Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
70 475 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

to jakaś wada wrodzona?? Wiem wiem, czepiam się, ale wg mnie jest kipską aktorką. To gwiazdka jednego sezonu, sztuczna i denerwująca (MNIE!) Nigdy nie powiedziałabym że jest dobra aktorką. Jest wiele aktorek zdolniejszych od niej. A co do jej urody....ładna jest, ale nie BARDZO ŁADNA..

Norma

Tak oczywiście, ma ZAWSZE otwarte usta z tym wyjątkiem, że bardzo czesto ma je zamknięte. Ale co to kogo obchodzi, prawda?
Aktorka jednego sezonu? Tak, mniej więcej od 2002, a już z pewnością od 2003 jest jedną z najbardziej poządanych aktorek. Z pewnością jeden sezon.

A poza tym synonimów nie znasz, że cały czas musisz powtarzać wyrazy?

coco

Zgadzam się jest: "jedną z najbardziej poządanych aktorek" - pożądanych przez nastoletnich wielbicieli i podstarzałych facetów, którzy się podniecają na jej widok. A zdania o jej aktorstwie nie zmienie. Jest przeciętna...Może kiedyś zagra w jakiejś ambitnej produkcj i gdzie będzie mogła sie wykazac swoimi zdolnościami. Jak narazie 6/10 (i to za wysoko)

"A poza tym synonimów nie znasz, że cały czas musisz powtarzać wyrazy?"- nie czepiaj się szczegółów. Widze ze moja wypowiedź bardzo Cię ugryzła skoro denerwują cię takie pomyłki. Idąc Twoim śladem mogę powiedziec: Dlaczego powtarzesz wyrażenie "z pewnościa"?

Na tym polega całkowity brak tolerancji. Nie potrafisz uszanowac odmiennego zdania na temat aktorki. Aż się boję pomyślec co by było, gdybym była czarna :( Nie denerwuj się że ktoś ma inne poglądy i upodobania od Ciebie.
Chyba na tym forum, gdzie aż roi się od pochlebst po adresam tej gwiazdki, może znaleźc się choc jena krytyczna opinia na jej temat...

Norma

Jestem tolerancyjna i rozumiem, że są różne gusta, ale twoja wypowiedz była bez sensu. Zero konstruktywnej krytyki.

Norma

Każdy może wyrazić swoją opinię z tym się zgadzam. W tym jednak problem, że twoje wytłumaczenie jest trochę abstrakcyjne, bo tekst typu:
"Jest przeciętna...Może kiedyś zagra w jakiejś ambitnej produkcj i gdzie będzie mogła sie wykazac swoimi zdolnościami." jest bezsensowny.
Zagrała w wielu ambitnych produkcjach np. "Piraci z Karaibów" (dzięki tej roli wszedła w ranking najlepszych). W "Dumie i uprzedzenie" była poprostu fenomenalna i dostała za tą rolę nominacje do wielu prostiżowych nagród (np. do Oscara i Złotego Globa).
Jak widzisz świat ją docenia, więc twoje aluzje pod jej adresem są bezpodstawne i mało motywacyjnie uzasadnione.

Pozwolę sobie wysnuć taką insynuację: zazdrościsz Keirze sławy, urody, talentu i inteligencji.
Sorry, ale tak twierdze, jak chcesz to możesz mnie poprawić:P

____7

Czekałam jak to ktoś napisze: "zazdrościsz Keirze sławy, urody, talentu i inteligencji". To jest żałosne. Urody jej nie zazdroszcze, nie chciałabym wyglądac jak anorektyczka:(Nie jest brzydka, ale są ładniejsze aktorki...To że nie darze jej zbytnio sympatią nie znaczy, że jej czegoś zazdroszcze.
Napisałeś: "Każdy może wyrazić swoją opinię z tym się zgadzam." Zaraz później dodałes:"Pozwolę sobie wysnuć taką insynuację: zazdrościsz Keirze sławy, urody, talentu i inteligencji." Hmm ktoś tu ma rozdwojenie jaźni??? Sam sobie zaprzeczasz.
Ludzie!!! Więcej tolerancji!!! Podobno jest wolnośc słowa?? Dziwne bo nawet na filmowym forum nie mogę się wypowiedziec...

Do meryll: Uważasz "zero kostruktywnej krytyki". Ok. Nie lubię tej aktorki, dla mnie jest za mało przekonująca i to wszystko. Ale zauważ, że wielbiciele aktorki na tym forum piszą to samo: "Keira jest super", "Keira jest sliczna". Uważam że własnie te wypowiedzi są mało konstruktywne...

Ale się burza zapowida:/

Norma

Ja osobiście lubie Keire. Moim zdaniem jest utalentowaną, młodą oraz ładną aktorką. Może i ona wygląda jak anorektyczka ale ma taką budowę ciała. Pewnie niedługo ktoś przyczepi się do jej małych piersi. Ok ma małe piersi ale dobrze że jej sodówa nie uderzyła do głowy i nie zrobiła sobie operacji plastycznej, za to ją podziwiam. Oczywiście nie TYLKO za to ale również za jej gre aktorską, potrafi się wczówac w role przez siebie grane. Ogólnie bardzo lubie Keire i to jest moje zdanie.

Nie chce nikogo tu krytykowac ponieważ każdy ma prawo sie wypowiedziec. Dlatego szanuje wszystkich którzy mają własne zdanie. Mam nadzieje że moja wypowiedz jest dośc konstruktywna ;)

Pozdrawiam, sweetka.

użytkownik usunięty
sweetka

keira zarobila sobie operacje plastyczną, zgadnijcie czego? górnej wargi. Przeczytalam o tym w fun-clubie, kiedys juz.

____7

Skoro nie lubie Keiry to znaczy że zazdroszczę jej sławy,urody,talentu i inteligencji??Nie zazdroszczę jej sławy,co do urody to nie gustuję w anorektyczkach bez biustu za to ciągle z otwartymi ustami!Jeśli chodzi o talent to znam dużo lepsze aktorki żeby im zazdrościć a jeśli chodzi o inteligencję to wiedz że nie uważam się za głupią!Napisałam to ponieważ twój koment był skierowany do wszystkich anty-fanów Keiry.pozdro

Norma

może musi oddychać ustami bo ma katar?

Norma

Do Norma!
Dziewczyno! Popierwsze nie znasz znaczenia słowa "insynuacja" z czego wynikł twój błąd interpretacji!

Po drugie ja napisałem:
"Każdy może wyrazić swoją opinię z tym się zgadzam. W tym jednak problem, że twoje wytłumaczenie jest trochę abstrakcyjne, bo tekst typu:..." A TO ZNACZY, że masz prawo wyrazić swoją opinię i posiadasz prawo do błędu, ale nie takiego, aby dyskryminować aktorke, którą deceniają, a jedna osoba (tzn. TY) uważa ją za niegodną poświęcenia uwagii.
Sorry, ale może masz jakiś problem, bo masz zdeformowaną twarz lub masa twojego ciała jest 100 razy większa niż Keiry? No nie wiem, ale tak sobie już o Tobie myślę, że pomimo tego, że się wypierasz to zazdrościsz Keirze;p

Norma

Po pierwsze to strasznie głupie jest dla mnie tlumaczenie, że jak ktoś nie lubi jakiegoś aktora to znaczy, że mu zazdrości :/ nie zawsze musi tak być. Po drugie to wcale nie nazwałabym filmu "Piraci z Karaibów" ambitnym filmem... Co do ust to też zauważyłam, że często ma otwarte, hehehh. A jeśli chodzi o operacje plastyczne, to gdzieś czytałam jej wypowiedź, że jak się postarzeje i jej uroda przeminie to nie wyklucza operacji. Ale to tak na marginesie. Ja osobiście też nie uważam jej za wybitnie zdolną aktorkę.

Lauda

Najważniejsze że teraz nie robi sobie żadnej operacji plastycznej. Oznacza to że akceptuje to jaka jest i fajnie że czuje sie dobrze w swojej 'skórze'. O tej operacji jak będzie stara to jeszcze nie słyszałam, no ale nie jestem wkońcu wszechwiedząca :) Pozdrawiam :*

Lauda

Też nie uważam, "Piratów z Karaibów" za ambitne kino-nie wiem jak można ten film tak nazwać :D (dodam, że druga część filmu bardzo mi się podobała).

Norma

Też nie rozumiem tłumaczenia, że jeżeli sie kogoś nie lubi, to od razu musi być zazdrość. Przecież można kogoś nie lubić z wielu innych powodów.
Mam nadzieję, że zagra jeszcze wiele ciekawych ról i przestanie pozować z otwartymi ustami(czy ona nie zna innych min)!
Co do urody Keiry. W sumie jest bardzo ładna, klasyczna twarz i wogóle. Tylko moim zdaniem ona jednak coraz bardziej podporządkowuje się Los Angeles i próbuje spełnić nowe wymogi kretyńskiej mody. Kto widział premierę 'Piratów z Karaibów: Skrzyni Umarlaka' wie o czym mówię. A że trochę biustu jej brakuje;P, no coż to już sprawa indywidualna:)

charlottenva

Do Mr. Sweet Peter Row: Z twoich wypowiedzi można wywnioskowac że jesteś bardzo młody i beznadziejnie zakochany w Keirze. Współczuje Ci, bo ona pewnie nawet w tyłek by nie chciała Ciebie kopnąc. Ale nie ważne.
To że nie lubię tej aktorki nie znaczy że jej zazdroszcze. Masz baaardzo WąSKI I OGRANICZONY UMYSł, skoro moja antypatia do tej aktorki musi oznaczac zawiśc.Ale spróbuję Ci to pokazac na prostym przykładzie. Nie lubie Arnolda Schwarzeneggera. Wg. Twojego toku myślenia wychodzi na to że zazdroszcze mu jego ślicznej kwadratowej buźki. Widzisz jakie to płytkie???
Dlatego daj sobie spokój...

Do (--(x_x)--- , sweetka , Charlotte
Widze że na forum chociaż kilka osób jest nieco bardziej otwartych, tolerancyjnych...To dobrze...W końcy każdy ma swoje zdanie...;)

Norma

Nie będę się już z Tobą sprzeczał publicznie na forum.
W sumie za bardzo na Ciebie najechałem, ale już tak mam, że twoje wypowiedzi mnie nie satyswakcjonowały, więc zrobiłem jazdę.
Sorry;p
Ale twoja ostatnia wypowiedź mnie nastawiła pozytwynie do Ciebie.
Nie wymagam tego samego;p Ja już powiedziałem wczesniej, że każdy ma swoje prawo do głosu, ale w takiej sprawie mam straszny sentyment.

Mogę CI powiedzieć, że na żywo Keira nie wygląda jak anorektyczka, tylko na tych zdjęciach jest strasznie wychudzona.
W sumie te fotki są nie najnowsze.

Pozdro DLA fanów i antyfanów;p Keiry

____7

Ja tam się nie gniewam:P Czasem fajnie podyskutowac z kimś, kto ma odmienne zdanie. Dzięki temu można się wiele nauczyc. Pozdrawiam;)

Norma

Jasne jest wolność wypowiedzi, demokracja itp. Każdy ma prawo do własnej opinii, ale nie do przekręcania faktów. Naprawdę jak poszukasz to znajdziesz wiele jej zdjęć, gdzie nie ma otwartych ust, to nie opinia to fakt.Keira jest młoda, ma krótką filmografię, ale nie powiedziałabym, że nie ma tam propozycji ambitnych, np. "Obłęd" albo "Domino". Dlaczego twierdzisz, że jest kiepską aktorką? Znasz się na tym?

antosia

Według mnie ona ma często otwartą buzie bo ma małą wadę zgryzu, tzn. ma bardziej wystającą dolna szczękę i jak otwiera buzię to nie widać tego aż tak bardzo.

nie wiem czy może się powtarzam po kimś, ale nie czytałam wszstkich postów.

Norma

"Piraci z Karaibów" to nie jest zbyt ambitny film...

ottak

keira ma KLASYCZNĄ urodę?? LOL.
Zgadzam się z przed-przed-mówcą, ze to wynika z wady zgryzu i ogólnie wysuniętej dolnej szczęki, ktorą lepiej jest ukrywać.
co do urody- bardziej modna niż ładna, przecież Keira ma tak charakterystczne rysy, że kiedy gusta się zmienią, ludzie będą się dziwić, jak można było się zachwycać panią K., z jej kwadratową buzią, wysunięta szczęką, niewielkimi oczami. Mi prawdę mówiąc w ogóle się nie podoba, chociaż rozumiem fanów jej urody.
co do zazdrości- może to i głupie uważać, że jak się kogoś nie lubi, to się mu zazdrości, ale wystarczy poczytać parę postów antyfanek i takie myślenie narzuca się samo.
'piraci z karaibów' ambitni- kolejne LOL, chociaż tu rozumiem, ze pan kolega (nie pamiętam nicka) miał na myśli filmy niegłupie po prostu.

pozdrawiam i podziwam, że nie skończyło się ogólna jazdą po sobie wzajemnie:)

ares_maskot

No nie wiem ja żadko widuje Keire z otwartymi ustami ale zdarzają sie takie zdięcia. Moim zdaniem (może i ma wade zgryzu) teraz jeżeli pozuje sie do zdięc dużo modelek, aktorek itp. ma lekko otwarte usta. Nie wiem dlaczego może tak wyglądają bardziej zmysłowo??

Mi sie bardzo podobał film z Keirą "Duma i Uprzedzenie". Nie chodzi o to że K.K zagrała 'aktorsko' ale też ogółem dobrze dobrani aktorzy, np. Matthew MacFadyen świetnie zagrał dumnego, niedostępnego a jednak pełnego uczuc pana Darcy'ego. Ogółem bardzo fajny film, polecam :)

Pozdrawiam, sweetka.

sweetka

Nie widziałam jeszcze tego filmu, ale napewno obejrze. Przeczytałam kilka pozytywnych komentarzy i jednak się skusze:D
Masz śliczny avatar sweetka:) Muszę przyznac, że Keira wygląda na nim przepięknie. Z resztą ujęcie samo w sobie jest bardzo ładne...

Norma

Dzięki ci bardzo Norma, ciesze sie że podoba ci sie ten avatar :)
Pozdrawiam i zapraszam do mnie :*

sweetka

Widzę, że się trochę spóźniłam, bo dyskusja raczej się już zakończyła...
Uważam, że to smutne, że gdy ktoś pisze na forum filmwebu o jakimś aktorze to, co o nim myśli (że np. jest brzydki, jest kiepskim aktorem), to od razu wszyscy na niego najeżdżają :( Gnębi mnie to; zauważyłam, że tak najczęściej się dzieje właśnie na forum Keiry (a może jestem mało obeznana).
Np. ja lubię niektóre filmy z udziałem Keiry (Piraci z Karaibów, Duma i uprzedzenie), jednak za tą aktorką nie przepadam i myślę, że jest po prostu kolejną aktorką "na topie". Nie jest brzydka, lecz urodą także nie grzeszy.

Aimee

De gustibus non est disputandum. Każdemu podoba się coś innego. Mnie strasznie podoba się Keira, ma bardzo oryginalną twarz, zmysłowe spojrzenie niezgłębionych oczu, bardzo ładne usta i w ogle śliczny uśmiech. Jest szczuplejsza niż większość ale to nie szkodzi :) Uważam, że wspaniale się rozwija i coraz lepiej gra. Z wielką przyjemnością oglądam ją na ekranie. Fantastyczna rola w 'Dumie i uprzedzeniu' i 'Domino'. Inne postaci, w które się wcielała również bardzo mi się podobały ale szczególnie te dobrze utkwiły w mojej pamięci. Mam nadzieję, że będzie coraz więcej filmów z jej udziałem.
Pozdrawiam

Norma

A co się tyczy wypowiedzi Normy. Jak najbardziej uważam, że każdy ma prawo do własnego zdania. Rozumiem, że może ci się nie podobać jak i że uważasz, że jest wiele aktorek, które są lepsze ale kiedy piszesz że jest kiepska, to warto byłoby to udowodnić lub napisać, w której roli wydawała Ci się szczególnie sztuczna, nieprawdziwa lub co konkretnie masz jej do zarzucenia. Nie zgadzam się, że jest gwazdką jednego sezonu bo jej 'sezon' trwa już od bodajże '94 roku i jak widać nie chyli się ku końcowi a wręcz przeciwnie... :)
Pozdrawiam

arieska

Do Aimee:
No mi sie jednak wydaje że nie wszyscy najeżdzają na osoby o innym poglądzie. Nie tylko na forum Keiry są odmienne zdania. Zobacz sobie dla przykładu forum Johnnego Deppa (żeby nikt mnie źle nie odebrał ja bardzo lubie Deppa) czy też młodych gwiazdek np. Lindsay Lohan. Tam też niektóży użytkownicy o różnych poglądach 'najeżdżają' na innych. Nie wydaje mi sie żeby na forum Keiry było aż tak źle :)

Heh pozdrawiam wszystkich :)

Norma

Hmm... Ja też pozójąc do zdjęć zawsze mam lekko uchylone usta. Moim zdaniem Keira wygląda jeszcze piękniej z takim układem twarzy :) A co do jej gry... Moim zdaniem jest obiecującą aktorką :)

Norma

Moim zdaniem Keira jest bardzo ładna, ale to nie zmienia faktu, że nie uważam jej, za jakąś fantastyczną aktorkę. Zrobiła karierę dzięki "Piratom", a nie wydaje mi się, żeby zagrała tam jakoś wybitnie. Gdyby nie Depp, ten film nie zrobiłby takiej kariery...

P.S. Podziwiam was (a w tym momencie nas), że nie skończyło się to cytowaniem innych i pisaniem "Co ty kur** piszesz"...