Chuda szkapa blaah nie lubię takich ale ma taką piękną twarz. Mmmmm to spojrzenie taaak rasowa kocia. Kobieta o której marzą mężczyźni kiedy kładą się spać i kiedy wstają. Cudo.
Twarz ma może i ok, ale ciało beznadziejne:
http://www.chinadaily.com.cn/lifestyle/2007-05/22/xin_130504221412745138555.jpg
Yuck! :O
To akurat IMHO jedna z najlepszych jej fotek i nie jest na niej za chuda. Zresztą... szczupła kobieta to jeszcze nie anorektyczka. Pozdro
Po co ja w ogóle użyłem tego słowa na "a". Teraz rozwinie się tu kolejna z rzędu dyskusja o jej pseudo-chorobie.
Piszcie sobie co chcecie - dla mnie Keira była, jest i będzie piękna. I akceptuję ją taką, jaka jest.
:PPP Nie miałbym nic przeciwko takiemu związkowi. To tak, żeby Twój dowcip był jeszcze śmieszniejszy :>
Shalafi..a czy ktoś tu w ogóle, prócz ciebie, wspomniał o anoreksji?
Keira ma bardzo ładną twarz, ale ona nie jest szczupła, tylko już chuda...
Ale nikt nie mówi od razu, że ma anoreksję, widać jesteś bardzo wyczulny na ten punkt.
Może i jestem wyczulony - nie wiem. To dlatego, że to setny, jeśli nie tysięczny temat, w którym ludzie krytykują figurę. A kim Wy jesteście, żeby ją oceniać? Założę się, że część z Was jest za chuda, część za gruba, a część ma krzywy kręgosłup (oczywiście nikomu źle nie życzę). No tak, ale nikt z Was nie zrobił kariery w show-biznesie.
ale czy ty myślisz, że mówiąc o jej figurze my jej zazdrościmy? Albo krytykujemy, żeby się wyżyć? Oczywiście, że nie, przynajmniej część. Niektórzy krytykują, bo gusta są różne! Jedni lubię takie chude jak Keira Knightley, inni okrągłe, a że Keira ostatnio znacznie schudla i pokazala się w tak odkrytej sukni to wiadome jest, że wywowało to dyskusję.
Poza tym-oceniamy ją, bo jest osobą publiczną i aktorką.
Jasne, że gusta są różne i że każdy ma prawo krytykować, ale zauważyłaś zapewne (bo wyglądasz na bystrą osobę), że temat jej "chudości" przewija się praktycznie przez każdy temat na tym forum, co dla mnie osobiście zrobiło się już nudne, dlatego postanowiłem trochę zaprotestować i skierować uwagę na inne, ciekawsze aspekty jej wyglądu.
Także zdecydowanie wolę kobiety zaokrąglone od chudych, co nie przeszkadza mi uważać Keiry za ideał urody. Pozdrawiam
O, dziękuję ;-)
Cóż...teraz modny jest wśród gwiazd rozmiar O, więc może fani boją się, że Keira, tak jak Nicole Richie i Mary Kate Olsen wpadnie w anoreksję?
Nie wiem, ale tak czy tak, ja też uważam, że Keira jest naprawdę ładna i dobrze gra.
Co do gry - nie gra za dobrze.
Co do wyglądu - czemu Wam się tak podoba? Ma baaardzo nieciekawy zgryz, zniekształcający mowę trochę i nie więcej zachęcający nos.
Czemu nam się podoba...no wiesz, gusta są różne. Niektórzy uważają Kate Moss za piękność...
Ja uważam, że najważniejsza jest u człowieka twarz, bo zawsze można schudnąć, albo przytyć... Keira, moim zdaniem, jest śliczna! Jest bardzo ładna. Uważam, że ocenianie ciała jest bardzo płytkie. Mam koleżankę w klasie np. która jest śliczna i ma pięksne długie blond włosy, ale jest przy kości? i co z tego? Ona może schudnąć, a jakby miała juz brzydką twarz..? :)
ona jest chuda ale dobrze tak wyglada, ma pieknie zarysowane kosci policzkowe a co do figury to po prostu ma taka budowe. sory, ale pisanie ze jest wychodzona jest nie na miejscu.wiem co mowie,mam identyczna figure ale jem za dwoch. zreszta Keira nie raz w wywiadach mowila ze jest tak zbudowana i nie ma to zadnego zwiazku z anoreksja
zgadzam się:) kobieta jest szczupła albo może nawet chuda, ale taką ma budowę i to przede wszystkim jej mały biust zwiększa wrażenie jej chudości i powoduje oskarżenia o anoreksję.. ale jak sie przyjrzeć całej Keirze to nie można przesadzać.. Poza tym to piękna aktorka jest na pewno:)