Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 870 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Ona NIE UMIE grać!W Piratach z Karaibów NIE UMIAŁA grać!

laurakosel

Po co zaśmiecać nic nie wnoszącymi tematami. Dla mnie jest rewelacyjną aktorką. Ile ludzi tyle opinii, nie zamierzam sie z nikim wykłócać bo każdy ma swoje zdanie i to do niczego nie prowadzi.

laurakosel

Zgadzam się z laurakosel całkowicie!!!

laurakosel

masz troche racji nie umiała grać pijanej

QuentinTarantinoFan_2

Bo w tej scenie o to chodziło.... Lizzie udawała tylko przed Jackiem że jest pijana, w rzeczywistości nie była. To miało wyglądać nienaturalnie.

QuentinTarantinoFan_2

Och, a więc oceniacie jej umiejętności aktorskie po jednej scenie albo jednym filmie? Powodzenia, róbcie tak dalej.

Strzygaa

Mówicie ,że nie umie grać ,a nawet nie wiecie o co chodzi w danej scenie. Dla mnie jest dobrą aktorką .

monika58333

Dokładnie Monika scena na wyspie.....ona udawała ze jest piana a ze grana przez nią postać Elizabeth nie miała nic wspólnego z aktorstwem zrobiła to doskonale!dla mnie serduszko i szacunek Wielka aktorka szkoda że za dumę oskara nie było:( pozdrawiam

bary116

zauważcie jednak, że w chwili znalezienia rumu na wyspie, butelka była zapełniona, a w momencie tańczenia przy ognisku było jakieś 1/3 rumu w butelce(którego nie wypiła już), więc tak czy siak Elizabeth musiała byś trochę wstawiona ;) ja osobiście za nią nie przepadam. momentami mnie denerwuje swoją ehem grą aktorską.

Starfucker

Bez kitu. Ludzie Piraci to dobry film(y) i gra aktorska jest tam na wysokim poziomie a Ona PO PROSTU ZAGRAŁA SZTUCZNIE I KRETYŃSKO!!! Zresztą jak w każdym innym filmie...a te jej krzywe, wypięte usta...beznadziejna moim zdaniem...

monika58333

A dlaczego to jest odpowiedź na mój komentarz? Gdzie ja powiedziałam, że ona nie umie grać?

Strzygaa

nie po jednym tylko po czterech.

laurakosel

Oczywiście, że nie umie. Przy tobie pewno wymięka, królu aktorstwa. -.-

laurakosel

Nie zgadzam się z tobą jest dobrą aktorką .

lucyna63

A kogo to obchodzi że nie umie grać . Spójrz jak ona wygląda .

Kofwit

A co chcesz od jej wyglądu brzydka nie jest..Jak może osądzić kobieta,kobietę.

Kofwit

Jest śliczna. I zagrała fajnie w Piratach, zwłaszcza w 1 części.

laurakosel

To ja znawcy polecam obejrzeć "Pokute" czy "Księżną" nie wyobrażam sobie innej aktorki w tych rolach, z pewnością nie można jej nazywać wybitną aktorką ale nie można też odmówić jej talentu.

laurakosel

wszyscy co ją osądzają mają kompleksy! Ona ma niesamowitą urode nie makeupuje się co pół sekundy jest orginalna sexowna ma cudowne usta i piekne ciało! Co może wam sie niepodoba bo wolicie PLASTIKI takie jak: Lady GaGa lub Doda a może jeszcze jak Madonna ? One to są dopiero brzydkie i nakładają na siebie tony fluidów.
jak widziałam keirę bez make up u to nie była brzydka wręcz przeciwnie! Ona jest NAJ NAJ lepszą ijeszcze ładniejszą od Angeliny Jolie! UMIE grać, jej MIMIKA, sposob mowienia i jej oczy, Ona powinna zająć 1 miejsce w rankingu TOP!

kateknightley

Najlepiej zagrała:
The Hole(bunkier) 2001 jako Franke
Piraci z karaibów jako Elizabeth Swann (1,2,3)
Silk(jedwab) jako Helen
Pokuta jako Sycylia
Księżna jako księżna Davonshair czyli Gorgiana
Duma i Uprzedzenie jako Elizabeth Bennet
Last Night jako Jo czyli Joanna
Król Artur jako Ginewra
Księżniczka złodziei jako Gwyn córka Robbin Hooda
Domino jako Domino Harvey
Love Actually (to właśnie miłość) jako Juliet i oczywiście wiele wiele innych......... :D

laurakosel

Coś zauważyłem że czerwiec jest istnym wysypem debili, trolli, upośledzeńców do których twoja osoba się zalicza.

Nawet nie umiesz po polskiemu pisać i jeszcze używasz Caps Locka by uydatnić swoją bezdenną głupotę i za to ci chwała debilu.