A ja uważam że zasługuje na większe miejsce niż 8! Nie uważam by zasługiwała na 21!!! Ona jest świetną aktorką i dobrze gra! Pozdro dla fanów!
Pewnie dla ciebie na ósmym miejscu powinna być Mucha lub, któryś z Mroczków :/ Moim zdaniem Keira zasługuje na miejsce w pierwszej dziesiądzce.
drogi GIERTIE aktorow mlodego pokolenia jest niewielu lepszych od keiry nie wiem co wysoko robi Norton czy Bruce willis z samymi lzotymi malinami na koncie i co glupio ci keira 2 miejsce a pierwsze dla reese !!!!!!!!!!!!!!!!
drogi GIERTIE aktorow mlodego pokolenia jest niewielu lepszych od keiry nie wiem co wysoko robi Norton czy Bruce willis z samymi lzotymi malinami na koncie i co glupio ci keira 2 miejsce a pierwsze dla reese !!!!!!!!!!!!!!!!
Keira jest bardzo dobrą aktorką, ale ma dopiero 21 lat, z czasem stanie się na pewno lepsza! A lista filmwebu... DObrze wiecie, ze na jej podstawie nie powinno się wydawać osądów. W końcu popularność nie świadczy o umiejętnościach aktorskich.
Był czas kiedy mnie irytowała, zwłaszcza po tym jak została nominowana za role w "Dumie i uprzedzeniu" (moim zdaniem nie wyróżniła sie aż tak żeby być nominowana do Oscara i bardzo dobrze że go nie dostała...), ale już mi to przeszło w nastroju oczekiwania na kolejną część Piratów :-P Aktorką jest dobrą, ale nie genialną, z czasem może to sie zmieni, ale póki co też uważam że na miejsce w pierwszej 10 nie zasługuje.... 21 to tak w sam raz :-)
ale się zdziwiłem kiedy teraz zobaczyłem że Keira jest na 186 miejscu!!! jeszcze niedawno była w pierwszej dziesiątce i najwyżej z kobiet a teraz nie wiem co sie stało, dlaczego tak nagle spadła i to aż na 186 miejsce?? dla mnie to conajmniej dziwne