorką, bo "dzięki" nastoletnim fankom coraz bliżej jej do takiej np. Lindsay Lohan. Jej gra nie jest zachwycająca i w "Dumie i Uprzedzeniu" zagrała nieźle, tylko "nieźle", bo nie bardzo dobrze. W "Domino" też się nie popisała, a jeśli chodzi o "Piratów z..." to zdecydowanie poniżej oczekiwań.

katherine_3

A czy ktoś porównuje Keirę do Katherine Hepburn? Wiadomo, że jest ona jeszcze młoda i wiele musi się nauczyć, ale jest jedną z lepszych aktorek SWOJEGO pokolenia. W Dumie i uprzedzeniu, Piratach czy Doktorze Żywago zagrała świetnie. Oczywiście jedna antyfanka miała zły dzień i pomyślała-"wejde na forum Keiry powyzywam ją, zaśmiecę forum i od razu będzie mi lepiej". To że nie podała żadnych argumentów to już szczegół. Ale w końcu każdy ma inny gust. Pozdr!

Lady_From_Burton_World

ja pierdole ty masz cos z glowa?! nie lubie jej i zle gra ! we wszystkich filmach jakie znia widzialam zagrala beznadziejnie! to nie jest wystarczajacy argument?!

haha a tokio hotel ... spodobala mi sie ich nowa plyta, ale raczej nie ma tu mowy o fascynasji ich liderem Billem idioci!

moja fascynacja jest Johnny Depp xD

katherine_3

no i bardzo ladnie powiedziane! Keira debilka w zadnym filmie zbyt dobrze nie zagrala!

guga_buzka

Teraz nie kierujmy się systemem "lubi, nie lubi, uwielbia, nienawidzi". Po pierwsze gust to nie wszystko. Co innego to gust, a co innego ocenianie umiejętności aktorskich. Są oczywiście lepsze aktorki młodego pokolenia np. Gwyneth Paltrow, Nicole Kimdman, Anna Paquin, Abigail Breslin. Cóż Keira nie umie nadać swojej postaci iskierki, natchnąć urokiem i magią. Do tej pory w "Królu Arturze", "Piratach z Karaibów", "Domino", "Doktor żywago", "To właśnie miłość", "Duma i Uprzedzenie" nie wykazała się wielkimi umiejętnościami aktorskimi. Jej gra pozostawiła mi jeszcze trochę do życzenia. Nie potrafi ona uczynić swoją postać brylantem w całej w kornie, jaką jest cały film.

katherine_3

a! dzisiaj byl na tvp1 Doktor cos tam xD to byla masakra! I znalazlam na blogu Aimee idealnie powiedziane na temat Keiry!

"Większość z was, filmwebowiczów, ma w ulubionych właśnie tą panią.
Dziwi mnie to niezmiernie i chciałabym się dowiedzieć, co o niej myślicie.
Ja jej w każdym razie nie cenię tak bardzo jak niektórzy i Keira nie ma u mnie oceny 10/10 (lepiej nie zdradzam, ile jej dałam :D).
Ja sama uważam, że Knightley ma wielkie szczęście, że dostała rolę w Piratach, co utorowało jej drogę do Hollywood. Co do nominacji do Oscara - jej kreacja w Dumie i uprzedzeniu była poprawna. Nie najgorsza, nie najlepsza, ale poprawna. Może z niej kiedyś wyrośnie jeszcze jakaś aktorka ;) Nie mówię, że nie.
Dziewczyna jest płaska jak deska, ma dziwny kształt nosa, krzywy uśmiech, nienaturalnie napompowane usta, wysuniętą szczękę i denerwujący głos. No i ten akcent. "

A ja jeszcze dodam ze jej gra to tylko idiotyczne miny i przewracanie oczami. A co do zdania
"Może z niej kiedyś wyrośnie jeszcze jakaś aktorka ;) Nie mówię, że nie." to watpie! glosu i akcentu se nie zmieni, juz nie mowiac o chorych minach! a to w szczegolnosci irytuje mnie w jej grze! [pomijajac ohydny ryj]

guga_buzka

guga.buzka - mam do Ciebie pytanie. Nie lubisz tej aktorki i to juz wszycy wiemy bo w niezwykle niezrozumiały sposób o tym wszystkich informujesz (wyjdź do miasta, zaczepiaj ludzi i mów, a raczej krzycz im o tym bez przerwy....chyba nie uznają cię za normalną.) Katherine też jej nie lubi ale jak myślisz dlaczego do neij nie mją o to pretensji?