Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Wiekszosć fanek Jacka zyczy jej jak najgorzej dlatego ze raz go w filmie pocalowala i sa male ploteczki ze w 3 czesci jest mozliwosc z eona i jack beda razem...:/:/ ludzie jesli myslicie ze jestescie fanami Jacka to sie naprawde myslicie..zamiast zyczyc mu jak najlepiej to zyczycie mu jak najgorzej jak on kocha elizabeth a elizabeth jego to powinniscie sie cieszyc ze on bedzie szczesliwy !! to oczywiscie troszke zdenerwuje fanki Willa bo will kocha elizabeth i jak ona bedzie z Jackiem to mu bedzie bardzo smutno ale chociaz w mysliach zyczcie swoim fanom jak najlepiej....(ozliwe ze niektore fanki Jacka mysla ze moze one beda przy boku Jacka :/:/:(:( po prostu tragedia sama bardzo lubie Jacka i chcialabym ze ElizaBETH BYLA Z WILLEM A NIE ZNIM ALE to tylko taka moja cicha nadzieja ,ale jak jack bedzie szczesliwy z Elizabeth to niech z nia bedzie...takim zachowaniem czyli obrazaniem Elizabeth i trzymanie Jacka tlyko dla siebie to jest bardzo samolubne zachowanie i to jest zachowanie raczej anty-fanki/fana Jacka.....

veni01

Bardzo mi się podoba twoja opinia i zgadzam się z tobą.. Jeśli ktoś tak robi i oczernia ją za to że pocałowała Jack'a to to nie są prawdziwymi fanami !! Ja przyznam się szczerze, że jeśli Jack zakochał się w Elizabeth, a ona będzie z Will'em to będzie mi go strasznie żal.. wkońcu jestem jego fanką i chciałabym aby był "Happy". Właściwie to już mi go jest żal bo wrócił na Perłę dla niej, a ona go przykuła do statku i zginął.. :(

FFGirl

Ciesze sie że na forum jest jedna mądra osoba ktora popiera moje zdanie.Oczywiście kazdemu moze sie zdażyć jakioś wybryk i moze cos zlego powiedziec, mi samej sie to zdarza ale potem rozumiem co zrobilam zle i staram sie to naprawic.Ale staram sie nie przezywac w tym wypadku Keire to przeciez nie jej wina ze gra jako Elizabeth i ze ma akurat zagrac np. Dziewczyne Jacka to nie ona wymyslila film .

veni01

Dokładnie masz rację.. to nie ona wymyśliła scenariusz :/ więc nie wiem czemu ludzie już jej nie lubią (niektórzy oczywiście po obejrzeniu drugiej części PzK)

Jak już piszę o Elizabeth i Jack'u to zapraszam do mnie na bloga .. ponieważ znalazłam bardzo ciekawy teledysk.. wiecej się dowiesz jak klikniesz na link
http://www.filmweb.pl/blog/entry/438408/Muzyka+++lagodzi+obyczaje++D.html [www.filmweb.pl/blog/ent...]

Pozdrawiam