Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Keira Knightley jest moją ulubioną aktorrką, ale ona musi mieć straszne kompleksy. Mam nadzieję, że się ze mna zgodzicie, że we wszystkich filmach, w których grała wyglądała świetnie [nie wiem na ile to zasługa charakteryzacji...]. Patrzcie teraz co ona myśli o swoim wyglądzie:
- Chciałabym mieć piersi, a nie mam - przyznała aktorka w wywiadzie dla brytyjskiego magazynu "More".

Gwiazda "Dumy i uprzedzenia" już wcześniej narzekała na swój wygląd i wyznała, że zazdrości innym kobietom pięknych nóg.

Knightley przewiduje również, że już za kilka lat będzie się poddawać operacjom plastycznym. - Wiem, że nie zachowam młodego wyglądu na zawsze. Za pięć lat zapewne będę już musiała stosować kuracje z Botoxem, robić liftingi twarzy, poprawiać sobie nos i nosić peruki.

Może rodzice porównuja ja do innych aktorek i przez to wpadła w kompleksy. Tego chyba nikt by nie wytrzymał... Bo jaki może być inny powód tak niskiej samokrytyki Keiry?

Kreseczka

Wiesz,jakby tak sie dobrze przypatrzyc, to ona faktycznie ma niewielkie piersi ("Obled") i tylko dzieki jakims push-up'om i innym wynalazkom, o ktorych facet nie ma pojecia na filmach Keira prezentuje sie z tym, czym sie prezentuje ("Piraci...", "Duma..." itd). Co do reszty ciala - nie mam zastrzezen, ale to tylko wylacznie moja opinia, tak wiec Keira, wez sie w garsc, maly silikonik i bedzie ok...oczywiscie zartuje...
...a co najwazniejsze, nie pokazala jeszcze swojego potencjalu aktorskiego. Czekam na jej role zycia. Pytanie tylko czy warto...

użytkownik usunięty
Jiimmii

Czekasz na rolę życia? O ile nie będzie grała jeszcze lepiej, to do tej pory jej rolą życia jest - Elizabeth Bennet w "Dumie i..."

Na prawdę genialnie... Ale czy to koniec? mam nadzieję, że nie. :)

mi sie wydaje,ze jej teksty o operacjach plastycznych to ironia.ciagle ktos spekuluje o jej rzekomych opercjach wiec pewnie mowi tak by dano jej spokoj-dziwi mnie,ze ktos bierze to na powaznie.

Kreseczka

Piersi wielkich to ona nie ma faktycznie, ale przynajmniej ma swoje wlasne. :) To w Hollywood cud sam w sobie. :)
Osobiście mam nadzieję, że żartuje na temat tych przyszlych operacji i nie pójdzie tropem innych pseudo-gwiazd, których gra jest tak niskich lotów, że gdyby nie cycki nie byloby o czym mówić...

Więc albo kompleksy (ale o tym zwykle się milczy) albo realizm w kwestii wyglądu (ewentualnie kokieteria) i ironia w temacie planowanych zabiegów...

KROPKA

Jestem bardzo ciekawa prawdy, której się pewnie nigdy nie dowiem... ;) Pozdrawiam...

Kreseczka

przynajmniej ona sama wie ze jest brzydka xp

ottak

Popatrz na zdjęcie przy jej nazwisku i jeszcze raz powiedz mi prosto w oczy (z tym mogą być trudności), że jest BRZYDKA!

Kreseczka

Ja mogę powiedzieć, że nie jest piękna... Jest tylko ładna

Kreseczka

Keira dość często w wywiadach mówi, a raczej żartuje sobie ze swoich piersi, ale nie wydaje mi się, żeby planowała jakąkolwiek operacje plastyczną.
A co do kompleksów - to każda kobieta je ma. I plus dla Keiry, że nie uważa się za mega piękność. ;)

Kreseczka

Oczywiście, że to ironia ze strony Keiry zresztą ona używa jej niezwykle często w swoich wywiadach i nie którzy dziennikarze nie potrafią jej odczytać.

Rimmi87

keira jest ok.
ma talent :)
jest ładna :)
dobra aktorka:)

Kreseczka

Przecież to jedzie ironia na kilometr, szczególnie tekst o perukach, ale jedno sie zgadza biust u niej występuje w śladowych ilościach :P , ale jak juz wspomnieliscie przynajmniej jest prawdziwy,a aktorka ma przede wszystkim grać, a dopiero potem wyglądać.