Moim zdaniem Keira jest super aktorką. Nie rozumiem dlaczego wszyscy ją krytykują. Bo przecież:
1. Ona wcale nie jest anorektyczką(może i jest bardzo szczupła, ale chciałaby przytyć, tylko, że jej się to nie udaje).
2. Nosiła perułkę na planie filmu "Piraci z Karaibów", ale tylko dlatego, że wcześniej ścieła włosy do innego filmu(Domino).
3. Jest bardzo ładna(zwycięża w wielu rankingach na najładniejsza aktorkę).
4. Jest mądra(może nie aż tak bardzo, ale przecież w zawodzie aktorki to nie bardzo się liczy).
5. Ma wielki talent(tym co w to nie wierzą radze obejrzeć jeden z tych filmów:
Royal Celebration jako mała dziewczynka (1993)
A Village Affair jako Natasha Jordan (1994)
Niewinne Kłamstwa jako młoda Celia (1995)
Treasure Seekers jako księżniczka (1996)
Coming Home jako młoda Judith (1998)
Gwiezdne Wojny: część I - Mroczne Widmo jako Sabe (1999)
Oliver Twist jako Rose Fleming(1999)
Księżniczka złodziei jako Gwyn (2000)
Deflation jako Jogger (2001)
Bunkier jako Frankie Smith (2001)
15 minut jako Leah (2001)
Podkręć jak Beckham jako Jules (2002)
The Seasons Alter jako Helena (2002)
Thunderpants (2002)
Pure jako Louise (2002)
Doktor Żywago jako Lara (2002)
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły jako Elizabeth Swann (2003)
To właśnie miłość jako Juliet (2003)
Gaijin jako Kate (2003)
Król Artur jako Ginewra (2004)
Stories of Lost Souls jako Leah (2005)
Obłęd jako Jackie(2005)
Duma i uprzedzenie jako Elizabeth Bennet (2005)
Domino jako Domino Harvey(2005)
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka jako Elizabeth Swann(2006)
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata jako Elizabeth Swann(2007)
Pokuta (2007)
Jedwab jako Helena (2007)
The edge of love (2008)).
O keirze możecie poczytać na moim blogu(dopiero się rozwija, ale jest już tam parę artykułów).Pozdrawiam...
Nie wiem czemu to piszesz, ale się powtarzasz. nie chce mi się rozpisywać, bo gdzieś pisałam odpowiedzi na prawie że identyczne argumenty, więc nie będe się powtarzać.
Tylko jedno muszę skomentować, bo nie wytrzymam:
"Jest mądra(może nie aż tak bardzo, ale przecież w zawodzie aktorki to nie bardzo się liczy)."
Myślałam, że spadnę z fotela (a to by bolało) gdy to przeczytałam...
Broń Boże ja Cię nie chcę obrażać (moje intencje twórcze mogą być źle odczytane), ale troszke mnie tym rozśmieszyłaś...przynajmniej mam dobry humor :)
Pozdrawiam serdecznie-Melody_Jodie
Do Melody_Jodie:
Ale czemu cię to śmieszy? Keira Knightley jest mądra, utalentowana, piękna tak naprawdę nie ma tu nic śmiesznego, a chyba że jej nie lubisz i po prostu wydaje ci się głupia.
Do Keiry Knightley(autorki): Tak trzymać! Te komplementy, które napisałaś o Keirze są jak najbardziej słuszne.:)
Zgadzam się:-) Uważam że Keira to jedna z najlepszych aktorek młodego pokolenia...
Tylko według mnie w zawodzie aktorki mądrość też się przydaje... trzeba być inteligentnym żeby się wcielić w postać osoby która może mieć zupełnie inny charakter od twojego...
:-)
Odpowiadam na pytanie Keiry (nie tej co założyła temat, tylko tej drugiej keiry- kurczę, wszystkie macie bardzo podobne nicki).
Dlaczego mnie to śmieszy, tak? Hmmm w zasadzie to nie wiem czemu. Po prostu mnie rozśmieszył tekst: "(może nie aż tak bardzo, [mądra] ale przecież w zawodzie aktorki to nie bardzo się liczy)."
Jak to nie liczy? To co aktorki mogą być głupie? Właśnie to się liczy! Bardzo się liczy. Nie pojmuję jako można było takie farmazony napisać, że nie liczy się czy aktorka mądra czy głupia...pewnie. Idąc Twoim tokiem rozumowania, możnaby pomyśleć, że byle ładnie na ekranie wyglądała i przyzwoicie grała to już ją tłumy kochają.
I jeszcze jedno moje drogie: czy możecie czytać ze ZROZUMIENIEM? Między wierszami? I NIE RACZYĆ MNIE NADINTERPRETACJĄ TEKSTU? Przytocz mi proszę fragment gdzie napisałam, że: "że jej nie lubisz i po prostu wydaje ci się głupia". Tak do mnie napisałaś (ty Keiro co zadałaś pytanie, nie ty co założyłaś temat). Nic takiego nie stwierdziłam i nigdy tak nie napisze, bo tak nie uwazam. Ja sie przyczepiłam czegoś innego, (mianowicie stwierdzenia, że to nie zabardzo się liczy czy aktorka mądra czy głupia), a wy wyciągacie błędne wnioski i już mnie o coś oskarżacie.
Pozdraiwam serdecznie-Melody_Jodie
jest mądra, może nie tak bardzo...hahahahahahahaa xD xD xD <wisi na krześle>
niezłe, przyznaję xD
Melody_Jodie możesz mnie za to nie znosić, ale z twoich komentarzy na temat Keiry moim zdaniem wynika, że jej nie lubisz. To jest tylko moje zdanie, ale ja lubię Keirę i nie znoszę jak ktoś pisze nagatywy dla tych, których cenię (jak np. Keira)
Ja zrozumiałam po prostu, że według ciebie jest głupia i tyle.
A co do mojego toku rozumowania, to wcale tak nie uważam, że Keirę wszyscy kochają dlatego, że świetnie gra i wygląda. Nie czepiajcie się mojego sposobu myślenia, bo to wcale nie jest miłe.
Melody- po przeczytaniu tego każdy, kto ma choć odrobinę humory uśmieje suię :D
I to wcale nie jest mój zarzut w stronę keiry=K czy keiry knightley...
E tam... wcale Cię nie nie znosze uzytkowniczko Keiro k- wręcz przeciwnie- wydajesz mi się bardzo miłą osobą :D
Widocznie źle zrozumiałas- lubie Keire, jedynie nie lubie gdy odbiera sie możliwość wypowiedzenia innego zdania niż druga osoba takowe posiada. Tak w woli jasnosci- chodzi mi o to, że ja szanuję zdania innych osób (broń boże, zebyś nie odczytała tego, jako, że uważam że ty nie szanujesz zdań innych- rajciu ale nakombinowałam, mam nadzieję, że coś zrozumiecie). Po prostu- każdy ma prawo do krytyki. Ja lubie Julie Roberts, a inni ją krytykują w cholerę i jeszcze więcej- nie specjalnie mnie to przeszkadza. Dlatego, niestety ale musisz sie przyzwyczaić, że u mnie Keira za gre aktorską to nieżle oberwie :)
Pozdrawiam serdecznie- Melody_Jodie