Według mnie jej piersi to jej znak rozpoznawczy.
Przypuszczam, że po powiększeniu, jej biust spotkałby sie z jeszcze większą krytyką niż tą z którą sie już styka. Ludziom niczym nie dogodzisz, zawsze znajdą sobie ambitny problem.
zalosny komentarz, niestety z krzywa morda i koslawymi nogami nic nie zrobi. a ty znajdz sobie dziewczyne
Typowy facet.. cycki cycki cycki.. jak nie masz dużych cycków to niestety jesteś skreślona bo przecież cycki są najważniejsze. Faceci powinni się cieszyć że ich "sprzętu" nie widać na pierwszy rzut oka tak jak wielkości biustu kobiety a szkoda bo ciekawe jakby się czuli gdyby byli oceniani przez pryzmat długości swoich klejnotów haha. Tyle w temacie.
haha jeśli kobietę oceniasz po wielkości biustu to nie dziw się że skomentowałam Twój post w ten sposób. I teraz przeczytaj sobie swój komentarz w zmienionej formie:
no litości! wielkość biustu? zastanów się chwilkę dziecko drogie.
no nie moge.. dziecko wiesz co to są klejnoty? jaja! nie kut@s! co kogo obchodzi długość jaj? (cokolwiek to znaczy), chodzi ci o wór, czy jak? długi wór jest lepszy?
Chłopczyku cokolwiek bym tu miała na myśli- jaja, kuta.sa czy inne ch*je muje to nie jest ważne, bo tak czy tak nie zrozumiałeś mojej aluzji.. na Twój komentarz o robieniu sobie cycków odpisałam w równie "inteligentny" sposób, bo jak można oceniać kogoś po wielkości biustu czy czegokolwiek.. dziecko nie zczaiłeś mojej ironii. Tą aktorkę można cenić też właśnie za to że pomimo takich debilnych komentarzy na temat jej wyglądu jak Twój, ona sobie właśnie cycków nie zrobiła bo zna swoją wartość i nie musi chodzić napompowana żeby takim jak Ty się podobało, bo tu się liczą najbardziej jej umiejętności aktorskie. Oglądnij sobie lepiej filmik z cycatymi paniami bo widzę że nie dojrzałeś jeszcze. Bez odbioru.
Ja tam ją lubię własnie za to że nie podąża na hollywoodzkimi standardami. I to jest Ok.
po pierwsze małe piersi są wygodne po drugie jestes idiotą a jak ci się podobają cycki to sobie dorób kut!asie