Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Lubię ją, ale dobrze, że spadła z 8 miejsca, bo na nie zasługiwała.

Gertie_2

A ja uważam że zasługuje na większe miejsce niż 8! Nie uważam by zasługiwała na 21!!! Ona jest świetną aktorką i dobrze gra! Pozdro dla fanów!

Gertie_2

Pewnie dla ciebie na ósmym miejscu powinna być Mucha lub, któryś z Mroczków :/ Moim zdaniem Keira zasługuje na miejsce w pierwszej dziesiądzce.

roksinka

Muszę Cię rozczarować, nie oglądam M jak miłość :) A od Keiry jest wiele lepszych aktorów.

Gertie_2

drogi GIERTIE aktorow mlodego pokolenia jest niewielu lepszych od keiry nie wiem co wysoko robi Norton czy Bruce willis z samymi lzotymi malinami na koncie i co glupio ci keira 2 miejsce a pierwsze dla reese !!!!!!!!!!!!!!!!

Gertie_2

drogi GIERTIE aktorow mlodego pokolenia jest niewielu lepszych od keiry nie wiem co wysoko robi Norton czy Bruce willis z samymi lzotymi malinami na koncie i co glupio ci keira 2 miejsce a pierwsze dla reese !!!!!!!!!!!!!!!!

JohnnY_3

Nie bulwersuj się tak! Keira to dobra aktorka, ale na pewno nie wybitna!

stella

Keira jest bardzo dobrą aktorką, ale ma dopiero 21 lat, z czasem stanie się na pewno lepsza! A lista filmwebu... DObrze wiecie, ze na jej podstawie nie powinno się wydawać osądów. W końcu popularność nie świadczy o umiejętnościach aktorskich.

Gertie_2

Był czas kiedy mnie irytowała, zwłaszcza po tym jak została nominowana za role w "Dumie i uprzedzeniu" (moim zdaniem nie wyróżniła sie aż tak żeby być nominowana do Oscara i bardzo dobrze że go nie dostała...), ale już mi to przeszło w nastroju oczekiwania na kolejną część Piratów :-P Aktorką jest dobrą, ale nie genialną, z czasem może to sie zmieni, ale póki co też uważam że na miejsce w pierwszej 10 nie zasługuje.... 21 to tak w sam raz :-)

Gertie_2

ale się zdziwiłem kiedy teraz zobaczyłem że Keira jest na 186 miejscu!!! jeszcze niedawno była w pierwszej dziesiątce i najwyżej z kobiet a teraz nie wiem co sie stało, dlaczego tak nagle spadła i to aż na 186 miejsce?? dla mnie to conajmniej dziwne

Rafalek89

mnie to tez cholernie zdziwilo
bylo 8 potem 20 potem 60 potem 120 i 186
MASAKRA