...lepsza pod jakim względem??. Moim zdaniem Keira wygrywa pod względem urody i kunsztu gry aktorskiej. POZDRAWIAM
Ja także wolę Keirę. Nie przepadam za Charlize Theron, mimo, iż nie potrafię sformułować konkretnych zarzutów w jej kierunku.
Obie sa ekstra i naprawde nie wiem która jest tak naprawde wyżej w mojej hierarchi, chociaz zawsze stawiałem na Keire :) wiec chyba jednak taki mały punkcik po stronie Keiry
Pojebalo was??!! Keira Knightley lepsza od Charlize Theron??!! to najwieksza bzdura jaka ostatnio slyszalem, jak mozna porywnywac dziecko do prawdziwej gwiazdy?? widac ze same bezguscia dorwaly sie do internetu. Charlize jest ponad nia pod kazdym wzgledem, absolutnie... ta kwestia niepodlega dyskusji
zgadzam sie calkowicie chociaz mysle ze z Keiry tez bedzie gwiazda ale na razie Charlize jest zdecydowanie lepsza
ps co do urody to niech sie wypowiadaja panowie;)
podlega dyskusji,keira jest młoda,piekna i utalentowana,jest na nia popyt w holywood,a czasy swietnosci charlize theron juz chyba mineły,zreszta nigdy nie była az tak znana i rozchwytywana.
Zgadzam się z moim poprzednikiem w 100% nic dodać nic ująć, Charlize jest świetną aktorką która ma dobrze poukładane w główce. Sama produkuje swoje filmy, dodatkowo te filmy wnoszą coś do kina. Nie podąża w kierunku komercyjnej strony hollywoodu i nie chce także zostać ubrana w schemat blondynki hollywoodu. Pozdro
Zwoltysh, co prawda to prawda.
ale tu najwyraźniej dzieciuchy dorwały się do klawiatury.
tego podlotka porównywać do Charlize Theron z jej dorobkiem i oscarem.
ROTFL ROTFL
Nie wiem jak można porównywać Keirę z Charlize.....Przecież wiadomo że pod względem aktorskim Knightley nie dorasta Theron do pięt. A tak właściwie to z wyglądu Charlize też jest górą..........
Ja opowidam się za panią Therone. Chodź Keira bywa urocza to jednak jest ona stanowczo zbyt młoda i zbyt mało doświdczona jako aktorka by móc jej przyznać w tym starciu palme pierwszeństwa. Jej ,,rywalka" obecnie zdaje się być górą pod każdym względem, aczkolwiek obie panie więcje dzieli niż łączy i jako, iż są całkiem róznymi osobowościami medialnymi trudno je wogóle porównywać...
Ja tam wole Keire Charlize nie zaprzecze że bardzo dobrą aktorką ale coś mi w niej nie pasuje, tak samo jak w Nicole Kidman
Zgadzam się z moją poprzedniczką że Keira jest za mało doświadczona ale ten fakt jest dla niej plusikiem, ponieważ kiedy zagra w tylu filmach co jej rywalka będzie o wiele lepsza (moim zdaniem).
heheh NINA 2005 jasne dobre stwierdzenie, wybacz ale tak raczej nie będzie. Gdy ktoś ma talent to po prostu go ma, może go jedynie rozwijać, lecz jeśli takowego brak nawet 1000 ról nie pomoże.
to moze ja odpowiem na to pytanie. bunkier, podkrec jak beckham, piraci z karaibow, krol artur, bloed, domino, duma i uprzedzenie.
musze przyznac ze na rozdaniu Oscarow Keira wygladala oszalamiajaco... rosnie z niej powoli wielka gwiazda
Keira Knightley jest moją ulubioną aktorką, ale po mimo tego staram się być w ocenach obiektywna. I chociaż tak jak wspomniałam powyżej jestem jej fanką to prawdopodobnie,( podkreślam w niewielkim stopniu), jeszcze do umiejętności aktorskich Charlize Therone trochę jej brakuje. Nawet sama Knightley uważa, że na miano gwiazdy jeszcze nie zasłużyła (to oczywiście przesada.... chyba jest zbyt skromna ;)).
Co do wyglądu to kwestia gustu..... ja uważam, że obie są bardzo ładne. Mają inny typ urody dlatego nie mogę stwierdzić, która jest ładniejsza....
to tak jakby porównywać Daniela Radclifa z Alem Pacino... Fanki Radclifa powiedzą że to on jest lepszym aktorem...
więc nie wiem czy jest sens xP
ja stawiam na Keire. jest o wiele ładniejsza i wole filmy z jej udziałem niz filmy Charlize. jako aktorka dopiero sie rozkręca ale nominacja do Oscara w wieku 21 lat o czymś chyba świadczy!!
Hehehe oczywiście że Charlize jest lepsza i nikt mi nie wmówi że jest inaczej..ludzie drodzy żeby być wartościowym aktorem trzeba mieć coś inteligentnego do powiedzenia. Porównując te dwie panie dochodzę do jednego wniosku: Charlize ma przekaz, Keira nie. Amen.
Stawiam na Keire.Bardziej ją lubie chociarz Charlize nie jest zła.Tez jest ok.Według mnie Keira jest ładniejsza ale nie mówie ze Charlize brzydka.
Charlize bez wątpienia. Ma idealna twarz , urodę bez zarzutu, Oscara na swoim koncie i potrafi wcielic się i w słodką blondyneczkę i w kobiete po przejściach.
Nic do Keiry nie mam, ale jej wygladu można się czepic, a jesli chodzi o talent to mysle, że jest na etapie rozwoju :D
Zapewne Charlize ma większe doświadczenie w aktorstwie i wyrobioną marke i właśnie za to ją cenie,być może Keira też będzie (o ile już nie jest)tak popularnoą aktorką z dobrą marką stawiam więc na Charlize
Zdecydowanie Charlize. Po pierwsze jest ładniejsza (chociaż Keira też niczego sobie:)), a co do gry aktorskiej to nie podlega dyskusji, że Theron. Po pierwsze gra w ambitniejszych filmach i ma role trudniejsze do zagrania, po drugie jest o wiele bardziej doświadczona, po trzecie jej talent jest olbrzymi i ma dużo większe możliwości niż Keira. theron to aktorka bardziej uniwersalna. Keira grywa natomiast słodkie dziewczynki, wydaje się mało "elastyczna". Ale nie ukrywam talentu również nie można jej odmówić. W każdym razie Keira nie dorasta Charlize do pięt
Charlize bo: ładniejsza,fajnią jest aktorką i podobała mi się w Adwokacie Diabła,teraz może już nie jest taka ładna bo -co lata robą z człowiekiem?(to pyt retorycznie nie odp)
Charlize jest zdecydowanie lepszą aktorką niż Kiera, ale wydaje mi się, że obie są ładne! Jednak brać trzeba pod uwagę fakt, ze Kiera przeszła operację plastyczną powiekszenia wargi, a Charlize [CHYBA] nie miała żadnej takiej operacji i tez jest ładna! :))
Droga Joern ona ma 31l a nie 20 taki drobny szczegół,(nie pisze że jest pasztetem ale co lata robią z człowiekiem)
Droga Marto proszę czytaj najpierw co inni piszą a następnie się wypowiadaj. Napisałam że wygląda dużo młodziej, chociaż ma przekroczoną 30 w dalszym ciągu wygląda na 20 lat!! Ciekawa jestem skąd stwierdzenie "co lata robią z człowiekiem" - czyżbyś obserwowała ją od początków jej poczynań aktorskich i stwierdzała obecnie że strasznie sie postarzała??
Ps. To prawda Charlize Theron nie przeszła ani jednej opercaji plastycznej.
Pozdro :)
Widzę że niektórzy fani Keiry promieniując jej zapałem pochorowali się z miłości do swojej ukochanej aktoreczki. Masz rację nie ważne czy ładna czy nie, ważne czy Charlize umie grać a ona niebywale potrafi to doskonale. No i wybiera ambitne filmy. Za to ją też cenię, dlatego też Keira w moich oczach nie dorasta jej do pięt. Pozdro :)
Joern,dziwne to ale ty chyba myślisz że jestem fanką Keiry-N-I-E jestem a co do tej Charlize to zgadzam się że K.K. nie dorasta jej do pięt!A tak wogóle to jutro(23.06.06)o godz-22:40 jest adwokat diabła(hymn.. ciekawe z kim ;) )
Eee Adwokata już widziałam :P nie zgadzam się Keira nie dorasta Charlize do pięt i kropka ! :p ale Ty wiesz swoje i ja wiem swoje i tak to już jest. Myślę że jesteś w jakimś stopniu uprzedzona co do Charlize?? Pozdro :)